Çok moralim bozuk

şöylede yapabilirsiniz,çocuklarınızı tembihleyin güzel güzel anlatın. İşte banyo yaptın hasta olursun iğne vururlar ben sana kıyamam şuraya gidince otur kardeşinin/babanın yanında kimseye dokundurtma kendini şeklinde söyleyebilirsin. yalnız burda rica ediyorum bazı arkadaşlardan farklı yorum gelmesin mesajıma. hani burda amaç çocuğu yabanileştirmek değil. bende böyle büyüdüm kardeşimle. annem tembihlerdi biryere gidilceği zaman. gittiğimizde şeker tutarlardı anneme bakardık alalım mı diye... bazen eski mantık her zaman işler

bende 10 aylık evliyim. asla kayınvaldemlerde yemek yapmadım yapmam. en fazla sofra kurar kaldırır bazende çok nadir bikaç parça biriken bulaşığı yıkarım. onun dışında eşimin yanından kalkmam. mesafe her zaman iyidir.boşverin.

valla benim çocuğum olsa ve daha dakkasında benim çocuğuma yabani diyen o kıza azının payını veririmve ben istemediğim halde hala o çocuk kucağa alınıp soğukta balkona çıkartılıyosa yeni banyo yaptı çıkaramassın deyip alırım kucağından....şimdi siz kayınvalideye bişey deseniz senin çocuğun sen izin vermeseydin madem öle der size kesinlikle....sert yapımdan bazen şikayetçi olsamda insanlar ne tepki vereceğimi bildiği için böle şeylere cesaret edemiyorlar belkide en iyisi bu diyorum böle çocuğu kendini bilmez insanlar yüüznden rahatsızlanan annelerin uğraşlarını görünce çok üzülüyorum bi başkasının yüüznden yawrularınız hast oluyor ve siz sinirden kendi kendinizi yiyorsunuz....geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler....

Son düzenleme:
eminim çocuğu balkona çıkaran kayınvalidenizin diiil de sizin yakınınız olsaydı öyle bi müdahale eder alırdı ki çocuğu içeri

Canım, kadın insan görmedin mi hiç yabani deyince
Yoo görüyors insan bizi görüyor ya, dedim.

Teşekkürler canım.Bugün biraz daha iyiler...

eminim çocuğu balkona çıkaran kayınvalidenizin diiil de sizin yakınınız olsaydı öyle bi müdahale eder alırdı ki çocuğu içeri

Yine bişey yapmazdı canım.
Tutuk benim kayınvalidem biraz...İşine gelmeyen konularda...
Ama benim akrabam çıkarıp hasta olsaydı kızım dillendirip dururdu

Dün akşam kaynanama imada bulunmaktan başak bişey yapamadım.Annemler de vardı.Onları da üzmek istemedim..
Torunumdan başkasından fayda yok meselesine hiç değinemedim..
Ben biliyorum çocukların niye hasta olduğunu dedim.Yüzüne baktın kaynanamın.
Bir kaç gün önceden hasta olcakları belliydi , diyor.

Yine bişey yapmazdı canım.
Tutuk benim kayınvalidem biraz...İşine gelmeyen konularda...
Ama benim akrabam çıkarıp hasta olsaydı kızım dillendirip dururdu

arabada ön koltuğa atlarken hiç tutuk değil ama dimi

Biz de aynı şekilde büyüdük.3 kardeşiz.Aramıda 2 şer yaş var.Misafirliğe gittiğimizde boncuk gibi dizilirdik koltuğun üzerine.
Hiç kalkmazdık yerimizden

kaydev alakası olmayan konuda bile kaynananı suçlamışsın

birde sokağa çıkaracağın zaman çocukları yıkama,zaten soğuk bir yerde yaşıyorsunuz

Son düzenleme:
çocuklar senin çocukların kimsenin müdahale etmye hakkı yok kaynanada söylersin benim çocuklarıma benden başka kimse müdahale etmesin lütfen kırmadan inceden inceden laf sokarsın

biz babaannemlerle bir otururduk.babaannem beni çok sever ve kızım bana bakacak derdi aynı kaynanan gibi.ne mi oldu.ben 8 yaşımdayken babaannem öldü.ben de çok düşkündüm çok üzüldüm çok ağladım.zaman geçti,komşularımız beni çok severdi.bir komşumuz halamın yanında beni övmeye başladı,becerikli yaptığı yenir falan diye.halam da tabii annem yetiştirdi onu dedi.tabii 8 yaşındaki çocuğa ne kadar ne öğretilirse.yani her deneni kafana takma.kaynanan öyle söylediğinde tabii anne babaannesi değilmisin de.ne olacak.kimin ne olacağı belli olmaz

Canım bu lafı bana kinaye ederek söylüyor.
Mutfakta yemek yaoıyorum.
Ölüme ded dirime de bundan fayda var diyor.
Yoksa kızım da çok sever babaannesini

çocuklar senin çocukların kimsenin müdahale etmye hakkı yok kaynanada söylersin benim çocuklarıma benden başka kimse müdahale etmesin lütfen kırmadan inceden inceden laf sokarsın

teşekkürler canım
Bunu söylersem açık açık olay çıkar bulundupumuz ilçe de:18::18:

Egem ve kaydev, sanki bu son sayfadaki diyalogunuzu okuyunca dejavue yasar gibi oldum :))

pardon kaydevcim konu disi ama söylemek istedim.. :)

Cnm kayınvalidenin suçu yok
arkadaşlara katılıyorum Çocuğun peşine daha sıkı düş bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…