cok moralim bozuk :(

Canım tüp bebek yapmadan önce keçi boynuzu kuru deneyin. Harfiyen uygulayın. İnşallah şifa olur. Sonra tüp bebek yapın.

Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şimdi.

Üzülme ve tedaviden de korkma. Zor evet, büyük olay. emin ol sonuç iyi olunca unutmayacaksın ama anı olarak kalacak.

Bize doktor keci boynuzu icmeyin dedi. Esim iciyodu birakti onu sanirim hormon degerleri dusuk olana veriyorlarmis . Insallah bizdede tup bebek olur canim tese ameliyatimiz olumlu olur insallah

Bize doktor keci boynuzu icmeyin dedi. Esim iciyodu birakti onu sanirim hormon degerleri dusuk olana veriyorlarmis . Insallah bizdede tup bebek olur canim tese ameliyatimiz olumlu olur insallah

Keçiboynuzu nu mu hormonu düşük olana veriyorlar. Eşimin böyle sorunu yoktu değerleri normaldi. Ama ona kullandık. 2 milyondan, 14 milyona çıktı.

Tabi doktorunuz daha iyi bilir. Başka bi doktora da danışabilirsiniz. Ama danışmadan da kullanmayın, Allah korusun kötü birşeye sebep olmak istemem.

Tese iyi çıkar inşallah. Öyle olup hamilelikte olan çok kişi var canım. İnanıyorsan dua et. Özellikle Kenzul arş duasını öneririm. Yasin oku, dua ederken de kenzul arş oku. Duanı yap. Allah kabul etsin inşallah.

Evet kenzul arsi okuyorum canim gercekten cok guzel bir dua.cok sagol canim Allah razi olsun sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..

Inşallah tez vakitte Rabbim gonderir. Üzülmeyin diyemicem ama kendinizi yipratmayin ne olur. Vaktini sadece o bilir

Tatlım rabbim inşallah sanada nasip eder bol bol dua et bende 2.5 yıl bekledim ve tam ümidimi kestşkten sonra hamile kaldım inşallah tez zamanda alırsın müjdeli haber

Insallah tedaviniz olumlu gecer ve bir bebek sahibi olursunuz:)
Ancak,sakin beni yanlis anlamayin ama evliligin tek tadini, tek amacini da cocuk olarak gormeyin lutfen. Bu,kendinize ve esinize biraz haksizlik olur. Allah korusun ama varsayalim ki olmadi cocugunuz, tum hayatinizi tum dunyanizi karartmayin sakin. Mutlulugu tek bir seye baglamayin, birbirinize odaklanin, birbirinizi sevin sayin:)

Evet kenzul arsi okuyorum canim gercekten cok guzel bir dua.cok sagol canim Allah razi olsun sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..

Zaman gecmiyor zaman belirsizlik icimi kemiriyor

Sağol canım. İnşallah tez zamanda sende yavrunu kucagina alırsın. Strese girme. Eşin de üzülüyordur. En önemli etken stres. Kafanı başka şeylerle meşgul et. Hep buna odaklanma.

Biz imtihan için geldik. Rabbim vermiyorsa zamanı vardır. Ama inan ki gelir sanada.

Bak canım 6 yıllık evliyim 3 yıldan fazladır istiyorduk. Hani derler ya eşekten düşeni eşekten düşen anlar diye. Anlıyorum.

Dogru soyluyorsun canim ama ne bilim evde bir sessizlik hissediyoruz bir eksiklik.. yemekler iki kisilik .. boyle cocuk sesine muhtaciz ..

Canim benim ya yok canim uzulmedim insallah Allah sizede isteyen herkese nasip eder ne bilim boyle yakinimda biri dogum yapinca hamile olunca ister istemez insan etkileniyor..

Ben ilk çocuğumu kaybettim doğmadan. Ikinci yavrum çok şükür benimle şimdi üçüncü istiyoruz inşallah nasip olur. Zor mesakkatli bir süreç ama sabrin sonu Selamet. Ol Der olur kalbimizi ferah tutalım inşallah

Bir zamanlar ki ben ve günümüzde artık herkesin sorunu neredeyse. Kafaya taktıkca daha çok bunaltıyor ama takmadan da olmuyor bilirim. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…