Allah razi olsun canim insallahhAllah'tan ümit kesilmez hiç ummadığın bir zamanda bir bakmışsın bebiş geliyor.Rabbim yardımcınız olsun
2 yil olacak canimkaç senelık evlisiniz canım allah tez zamanda gönlune gore versın ınsallah..
Bize doktor keci boynuzu icmeyin dedi. Esim iciyodu birakti onu sanirim hormon degerleri dusuk olana veriyorlarmis . Insallah bizdede tup bebek olur canim tese ameliyatimiz olumlu olur insallahCanım tüp bebek yapmadan önce keçi boynuzu kuru deneyin. Harfiyen uygulayın. İnşallah şifa olur. Sonra tüp bebek yapın.
Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şimdi.
Üzülme ve tedaviden de korkma. Zor evet, büyük olay. emin ol sonuç iyi olunca unutmayacaksın ama anı olarak kalacak.
Bize doktor keci boynuzu icmeyin dedi. Esim iciyodu birakti onu sanirim hormon degerleri dusuk olana veriyorlarmis . Insallah bizdede tup bebek olur canim tese ameliyatimiz olumlu olur insallah
Evet kenzul arsi okuyorum canim gercekten cok guzel bir dua.cok sagol canim Allah razi olsun sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..Keçiboynuzu nu mu hormonu düşük olana veriyorlar. Eşimin böyle sorunu yoktu değerleri normaldi. Ama ona kullandık. 2 milyondan, 14 milyona çıktı.
Tabi doktorunuz daha iyi bilir. Başka bi doktora da danışabilirsiniz. Ama danışmadan da kullanmayın, Allah korusun kötü birşeye sebep olmak istemem.
Tese iyi çıkar inşallah. Öyle olup hamilelikte olan çok kişi var canım. İnanıyorsan dua et. Özellikle Kenzul arş duasını öneririm. Yasin oku, dua ederken de kenzul arş oku. Duanı yap. Allah kabul etsin inşallah.
Tatlım rabbim inşallah sanada nasip eder bol bol dua et bende 2.5 yıl bekledim ve tam ümidimi kestşkten sonra hamile kaldım inşallah tez zamanda alırsın müjdeli haberCok moralim bozuk gorumcem dogum yapti oraya gittik o kadar tatli bir bebek ki icim gitti agliyacaktim . Allahim bizede nasip et diyorum.Esimde uzuluyor bende evliligimizin tadi yok cocugumuz yok olmuyor olmuyorrr. Bir bebek gordugumde bir dogum haberi aldigimda cok uzuluyorum
Cok kotuyum dertlesmek istedim sadece..
Zaman gecmiyor zaman belirsizlik icimi kemiriyor
Evet kenzul arsi okuyorum canim gercekten cok guzel bir dua.cok sagol canim Allah razi olsun sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ..
Zaman gecmiyor zaman belirsizlik icimi kemiriyor
Canim benim ya yok canim uzulmedim insallah Allah sizede isteyen herkese nasip eder ne bilim boyle yakinimda biri dogum yapinca hamile olunca ister istemez insan etkileniyor..Bu arada alttaki takvimimi görüp uzulmeyin vallaha totem yaptım
Dogru soyluyorsun canim ama ne bilim evde bir sessizlik hissediyoruz bir eksiklik.. yemekler iki kisilik .. boyle cocuk sesine muhtaciz ..Insallah tedaviniz olumlu gecer ve bir bebek sahibi olursunuz:)
Ancak,sakin beni yanlis anlamayin ama evliligin tek tadini, tek amacini da cocuk olarak gormeyin lutfen. Bu,kendinize ve esinize biraz haksizlik olur. Allah korusun ama varsayalim ki olmadi cocugunuz, tum hayatinizi tum dunyanizi karartmayin sakin. Mutlulugu tek bir seye baglamayin, birbirinize odaklanin, birbirinizi sevin sayin:)
Canim benim ya yok canim uzulmedim insallah Allah sizede isteyen herkese nasip eder ne bilim boyle yakinimda biri dogum yapinca hamile olunca ister istemez insan etkileniyor..
Bir zamanlar ki ben ve günümüzde artık herkesin sorunu neredeyse. Kafaya taktıkca daha çok bunaltıyor ama takmadan da olmuyor bilirim. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCok moralim bozuk gorumcem dogum yapti oraya gittik o kadar tatli bir bebek ki icim gitti agliyacaktim . Allahim bizede nasip et diyorum.Esimde uzuluyor bende evliligimizin tadi yok cocugumuz yok olmuyor olmuyorrr. Bir bebek gordugumde bir dogum haberi aldigimda cok uzuluyorum
Cok kotuyum dertlesmek istedim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?