Cok mu abartili?

bikaç ay önce eşimin oldukça zengin bi akrbasının düğünününe gitmiştik düğünde genç kızların büyük bi çoğunluğu böyle elbiseler giymişti biraz kabarık altında tarlatan olduğunu sanmıyorum bence hiç abartı değil ablan senin en yakının

Benimde 2 haftaya abimin dügünü var bundan çok daha kabarıkk , kendi dügünlerimizden önceki en önemli dügünler bunlar tabiki biraz abartılı olucak , yoksa kuzenlerimden yada diger misafirlerden ne farkım kalıcak :)

üzerinde duruşu ayrı duruşundan çok daha hoş olmuş,benim tarzım değil ama abartı da değil çok yakının ablan sonuçta.kuzen ya da uzaktan akraba tanıdık falan olsan olmazdı.güle güle giy..

tesekkür ederim hanimlarrrrr
dügün mevlid'li olacak birde bolero diktirdim ayni kuma$tan daha bi farkli duruyo onla

çok güzel bir elbise hiçte abartı değil ama bir tavsiye eğer ki boyunu ayarlatmadıysan çok yüksek topuklu ayakkabıyla giymeni tavsiye ederim daha da güzel durur

dügün mevlid'li olacak birde bolero diktirdim ayni kuma$tan daha bi farkli duruyo onla

Üzerinde sanırım bikini izi var. Bolero diktirmekle çok doğru yapmışsın zira o izler gözükünce straplesi öldürüyor.
Ayrıca o kadarda abartılı bulmadım, sonuçta evlenicek olan ablan, kuzenin yada akraban v.s degil, sen onun en yakını olduğun için hiçte anormal karşılanmaz.

evet bende fark ettim onu, solaryum $art o izleri yok etmek icin

çok güzel bir elbise hiçte abartı değil ama bir tavsiye eğer ki boyunu ayarlatmadıysan çok yüksek topuklu ayakkabıyla giymeni tavsiye ederim daha da güzel durur

ayakkabimi aldim bile platform, cok a$iri yüksek degil ama abiyeyi toplar sanirim, birlikte denemedim henüz ü$eniyorum

hiç de abartılı değil bence...
üzerinizede çok yakışmış. güle güle giyin

Son düzenleme:
Sizce cok mu abartili? :18::18:
[/SIZE][/FONT][/I]
Eki Görüntüle 506071 [/QUOTE]

İLkde çok begenmedim ama üzerinde çok güzel durmuşşş
Çok yakışmışşş. Hem ablanın düğünü yani ne abartısı...

salon düğünü için harika bir seçim bence çok da yakışmış ama
mevlidli düğün hakkında fikrim yok iki mevlid sırasında da bunu mu giyeceksin acaba???

yukarıdan aşağı kalça kısma kadar olan kısmı çok hoş,keşke alttaki fırfır parçalar olmasa dümdüz vücudunu sarıp kalem gibi kalçandan aşağı inseymiş,ya da kısa elbise gibi...
ama böyleside güzel,arkadaşın dediği gibi tarlatan kullanmayacaksan gayette güzel.
renk seçiminde güzel

O senin ablan ve ablan gelin olacak. Gelininde gelinin yaninda hicte abarti olmaz bu.
Hevesini almaya tadini cikarmaya bak canim

Başka birinin olsa abartı olurdu ama ablanın olduğu için bence gayet güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…