Cok mu abartili?

Yoo, çok güzel bence tatlım.

Ablan sonuçta yakının, uzak bir akraban olsa haklısın ama cuk oturmuş.

Abartı değil bence
sen beğendikten sonra.
Hem çokta yakışmış.
Maşaallah

Son düzenleme:
Düğün en yakınının düğünü olduğu için abartman da göze batmaz bence, keşke kimseye fikrini almak için de olsa göstermeseydin içine daha çok sinerdi

bence gayet hoş durmuş üzerinde hemde abartılacak kadar kabarıklığı yok giyebilirsin çokta yerinde doğru bir elbise bundan sadesini emin ol bütün herkeste göreceksin :) ben bu tarz elbisenin krem rengini giyeni bile gördüm yani gelinlik rengindeydi sen renkli seçmişsin o yüzden sorun olmaz bence :) sen takma kafana

uzak birinin düğünü olsaydı abartılı olurdu ama ablan yani en yakının olduğu için bence abartılı değil

Benim zevkime uygun değil ama hiç de abartılı değil bence sonuçta ablanın düğünü ne giyecektin baska...

canın nası isyiosa, gönlünden nası geçiosa neyin içinde rahatsan onu giy bence. kimseye bakma. o bi acayip bakanların neler giydiğini o gün göreceksin .D

95D sütyen giyen deyzeler straplez giyyio düğünlerde acayip olmuo da, sen abiye içinde mi acayip olcan

koyver gitsin

abartılı değil
hafif dağınık bir topuz,
abartısız bir makyajla gayet hoş durur
mevlütlü olmasaydı tam şıkıdım şıkıdım oynamalık bir elbise:)

Son düzenleme:
Sade bir makyaj ve dağınık bir saç modeliyle ya da bir topuzla gayet ideal bence canım

hepinize tesekkür ederim, cok begendigim icin aldim begenmesem zaten almazdim ama millet öyle diyince icime kurt düstü inanin ama siz güzel diyorsaniz güzeldir

bence gayet hoş:)
benim de kız kardeşim düğünümde böyle güzel bi elbise giysin isterim mesela:))
hiç takma düğünün tadını çıkar:)

biraz gec kaldim hanimlar dügün oldu bitti üzerinden 1bucuk ay gecti
Görüntü buydu hanimlar.. ve herkes hayran kaldi elbiseme
iyiki bunu almisim dedim sadece hersey muhtesemdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…