- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
hahahaha güzeldi buResmini beğendi diye aşık mı oldun. Allah akıl fikir versin. Bu Nası bi yokluk
Beğenmesin tabi ya kıskanmak lazım değil mi ? :) ben olsam izin vermem elalemin kızını niye beğensin ki değil mi ? :)
Hastalıklı olan sensin ? Sen ne cürretle hakaret edersin ?Kişi kendinden bilir işi ..senin gibiler varolduğu sürece bu hastalıklı zihniyet sürer gider..
İnsta dan takip yollamış az önce
Tmm tmm abartmıycam bu sefer gelip eğer hoşlanıyorsa açılana kadar kayıtsız kalıyorum.
Şimdide instadan bakmış tüm fotolarıma kalpli bişe koymuştum onu beğenmiş Allahımyaaaaaaa
Aynen canım hiç bişe yapmıycam bakalım inşallah hayırlısıKonuyu bunlardan sonra acsan daha iyi olurdu :) ama olsun yine de bekle sen adim atma bakalım msj falan atacak mi
Nerden anladın ya ?Aaa yine kurumdan birisini gozune kestirmis konu sahibiAma bu defa olacak gibi...Hadi gozunaydin simdiden :)
Aslında öyle birisi değil ama bende şaşırdım. Bilmiyorum ki yani abazan birisi değil hukuk filan okuyo yani ayrıca sessiz birisi Allahım inşallah beni beğeniyordur ya ...En nefret ettigim erkek modeli. Ekler eklemez fotograf begenen tip. Hoslancagim varsa da hoslanamiyorum ben bu modelden. Araniyormus gibi bir izlenim yaratiyor bende. Bir de instagramdan mesaj atmayi ogrendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?