Çok mu abartıyorum ? Acil :)

Bu kesinlikle kiskanilacak bir sey değil ki. He kizin aylar once koyduğu fotoğrafı gidip begense bi "hayirdir?" olurum. Yeni koydugu fotografi begendiyse begenir yani. Size art niyet aramamaniz gerektigini soylemeye calismistim aslinda :KK70: cidden cok onemsiz bir sey ve hicbir seyi gostermez yani.
Bir erkeğin sevgilisi varsa eğer gidip bekar daha bir kere konuştuğu birisin fotısunu beğenmesi normal mi ? Bende buna gülerim :) bence normal değil. Erkeklere güvenmeyin derim :) teşekkürler yorum için.

Şimdi birisi var daha yeni tanıştık diyelim bir iki kez bana soru sordu çok az da olsa muhabbet var. İş yerinden kendisi başka bir birimde.
Benim üstüm. ( Konumu okuyanlar vardır bu başka birisi :) )
Ben alımlı havalı birisiyim ( detay bilin diye yazdım )
Neyse ben bunu faceden ekledim Cidden hoş çocuk.
2 gün sonra ben profil resmimi değiştim bu beğendi . ( yani şok oldum başka kızlarda var ama beğenmemiş hiç )
Kimseyi beğenmemiş yani.
Bir tek çok yakın akrabalarını.
Şimdi bunun sevgilisi var mıdır ?
Benden hoşlanmış mıdır ?
Yoksa abartıyorum öylesine mi beğendi ?
:KK70:
Cidden beğeneceğini bilmiyordum.
Bende bunun üzerine onun iki tane resmini beğendim.
Sanki kalbim yeniden çarpmaya başladı. ( konumu okuyan bilir )
Ama tedbirliyim yani ne olabilir sizce ?
Nasıl davranmam lazım ?
Galiba yeniden aşık oluyorum her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :KK48:
Sizden akıl istiyorum. Derdim naçizane bu.
Bu arada son bişe tamamen tesadüfi oldu yani her önüme gelene gönül vermiyorum.:63:
Öyle işte :KK45:
Bu arada ark isteğini yolladığımda hemen kabul etti böyle tik tak yaniiiii :KK70:
Benden 3 yaş büyük ben 24 yaşındayım.

Bir erkeğin sevgilisi varsa eğer gidip bekar daha bir kere konuştuğu birisin fotısunu beğenmesi normal mi ? Bende buna gülerim :) bence normal değil. Erkeklere güvenmeyin derim :) teşekkürler yorum için.
Haddinizi asmayın isterseniz. Cevremizde yok sizin gibi "begendi bana asik" tipleri, ondan rahatiz herhalde. Bilmemkac senelik sevgilime guvenip guvenmeyecegim konusunda sizden fikir alacak degilim :)

Haddinizi asmayın isterseniz. Cevremizde yok sizin gibi "begendi bana asik" tipleri, ondan rahatiz herhalde. Bilmemkac senelik sevgilime guvenip guvenmeyecegim konusunda sizden fikir alacak degilim :)
:) siz yinede güvenmeyin ;) ben bir bayan olarak söylüyorum bunu. Yıl sene günle alakası yokki ayrıca mizacınız çok sert :)

Yahu daha 20 gün önce öbürü için ağlamıyor muydunuz siz?
Hatta kaptırmayın bence bir şey yok diye yorum yaptığımda da bayağı bayağı atarlanmıştınız.
O aşık olduğınuz adamı nasıl unuttunuz da bunu nasıl buldunuz da anlamadım ben.
Ayrıca üyelerin çoğunun da dediği gibi tam bir şıp sevdisiniz.
İnsanın ağlayıp aşık olduğu adamı unutması aylar sürer.
Alımlıyım alımlıyım diyerek iş yerini hatim edeceksiniz sanırım.

Yahu daha 20 gün önce öbürü için ağlamıyor muydunuz siz?
Hatta kaptırmayın bence bir şey yok diye yorum yaptığımda da bayağı bayağı atarlanmıştınız.
O aşık olduğınuz adamı nasıl unuttunuz da bunu nasıl buldunuz da anlamadım ben.
Ayrıca üyelerin çoğunun da dediği gibi tam bir şıp sevdisiniz.
İnsanın ağlayıp aşık olduğu adamı unutması aylar sürer.
Alımlıyım alımlıyım diyerek iş yerini hatim edeceksiniz sanırım.
Hay nerden kullandım şu alımlı lafını ya :) demekki doğru kişi değilmiş olmamış yani.
Buda olmayabilir sorun değil ben sadece sordum siz hanımlar bana akıl verirsiniz diye ama bazıları yargılamaktan başka bir şey yapmıyor. Neyse canınız sağolsun.

Hay nerden kullandım şu alımlı lafını ya :) demekki doğru kişi değilmiş olmamış yani.
Buda olmayabilir sorun değil ben sadece sordum siz hanımlar bana akıl verirsiniz diye ama bazıları yargılamaktan başka bir şey yapmıyor. Neyse canınız sağolsun.

Doğru kişi olsun ya da olmasın aşık olunan kişiyi unutmak zaman alır. Balığım öldü de çıkaramadım aylarca aklımdan.
Bu huyunuz (o olmadı sıradaki gelsin) başınızı yakar sizin bilginize.
Ayrıca sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var. İnstagram da vs fotolarımı beğenirler de işte adamların sevgilisi var. Evli olanı bile var.
Insanlar bu olaya öyle bakmıyor paylaşımı beğenmektir bunun adı.
Öküzün altında buzağı aramayın.
İyi forumlar.

Back
X