- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Bir erkeğin sevgilisi varsa eğer gidip bekar daha bir kere konuştuğu birisin fotısunu beğenmesi normal mi ? Bende buna gülerim :) bence normal değil. Erkeklere güvenmeyin derim :) teşekkürler yorum için.Bu kesinlikle kiskanilacak bir sey değil ki. He kizin aylar once koyduğu fotoğrafı gidip begense bi "hayirdir?" olurum. Yeni koydugu fotografi begendiyse begenir yani. Size art niyet aramamaniz gerektigini soylemeye calismistim aslindacidden cok onemsiz bir sey ve hicbir seyi gostermez yani.
Şimdi birisi var daha yeni tanıştık diyelim bir iki kez bana soru sordu çok az da olsa muhabbet var. İş yerinden kendisi başka bir birimde.
Benim üstüm. ( Konumu okuyanlar vardır bu başka birisi :) )
Ben alımlı havalı birisiyim ( detay bilin diye yazdım )
Neyse ben bunu faceden ekledim Cidden hoş çocuk.
2 gün sonra ben profil resmimi değiştim bu beğendi . ( yani şok oldum başka kızlarda var ama beğenmemiş hiç )
Kimseyi beğenmemiş yani.
Bir tek çok yakın akrabalarını.
Şimdi bunun sevgilisi var mıdır ?
Benden hoşlanmış mıdır ?
Yoksa abartıyorum öylesine mi beğendi ?
Cidden beğeneceğini bilmiyordum.
Bende bunun üzerine onun iki tane resmini beğendim.
Sanki kalbim yeniden çarpmaya başladı. ( konumu okuyan bilir )
Ama tedbirliyim yani ne olabilir sizce ?
Nasıl davranmam lazım ?
Galiba yeniden aşık oluyorum her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek
Sizden akıl istiyorum. Derdim naçizane bu.
Bu arada son bişe tamamen tesadüfi oldu yani her önüme gelene gönül vermiyorum.
Öyle işte
Bu arada ark isteğini yolladığımda hemen kabul etti böyle tik tak yaniiiii
Benden 3 yaş büyük ben 24 yaşındayım.
Ben aşık oluyo mu dedim net bir şekilde. Soru sordum da ne bu gerginlik anlamıyorum.Herkeste sana aşık oluyo ya valla işinde zor (güzelsin alımlısın herkes peşinde ya hani)zor zor Allah başka dert vermesin
Saçmalamışsın bi foto beğenmek sıradan bi şey biri sana yanlışlıkla baksa bana aşık diyeceksin
Apartman sensin ya bi kendine gelBen aşık oluyo mu dedim net bir şekilde. Soru sordum da ne bu gerginlik anlamıyorum.
Abartmayınız.. :)
Haddinizi asmayın isterseniz. Cevremizde yok sizin gibi "begendi bana asik" tipleri, ondan rahatiz herhalde. Bilmemkac senelik sevgilime guvenip guvenmeyecegim konusunda sizden fikir alacak degilim :)Bir erkeğin sevgilisi varsa eğer gidip bekar daha bir kere konuştuğu birisin fotısunu beğenmesi normal mi ? Bende buna gülerim :) bence normal değil. Erkeklere güvenmeyin derim :) teşekkürler yorum için.
:) siz yinede güvenmeyinHaddinizi asmayın isterseniz. Cevremizde yok sizin gibi "begendi bana asik" tipleri, ondan rahatiz herhalde. Bilmemkac senelik sevgilime guvenip guvenmeyecegim konusunda sizden fikir alacak degilim :)
Soru sorduğumda zaten o bana aşık benden kesin hoşlanıyor demedim ki ? Ne agresif insanlarsınız ya. Apartman değil o. :) parmaklarınız dolaşmış gerginlikten. Neyse varolun.Apartman sensin ya bi kendine gel
Hay nerden kullandım şu alımlı lafını ya :) demekki doğru kişi değilmiş olmamış yani.Yahu daha 20 gün önce öbürü için ağlamıyor muydunuz siz?
Hatta kaptırmayın bence bir şey yok diye yorum yaptığımda da bayağı bayağı atarlanmıştınız.
O aşık olduğınuz adamı nasıl unuttunuz da bunu nasıl buldunuz da anlamadım ben.
Ayrıca üyelerin çoğunun da dediği gibi tam bir şıp sevdisiniz.
İnsanın ağlayıp aşık olduğu adamı unutması aylar sürer.
Alımlıyım alımlıyım diyerek iş yerini hatim edeceksiniz sanırım.
Daha açmam..
Bissürü kişi neler yazmış sanki milleti yuvasından ediyorum yaAç asık olana kadar aç.Çok masumsun insan kıyamıyor da.
Bissürü kişi neler yazmış sanki milleti yuvasından ediyorum yaneyse ( Allah korusun tabiki )
Yok daha açmam valla baktekrar kalbim çarptı zannettim ondan açtım.
Hay nerden kullandım şu alımlı lafını ya :) demekki doğru kişi değilmiş olmamış yani.
Buda olmayabilir sorun değil ben sadece sordum siz hanımlar bana akıl verirsiniz diye ama bazıları yargılamaktan başka bir şey yapmıyor. Neyse canınız sağolsun.
Yok kız bebeğim durmuyor tuşlar karışmış hızlı yazyrmSoru sorduğumda zaten o bana aşık benden kesin hoşlanıyor demedim ki ? Ne agresif insanlarsınız ya. Apartman değil o. :) parmaklarınız dolaşmış gerginlikten. Neyse varolun.
Hayirlisi olsun, ben face kullanmadigim icin ordaki muhabettler biraz cocukca geliyor.
Yuzyuze bir adim bekle bence. Sipsevdi imajin var. Sen daha adim atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?