Çok mu abartıyorum ? Acil :)

Ay kizlar yapmayin sunu kendinize ya
´Evet evet fotomo begendi kesin evlenmek istiyor yildirim nikahiyla, maldivlere balayi biletleri pesinde su an evet evet´

Cok üstüne gidilmis sanki o_O evet kisa bi zaman icinde başkasından hoslanmis ama ikinci kisi bu. 2 ayda 3. kişi olsa o zaman ben de abartili bulurdum tabi.

Fotoğrafını beğenmesi olayina gelince baskalarini begenmedigi için biyle düşünmussun ama illa ki hoslandigini gostermez altında şimdilik birsey arama. Bundan sonraki hareketlerine bak ona gore konuyu guncellersin yine yorum yaparız canim.

faceden begenince hoslaniyomu oluyo simdi anlamadim tatlim sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis sabret bekle biraz hemen heyecanlanma belki o seni oyle gormuyodur erkek milleti bu konuda sinsi oluyor bi bak bakalim illaki acilir hoslaniyosa ama dedigim gibi sabret

sen diğerinide takip edipduruyodun watsaptan faceden. bak şimdi bana kızma yanlış anlama sırf merakımdan soruyorum, listesindeki başka kızların fotosunu beğenmediğini nerden biliyosun tek tek hepsinin resimlerinemi baktın. sen arkadaşlık isteği gönderdiğinde çevrimiçidiyse hemen kbul etmesi normal, bundan başka bi anlam çıkarmaya gerek yok. bununlada abi kardeşmi diyosunuz birbirinize

Tamam tamam hepiniz haklısınız ya kızlar yine bi fotomu daha beğenmiş 2 saat önce eski bir fotom ya yeminle ne oluyo ya ?
Tmm profili beğendi diyelim bugünde akşam başka bir fotomu beğenmiş iş yerinde çekildiğim. Valla şok oldum yani.
Normal mi bu yani ?
Diyorum ya normalde ciddi birisine benziyor öyle beğenme olayı filan yapacağını hiç sanmıyordum resmimi.
Bana biraz saçma geldi.
Demekki baktı fotolarıma.
Bu arada ağustos tek tek baktım evet diğer kızlarınkini beğenmemiş. Hatta erkek arkadaşlarınkini bile bir tek abisini ablasını beğenmiş. Çok yakın akrabalarını.
Benden hoşlandı aşık demiyorum ama tuhaf geldi işte abartmıyorum yemin ederim.

Bir insanın kendni beğenmesi neden rahatsız ediyor ki bizi etmesin bence:)
Konu sahibi çok sevimli geldi bana biraz da gençlik hevesi heyecanlı aktif ne var ki :) ama adamın ilgisi bence de internetten beğenmelerler anlaşılmaz o ayrı..
Kendini güzel bulman alımlı bulman çok hoş ,kendini beğenmek kendinden memnun olmak bunlar hepimize gerekli..

ya aslında şıpsevdi olmak iyi bişey ben ayrılalı 5 ay oldu hala acı çekiyorum yahu acı çekmektense şıpsevdi olmayı tercih ederdim ama nerdeeeee :(

İnsta dan takip yollamış az önce o_O
Tmm tmm abartmıycam bu sefer gelip eğer hoşlanıyorsa açılana kadar kayıtsız kalıyorum.

Şimdide instadan bakmış tüm fotolarıma kalpli bişe koymuştum onu beğenmiş Allahımyaaaaaaa :KK3::KK75::KK36:

Konuyu bunlardan sonra acsan daha iyi olurdu :) ama olsun yine de bekle sen adim atma bakalım msj falan atacak mi

En nefret ettigim erkek modeli. Ekler eklemez fotograf begenen tip. Hoslancagim varsa da hoslanamiyorum ben bu modelden. Araniyormus gibi bir izlenim yaratiyor bende. Bir de instagramdan mesaj atmayi ogrendiler :KK30:

En nefret ettigim erkek modeli. Ekler eklemez fotograf begenen tip. Hoslancagim varsa da hoslanamiyorum ben bu modelden. Araniyormus gibi bir izlenim yaratiyor bende. Bir de instagramdan mesaj atmayi ogrendiler :KK30:
Aslında öyle birisi değil ama bende şaşırdım. Bilmiyorum ki yani abazan birisi değil hukuk filan okuyo yani ayrıca sessiz birisi Allahım inşallah beni beğeniyordur ya ...

Back
X