Çok mu abartıyorum ?

snz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
169
88
48
29
Merhabalar yaşıtlarım ve ablalarım sizden akıl almak istiyorum
Ben 26 eşim 27 yaşında ve 1 yıl 4 aydır evliyiz
Çok mutlu bir evliliğim ve benim mutluluğum için uğraşan bir eşim var tek bir konu dışında sıkıntımız yok
Eşim Seferihisarlı İzmir merkez de oturuyoruz Seferihisarda bahçeleri var kış bahar dönemlerinde bahçe işleri var yazın yok sadece pazar günleri eşim gitmek zorunda iş olduğunda ve ben bu durumu kabullenemedim bahçeyi sevmiyorum oldum olası yani yapım bu Allah’ta beni böyle sınadı işte benim zoruma gidiyor her normal aile gibi eşimle bir pazarı var ve onunla başbaşa karı koca vakit geçirmek istiyorum ona da üzülüyorum bütün hafta çalışıyor hafta sonu bile gitmek zorunda kalıyor diye normalde beni de illa yanında götürüyor bensiz hiç birşey yapmak istemez herşey için böyle bu aralar hafta sonu kursum var çalışmak istediğim için kursa gidiyorum acaba ben mi çok büyütüyorum evdeyim boş boş kendimi mi dolduruyorum zaten biraz böyle bir tipim bende insan kendini bilir yalan yok eşimle bugün de akşam 9 da anca gelebildi ekstra bir iş çıkmış son dk geç geldiği için hiç gelmeseydin diyerek kavgayı başlattım sonra çok vicdan azabı çektim benimle kavga bile etmedi çünkü herneyse eğer çalışırsam böyle şeyleri kafama takmaz mıyım acaba çok merak ediyorum ve ben haklı mıyım haksız mıyım
Kusura bakmayın bu da dert mi dicek kadar zor durumda olan insanlar var biliyorum ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hatta psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum sorun bende ise düzelmek istiyorum bu 1 yıl içinde 2 kere bebeğim karnımda öldü bu yüzden de çok etkilendim belki bunlar bile etken olabilir çok teşekkür ederim okuyup cevap atacaklara şimdiden

Size uymayan biriyle neden evlendiniz ki? Muhtemel sevgiliykende bağa bahceye gidiyordu bu adam.
Bunu söylicek birinin de çıkacağını biliyordum yazmayı atlamışım evet demekki benim de sınavım bu olacaktı ki çünkü gözüm bu ayrıntıyı hiç görmedi o sıralar şaka gibi gelebilir ama gerçekten böyle

Bahçe işlerinden size hiç vakit ayırmıyor mu eşiniz eğer hiç ayırmıyorsa sorun sizde değil eşinizde bahçe ne kadar bir arazi çok mu ekiyorlar aslında çok keyiflidir toprak insanı dinlendiriyor terapi gibi geliyor siz de gidin alın kamp sandalyenin ya da piknik örtünüzü bir oturun güzelce kahve için termusa çay koyun ne bileyim inanın ben çok seviyorum inanın iyi olsam hiç durmayacağım özlüyorum

Bu bahceye gitmese nolur cok mu zorunlu? Eşimin ailesinin de var. Eşim bekarken de gitmiyordu, evlendik 8 bucuk senedir bi defa bile gitmedi. Diger kardeslerin bazilari gidiyordu.
Calismak iyi guzel de bir gun birlikte gecirilmeyecekse ne anlami var evlenmenin bilemedim.

O bahçede yetişen ürünlerden kullanıyorsanız haksızsınız. Kullanmıyorsanız haklısınız. Kayıplarınız için sabır dilerim ayrıca.
Tabiki de yalan söyleyemem her ne yetişirse bize de paylaştırılıyor amin teşekkür ederim

Hayir hayir
Görüyoruz ama maalesef evlenince sihirli değnek değecek saniyoruz.
Ha benim icin bu büyük bir problem değil
Siz calismadiginiz icin fazlaca sıkılıyor ve eşe sariyorsunuz gibi
Hayatinizda eşten baska şeyleri de odak haline getirirseniz mesele çözülür aslinda
Adamin kendi isi yani yapmasın mi?

Çok haksızlık etmişsiniz sonuçta o da sizin için yuvası için çalışıyor yoksa o da istemezmiydi bi pazarını da eşiyle birlikte geçirmek güzelce güzel dinlenmek varken neden çalışsınki. Lütfen eşinizin üstüne bu kadar gitmeyin yoksa zamanla sizden soğumasına sebep olursunuz

Bizim burada komşularım köyleri çok uzakta diye eğlenmek vakit geçirmek için bahçe satın aldılar her pazar gidiyorlar üstelik yüksek meblalara aldılar sırf şehir hayatından biraz uzaklaşmak için sanırım elinde olan da kıymet bilmiyor

En başta istemesenizde kabul etmişsiniz işte bu konuların ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır. Bi hafta sizinle bir hafta bahçede geçirse olmaz mı peki? Valla ben sorun etmezdim sizin bahçeyle ilgilenmek istememeniz gayet normal herkes yapamaz ben bahçeyi çok severim ama uğraşmakta iyi değilimdir annem yapar. Ama böyle biriyle evlenmişsemde sesimi çıkarmam.

Yani çalış eşinle de uğraşıp durma diyorsunuz
Keşke benim eşim de hevesli olsa ben çok hevesliyim o hiç değil demek ki hep zıddı oluyor yaz sonu ben harıl harıl patates çıkarıyorum zevk alarak ama o keyfimin kahyası modunda

Sizi seferihisarda denize biraksin, merkezde takilin, aksam almaya gelince beraber biseyler icip geri donun. Sigacik ya da aksrcaya yakın misiniz?Krizi firsata çevirebilirsiniz

Yani çalış eşinle de uğraşıp durma diyorsunuz
Yani gerçekten öyle insan boşta kaldıkça kuruyor da kuruyor. Benim eşim de on numara adamdır ama oyun oynamayı çok seviyor.Dışarı çıkmaktan asla keyif almaz bende tam tersi göbeğimi dışarı koymuşlarcasına gezmeyi severim.Pazarları evde kös kös oturmayı sever. Baktım olmayacak işe girdim çalışmaya başladım şimdi ikimizde yoruluyoruz pazarım bana kalsın istiyorum

Size uymayan biriyle neden evlendiniz ki? Muhtemel sevgiliykende bağa bahceye gidiyordu bu adam.
Tek sıkıntı buydu ve sevgililikte nişanlılıkta gözüm o detayı hiç görmedi evlenince birden ortaya çıkıverdi bu detay ama herşeyiyle neredeyse mükemmel birisi benim de derdim sizlere danışıp yanlışım varsa yanlışımı düzeltmek yada bakış açımı biraz olsun değiştirebilme derdindeyim evliliğim bozulmasın diye tecrübeli insanlardan akıl alıp uygulamaya çalışacağım kavgayla çözülmüyor bunu anladım artık

Gerçekten mi benim eşimde hafta sonları çoğu zaman dinlenmek istediğini söyler dışarı da çıkarız ama ben çalışmadığım için bana kalsa ben hergün çıkmak isterim ve onu da boğuyorum sürekli işte bana da herkes sende çalış bak gezmek isticek misin hiç diyorlardı burda bilerek sordum hem sosyalleşirsem eşime sarmam bu yüzden evde kafayı yemek üzere olduğumu farkettim ondan çalışmaya başlıcam en kısa zamanda ay iyiki yazdınız çok rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…