Çok mu abartıyorum ?

Evet evet kesinlikle benimde şimdi 2. Kursum bu iyi geldi yine de bir şeyler öğrenmek bi insan içine girmek kendime birşeyler katmak 🥰😁😁😁
ne mutlu sana işte en önemlisi kendin için de bir şeyler yapıyorsun sen enişteyi de kat maksat birlikte öğrenciliği de yaşamak ben eşime dedim hayır diyemedi kırmamak için sağolsun :D:D:D

Yani alt tarafı bir bahçe, çok da keyiflidir aslında ben olsam ben de giderim kös kös evde koca bekleyeceğime, ne gerekiyorsa beraber yapardık, yemek yapar götürürdük beraber yer çalışırdık. Şehirden de uzaklaşmış olurduk. Valla keşke bahçem olsa. Ben ahşap işi, tamir, bahçe ve bitki bakımı gibi şeylere bayılırım. Uyumlu değişmişsiniz bu konuda eşinizle o yüzden evde oturup kocanın gelmesini beklediğinizden ötürü kendi kendinizi dolduruyorsunuz boş yere.

Merhabalar yaşıtlarım ve ablalarım sizden akıl almak istiyorum
Ben 26 eşim 27 yaşında ve 1 yıl 4 aydır evliyiz
Çok mutlu bir evliliğim ve benim mutluluğum için uğraşan bir eşim var tek bir konu dışında sıkıntımız yok
Eşim Seferihisarlı İzmir merkez de oturuyoruz Seferihisarda bahçeleri var kış bahar dönemlerinde bahçe işleri var yazın yok sadece pazar günleri eşim gitmek zorunda iş olduğunda ve ben bu durumu kabullenemedim bahçeyi sevmiyorum oldum olası yani yapım bu Allah’ta beni böyle sınadı işte benim zoruma gidiyor her normal aile gibi eşimle bir pazarı var ve onunla başbaşa karı koca vakit geçirmek istiyorum ona da üzülüyorum bütün hafta çalışıyor hafta sonu bile gitmek zorunda kalıyor diye normalde beni de illa yanında götürüyor bensiz hiç birşey yapmak istemez herşey için böyle bu aralar hafta sonu kursum var çalışmak istediğim için kursa gidiyorum acaba ben mi çok büyütüyorum evdeyim boş boş kendimi mi dolduruyorum zaten biraz böyle bir tipim bende insan kendini bilir yalan yok eşimle bugün de akşam 9 da anca gelebildi ekstra bir iş çıkmış son dk geç geldiği için hiç gelmeseydin diyerek kavgayı başlattım sonra çok vicdan azabı çektim benimle kavga bile etmedi çünkü herneyse eğer çalışırsam böyle şeyleri kafama takmaz mıyım acaba çok merak ediyorum ve ben haklı mıyım haksız mıyım
Kusura bakmayın bu da dert mi dicek kadar zor durumda olan insanlar var biliyorum ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hatta psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum sorun bende ise düzelmek istiyorum bu 1 yıl içinde 2 kere bebeğim karnımda öldü bu yüzden de çok etkilendim belki bunlar bile etken olabilir çok teşekkür ederim okuyup cevap atacaklara şimdiden
Ben olsam bahçeye giderim.Toprak severim olmadı eşim ugrasirken Seferihisar i gezerim.Ben Selçuk a yerlesicem.2 ay sonra Ankara memleketim Ankara'dan bunaldım.

Bunda sinavlik bisey yokki benim sinavimda buymus diyosunuz yani onca zorluk ceken insan varken esiniz iyiyken bunu neden bukadar dert ediyorsunuz? Adam tutup calistirma sanlari yokmu bazen adam tutsun gitmesin bazen gitsin sonucta sizinde yeriniz orasi yabancinin degil kendinizi doldurmayin haftaici kendinize oyalanicak biseyler bulun bahceye gidecegi zamanlar haftaici aksam disari cikin sinemaya falan gidin illa pazar gezilecek doye bisey yok

Boş insan kişiyle dolu insan işiyle uğraşırmış.Tek pazar mı var eşiyle vakit geçirmek isteyene her an pazardır.
Eşim ben bildim bileli haftasonu çalışır. Bazı işlerinde işleyişi bu şekilde. Bir tek cumalari izinli biz o günü pazar olarak varsayıyoruz.

Evet ya keşke bende sevseydim de bu kadar kendimi sıkışmış hissetmeseydim 😂 sonradan da sevilebilir mi böyle şeyler ?😁☺️
Bence kendinize de küçük bir hobi bahçesi yapabilirsiniz çok zevkli olabilir. Hemde eşinize manen destek olursunuz. Esinizde mecbur olmasa gitmez. Kötü bir devirdeyiz iş hayatı da çok onemli. Benim eşim ben bildim bileli haftasonu çalışır. Çok şükür Allah birlik beraberlik sağlık versin gerisi hallolur. Önemli olan birlikte olmak. Yada diğer arkadaşların dediği gibi başka aktivitelerde bulabilirsiniz. Evde durmak yada çok fazla bu konuda kafayı yorup kendinizi dinlerseniz çokça doldurursunuz kendinizi.

Sorunuza istinaden evet biraz abartıyorsunuz.. Bağ bahçe işlerini sevmemenizi anlayabilirim ama bunu sorun haline getirmek yerine çözüm bulmaya çalışsanız? Mesela 1 hafta eşinize eşlik edip yanında temiz havada kitap okuyup, piknik yapıp; 1 hafta da şehirde sizin istediğiniz bir aktiviteyi yapabilirsiniz.
Evliliğiniz güzel ve mutluysanız kendinizi doldurup üzmeyin derim. Yaşadığınız üzücü durumlar olmuş belki bu yüzden sıkıntı yaşıyorsunuzdur. Terapiye gitmek iyi gelebilir.

Boş insan kişiyle dolu insan işiyle uğraşırmış.Tek pazar mı var eşiyle vakit geçirmek isteyene her an pazardır.
Hani çalışıyor ya insanlar onu atladınız sanırım 😅

Aşırı hak verdim, hiç basit bulmadım.
Bi orta yolu var mı bi konuşun, sanmıyorum ki eşiniz tamamen çeksin kendini.

Merhabalar yaşıtlarım ve ablalarım sizden akıl almak istiyorum
Ben 26 eşim 27 yaşında ve 1 yıl 4 aydır evliyiz
Çok mutlu bir evliliğim ve benim mutluluğum için uğraşan bir eşim var tek bir konu dışında sıkıntımız yok
Eşim Seferihisarlı İzmir merkez de oturuyoruz Seferihisarda bahçeleri var kış bahar dönemlerinde bahçe işleri var yazın yok sadece pazar günleri eşim gitmek zorunda iş olduğunda ve ben bu durumu kabullenemedim bahçeyi sevmiyorum oldum olası yani yapım bu Allah’ta beni böyle sınadı işte benim zoruma gidiyor her normal aile gibi eşimle bir pazarı var ve onunla başbaşa karı koca vakit geçirmek istiyorum ona da üzülüyorum bütün hafta çalışıyor hafta sonu bile gitmek zorunda kalıyor diye normalde beni de illa yanında götürüyor bensiz hiç birşey yapmak istemez herşey için böyle bu aralar hafta sonu kursum var çalışmak istediğim için kursa gidiyorum acaba ben mi çok büyütüyorum evdeyim boş boş kendimi mi dolduruyorum zaten biraz böyle bir tipim bende insan kendini bilir yalan yok eşimle bugün de akşam 9 da anca gelebildi ekstra bir iş çıkmış son dk geç geldiği için hiç gelmeseydin diyerek kavgayı başlattım sonra çok vicdan azabı çektim benimle kavga bile etmedi çünkü herneyse eğer çalışırsam böyle şeyleri kafama takmaz mıyım acaba çok merak ediyorum ve ben haklı mıyım haksız mıyım
Kusura bakmayın bu da dert mi dicek kadar zor durumda olan insanlar var biliyorum ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hatta psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum sorun bende ise düzelmek istiyorum bu 1 yıl içinde 2 kere bebeğim karnımda öldü bu yüzden de çok etkilendim belki bunlar bile etken olabilir çok teşekkür ederim okuyup cevap atacaklara şimdiden
Fazla maz aşık usamdirır. İlerde esim benden biktı bosanmaknisyiyor nasil telafi ederim diye konu açmayın.

Esiniz birey sizden bagimsız elbette kendi hobisi olup bahceye gidebilir. Ayrica kucuk kizim var keske pazarlari gidecek bahce olsa da onu o ortama goturebilsem. İlerde bebeginiz olur ins. Memnun kalırsiniz. Bencillik etmeyin

Vay be gerçekten de insanlar böyle yerler satın almaya çalışıyor elindekilerle birşeyler yapmaya çalışıyor 🫣 çok bilgim yok tabi şaşırmazsınız ama sırf sizin için en kısa zamanda sorup cevap vericem size çünkü alıp dikeceğiniz ceviz çok önemliymiş her ceviz her yerde yetişmiyormuş onlar da zamanında bu yanlışı yapıp düzeltmek zorunda kalmışlar ☺️
Yok bizim yerlerde ekiliyoe başka arazide var hatta başka yere de ekeceğiz inşallah

Evet aynen öyle bizim burada komşular Bursada civar köylerden arazi aldılar hem de öyle ucuz falan da değil yani elimizdekini kıymetini bilmeliyiz

Hani çalışıyor ya insanlar onu atladınız sanırım 😅

Aşırı hak verdim, hiç basit bulmadım.
Bi orta yolu var mı bi konuşun, sanmıyorum ki eşiniz tamamen çeksin kendini.
Konu sahibi bilerek evlenmiş.Demek istediğim ille de pazar günü vakit geçireceğiz diye bir kaide olmamalı.Gayet hafta içi akşamlar da plan yapılabilir.

Back
X