• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu abartıyorum ?

Keşke benim eşim de hevesli olsa ben çok hevesliyim o hiç değil demek ki hep zıddı oluyor yaz sonu ben harıl harıl patates çıkarıyorum zevk alarak ama o keyfimin kahyası modunda 😂😂
Evet ya keşke bende sevseydim de bu kadar kendimi sıkışmış hissetmeseydim 😂 sonradan da sevilebilir mi böyle şeyler ?😁☺️

En başta istemesenizde kabul etmişsiniz işte bu konuların ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır. Bi hafta sizinle bir hafta bahçede geçirse olmaz mı peki? Valla ben sorun etmezdim sizin bahçeyle ilgilenmek istememeniz gayet normal herkes yapamaz ben bahçeyi çok severim ama uğraşmakta iyi değilimdir annem yapar. Ama böyle biriyle evlenmişsemde sesimi çıkarmam.
Yok bahçe işini kadınlar yapmıyor sadece en fazla oturup çayımızı kahvemizi yemeğimizi yapıyoruz benim de tek tesellim bak yazın iş yok gidilmiyor diyorum kendi kendime kışın zaten sadece yani bu yazdıklarıma göre ben abartıyorum galiba demi yazarken kendimi farkına varmam peki 🫣😂of ya

hevesini yaza sakla. bunlar için canını sıkma esinle mutlu olmaya bak onunla sende takıl. hayırlısıyla evlatlarinda olur inşallah.

Bizim burada komşularım köyleri çok uzakta diye eğlenmek vakit geçirmek için bahçe satın aldılar her pazar gidiyorlar üstelik yüksek meblalara aldılar sırf şehir hayatından biraz uzaklaşmak için sanırım elinde olan da kıymet bilmiyor
Benim kendi ailemin de bahçesi vardı ve ben orayı da sevmemiştim ama gitmiyordum beni zorlayan yoktu eşim sadece beni yanında istiyor orda işi erkekler yapıyor zaten bende ne biliyim yani yeni evli olduğumuzdan mıdır çocuk yok diye midir ne hala bahçeye gitmesin biz başbaşa olalım istiyorum böyle benim psikolojim bozuk galiba ya herkes aynı şeyi söylediğine göre ben normal değilim 😭

hevesini yaza sakla. bunlar için canını sıkma esinle mutlu olmaya bak onunla sende takıl. hayırlısıyla evlatlarinda olur inşallah.
Eve bir mutlulukla gelmişti benim en sevdiğim dondurma çikolataları falan almış ben somurtuk yüzle bütün hevesini kursağına dizdim çok vicdan azabı çekiyorum şuan üstelik buna rağmen benimle yine de kavga etmedi ilgilenmeye çalıştı ben uzattım of ya benim psikolojim bozuk galiba ben yardım alsam iyi mi olur evliliğim açısından geç olmadan da 😞

Gerçekten mi benim eşimde hafta sonları çoğu zaman dinlenmek istediğini söyler dışarı da çıkarız ama ben çalışmadığım için bana kalsa ben hergün çıkmak isterim ve onu da boğuyorum sürekli işte bana da herkes sende çalış bak gezmek isticek misin hiç diyorlardı burda bilerek sordum hem sosyalleşirsem eşime sarmam bu yüzden evde kafayı yemek üzere olduğumu farkettim ondan çalışmaya başlıcam en kısa zamanda ay iyiki yazdınız çok rahatladım 🤩🙏🏻
Çok iyi anlıyorumz.Kendi dünyanızı kurun artık eşiniz size batmamaya başlayacak. Sonra zamanla eşiniz sizinle vakit geçirmek isteyecek sadece biraz sabır ve doluluk olsun hayatınızda 🫶🏼

Evet ya keşke bende sevseydim de bu kadar kendimi sıkışmış hissetmeseydim 😂 sonradan da sevilebilir mi böyle şeyler ?😁☺️
Sevilir tabii ki ben köy yaşamını hiç bilmem şehirde doğdum büyüdüm sanki patates çıkarmak için yaratılmışım resmen çok sevdim 😂😂

Bahçe işlerinden size hiç vakit ayırmıyor mu eşiniz eğer hiç ayırmıyorsa sorun sizde değil eşinizde bahçe ne kadar bir arazi çok mu ekiyorlar aslında çok keyiflidir toprak insanı dinlendiriyor terapi gibi geliyor siz de gidin alın kamp sandalyenin ya da piknik örtünüzü bir oturun güzelce kahve için termusa çay koyun ne bileyim inanın ben çok seviyorum inanın iyi olsam hiç durmayacağım özlüyorum
Şuan ben bunu utanarak yazıyorum bahçede iş yaparken bile yarım saatte bir yanıma gelir öper ilgilenir şakalaşır gider devam eder her gün işten direk eve gelir daha beni başka koltukta bile oturtmaz bütün ilgisi benim yemin ederim abartmıyorum ve şuan çok utanıyorum sorunun bende olduğunu düşünüyorum aslında onu üzen benim baksanıza 😔 ben kafamda kuruyorum sürekli olumsuz düşünceler var bunu farkındayım bu yüzden yardım alıcam çünkü bu gidişle eşimi kaybedebilirim adam nereye kadar dayanıcak bana çok üzgünüm

Benim kendi ailemin de bahçesi vardı ve ben orayı da sevmemiştim ama gitmiyordum beni zorlayan yoktu eşim sadece beni yanında istiyor orda işi erkekler yapıyor zaten bende ne biliyim yani yeni evli olduğumuzdan mıdır çocuk yok diye midir ne hala bahçeye gitmesin biz başbaşa olalım istiyorum böyle benim psikolojim bozuk galiba ya herkes aynı şeyi söylediğine göre ben normal değilim 😭
Yok psikolojiniz bozukluğundan değil o siz de haklısınız aslında yeni evliyken insan baş başa kalmak istiyor orada siz iş yapmıyormuşsunuz öylesine gidin yanında olun gelir kaynağınız mı orası o yüzden mi pazar da gidiyor eşiniz

Sevilir tabii ki ben köy yaşamını hiç bilmem şehirde doğdum büyüdüm sanki patates çıkarmak için yaratılmışım resmen çok sevdim 😂😂
Bende çabalıcam iyi ki buraya yazmışım hep önyargılarım beni geriye itiyor inşallah bende severim ya sadece eşim için istiyorum bunu 🙏🏻🙏🏻

Şuan ben bunu utanarak yazıyorum bahçede iş yaparken bile yarım saatte bir yanıma gelir öper ilgilenir şakalaşır gider devam eder her gün işten direk eve gelir daha beni başka koltukta bile oturtmaz bütün ilgisi benim yemin ederim abartmıyorum ve şuan çok utanıyorum sorunun bende olduğunu düşünüyorum aslında onu üzen benim baksanıza 😔 ben kafamda kuruyorum sürekli olumsuz düşünceler var bunu farkındayım bu yüzden yardım alıcam çünkü bu gidişle eşimi kaybedebilirim adam nereye kadar dayanıcak bana çok üzgünüm
Yok aşırı sorun görmedim ben biraz siz de bahçeye gidin keyif almaya bakın eşiniz de sizinle ilgiliymiş bahçede de olsa kendinizi hemen topa tutmayın 😊her yeni evli olan insanın düşündüğü doğal düşünceler bunlar

Yok psikolojiniz bozukluğundan değil o siz de haklısınız aslında yeni evliyken insan baş başa kalmak istiyor orada siz iş yapmıyormuşsunuz öylesine gidin yanında olun gelir kaynağınız mı orası o yüzden mi pazar da gidiyor eşiniz
Evet belki de eşim de beni bu yüzden anlayışla karşılıyor hala yazık o da istiyor evde durmayı dinlenmeyi ama mecburen ailesinin bahçesi tek erkek çok da vicdanlı sorumluluk sahibi biri ilerde buranın bize çok faydası olucak sende pişman olacaksın böyle düşündüğün için diyor 2 bahçeleri var baya büyük ceviz ağacı dolu tabi satılıyor ekstra gelir kaynağı hafta içi de İzmir’de babasıyla birlikte işlettikleri dükkan var

Bunlar hep yeni evli heyecanından
Zamanla siz değişeceksiniz ama oda sizden uzaklasabilir 1 kg birsey almasaniz yada her pazar tüm yıl deseniz biraz daha hak verirdim
Hem bağ bahçe sevilmez mi ya yapmayın bence gidip vakit geçirin kafanız dağılır toprak stresi alid

Evet belki de eşim de beni bu yüzden anlayışla karşılıyor hala yazık o da istiyor evde durmayı dinlenmeyi ama mecburen ailesinin bahçesi tek erkek çok da vicdanlı sorumluluk sahibi biri ilerde buranın bize çok faydası olucak sende pişman olacaksın böyle düşündüğün için diyor 2 bahçeleri var baya büyük ceviz ağacı dolu tabi satılıyor ekstra gelir kaynağı hafta içi de İzmir’de babasıyla birlikte işlettikleri dükkan var
Yaa ne kadar güzel işte cevizler var siz de bir şeyler yapın dedemin de 1 2 ceviz ağacı var gider toplarız seviyorum ben toplamayı 😂eşim yine zorla yapar tam zıddım hatta yakın zamanda bir arazimize ceviz dikmeyi düşünüyoruz 🤭azcık bana bilgiler verin kaç yılda ağaç vermeye başlıyor falan 😀

Bilemedim belki çalışmaya baslayinca benim sadece h.sonum var diyip daha da darliycaksin adami. Ala adamin da şartları duzeni böyle, ben olsam sevmeye calisirim
Ben çalışınca beni götüremez ki zaten benim derdim sanırım yeni evliyiz diye gitmesin istiyorum karı koca başbaşa vakit geçirme derdindeyim daha çocuk da yok çalışmıyorum da iyice eşime sarmış durumdayım baksanıza çalışırsam inşallah bu duyguları da atlatırım diye düşünüyorum sizce ☺️

Bunlar hep yeni evli heyecanından
Zamanla siz değişeceksiniz ama oda sizden uzaklasabilir 1 kg birsey almasaniz yada her pazar tüm yıl deseniz biraz daha hak verirdim
Hem bağ bahçe sevilmez mi ya yapmayın bence gidip vakit geçirin kafanız dağılır toprak stresi alid
Yok yok hava yağmurlu olduğunda bile gidilmiyor zaten bahar dönemi biraz gidiliyor işte evet sevmeme sebebimi bilmiyorum içimde yok gerçekten ama en büyük sebebi sanırım önyargılı olmam yeni evliyiz bizim orda ne işimiz var birlikte vakit geçirmek varken diye iç sesim susmuyor kendimi gaza getirip eşime sarıyorum abartıyorum yani ama bu kadar insan aynı şeyleri yazınca bana da bi dank etti demekki sorun bende düzelmeliyim diye düşünmeye başladım

Yaa ne kadar güzel işte cevizler var siz de bir şeyler yapın dedemin de 1 2 ceviz ağacı var gider toplarız seviyorum ben toplamayı 😂eşim yine zorla yapar tam zıddım hatta yakın zamanda bir arazimize ceviz dikmeyi düşünüyoruz 🤭azcık bana bilgiler verin kaç yılda ağaç vermeye başlıyor falan 😀

Biraz farklı açılardan da bakmalısınız susuzluk kapıda iken tarım çok kıymetli iken elinizdeki çok büyük nimet
Pazar günleri kursa gidebilirsiniz arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz
Artık çokta yeni sayılmazsınız. Boşu boşuna huzurunuzu kaçırmayın

Vay be gerçekten de insanlar böyle yerler satın almaya çalışıyor elindekilerle birşeyler yapmaya çalışıyor 🫣 çok bilgim yok tabi şaşırmazsınız ama sırf sizin için en kısa zamanda sorup cevap vericem size çünkü alıp dikeceğiniz ceviz çok önemliymiş her ceviz her yerde yetişmiyormuş onlar da zamanında bu yanlışı yapıp düzeltmek zorunda kalmışlar ☺️

Bahçe işlerinden size hiç vakit ayırmıyor mu eşiniz eğer hiç ayırmıyorsa sorun sizde değil eşinizde bahçe ne kadar bir arazi çok mu ekiyorlar aslında çok keyiflidir toprak insanı dinlendiriyor terapi gibi geliyor siz de gidin alın kamp sandalyenin ya da piknik örtünüzü bir oturun güzelce kahve için termusa çay koyun ne bileyim inanın ben çok seviyorum inanın iyi olsam hiç durmayacağım özlüyorum
Bu çok güzel Bi yorum güzel Bi çözüm. Siz de gidin çalışmak istemiyorsanız bile temiz hava alın iş bitince piknik yapın inşallah ilerde çocuğunuz olunca onun için de güzel Bi etkinlik olur. Pazar akşamları da bahçeden dönünce çıkın Bi dışarda kahve için vs. Mutluysan eşinle çözüm yolu ara boşver sorun çıkarma.

Back
X