Çok mu abartıyorum ?

Biraz farklı açılardan da bakmalısınız susuzluk kapıda iken tarım çok kıymetli iken elinizdeki çok büyük nimet
Pazar günleri kursa gidebilirsiniz arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz
Artık çokta yeni sayılmazsınız. Boşu boşuna huzurunuzu kaçırmayın
Evet itiraf ediyorum kursumu bilerek bahçeye gitmemek için pazar günü seçtim ama eşim her hafta ne zaman biticek kursun diye soruyor bensiz gitmek istemiyormuş çalışınca bunu yapamaz tabi o ayrı şuan çalışmadığım için ne kadar gelmek istemiyorum desem de dinlemiyor ama geçen hafta Cumartesi günü resim boyama etkinliğine katıldım çok iyi geldi belki kursum bitince Cumartesi günleri böyle etkinliklere katılır kendimle ilgilenirim pazar günleri de eşime eşlik ederim çalışana kadar artık

Bu çok güzel Bi yorum güzel Bi çözüm. Siz de gidin çalışmak istemiyorsanız bile temiz hava alın iş bitince piknik yapın inşallah ilerde çocuğunuz olunca onun için de güzel Bi etkinlik olur. Pazar akşamları da bahçeden dönünce çıkın Bi dışarda kahve için vs. Mutluysan eşinle çözüm yolu ara boşver sorun çıkarma.
Evet özellikle çevremdeki herkes çocuğun olunca en çok sen gitmek isticeksin diyorlar ☺️ İnşallah öyle olur ☺️ O kadar iyi geldi ki buraya yazıp sizlerden cevap almak hatalarımı düzeltmeye çalışıcam hiç kendimden fedakarlık etmemeye çalıştığımı farkettim o benim için o kadar çok şey yaparken şimdi nasıl o kırdığım kalbi düzelticem belki o bana belli etmiyor iyi davranıyor ama içerden bi yerden bana kırgın hissediyorum çok üzüldü bütün mutluluğunu bozdum eve gelince

Yok aşırı sorun görmedim ben biraz siz de bahçeye gidin keyif almaya bakın eşiniz de sizinle ilgiliymiş bahçede de olsa kendinizi hemen topa tutmayın 😊her yeni evli olan insanın düşündüğü doğal düşünceler bunlar
Çok teşekkür ederim bana gerçekten burda, herkes abla gibi, özveriyle yaklaşıp doğru yönlendirmeye çalıştınız sözünüzü dinleyip elimden geleni yapıcam Allah razı olsun içim ferahladı valla ❤️❤️❤️❤️

Hayir hayir
Görüyoruz ama maalesef evlenince sihirli değnek değecek saniyoruz.
Ha benim icin bu büyük bir problem değil
Siz calismadiginiz icin fazlaca sıkılıyor ve eşe sariyorsunuz gibi
Hayatinizda eşten baska şeyleri de odak haline getirirseniz mesele çözülür aslinda
Adamin kendi isi yani yapmasın mi?
Evet sanırım eşim de bunu farkında normal de çalışıp çalışmamayı benim isteğime bırakan birisi ama psikolojin etkilenmeye başladı çalışırsan sana iyi gelir demeye başladı yıllardır evlenene kadar çalışan biriydim sanırım gerçekten de alışan insan evde yapamıyor evde durunca tek hayatım eşim oldu gibi çok kötü birşey haklısınız valla eşime de söyledim en kısa zamanda iş ayarlayacağım

Tabiki de hala gelsin diye saat bekliyorum ama çalışmadığım için tüm hayatımı eşime de adamış olabilirim bu hiç sağlıklı değil acilen çalışmam gerek psikolojim için 😂😂
Benim de öyle vardiya zamanı sürekli arıyorum ya da kendimi mutfağa atıyorum misafir menüsü hazırlıyorum resmen 🤣 çalışma imkanın varsa en doğru seçim bende ondan dolayı bunalıma girdim😅

Bu arada aklıma bir fikir geldi. Daha doğrusu ben böyle bir durumda napardım diye biraz daha düşündüm. Alırdım birkaç saksı, tohum vs. bende gider eşimi beklerken kendi elimdekilerle ilgilenirdim. Orası nasıl, kendiniz eve yakın bir alanda dikebilir misiniz bilmiyorum o yüzden detaylı fikir veremeyeceğim ama kendim için eğlenceli hale getirirdim. Bahçivan tulumu giymeyi çok severim ama günlük kombin olarak kendime yakıştırmam. Böyle bir fırsatla o isteğimi köreltebilirdim mesela. Kendimi oyalayacak bir şeyler mutlaka uydururdum.

Merhabalar yaşıtlarım ve ablalarım sizden akıl almak istiyorum
Ben 26 eşim 27 yaşında ve 1 yıl 4 aydır evliyiz
Çok mutlu bir evliliğim ve benim mutluluğum için uğraşan bir eşim var tek bir konu dışında sıkıntımız yok
Eşim Seferihisarlı İzmir merkez de oturuyoruz Seferihisarda bahçeleri var kış bahar dönemlerinde bahçe işleri var yazın yok sadece pazar günleri eşim gitmek zorunda iş olduğunda ve ben bu durumu kabullenemedim bahçeyi sevmiyorum oldum olası yani yapım bu Allah’ta beni böyle sınadı işte benim zoruma gidiyor her normal aile gibi eşimle bir pazarı var ve onunla başbaşa karı koca vakit geçirmek istiyorum ona da üzülüyorum bütün hafta çalışıyor hafta sonu bile gitmek zorunda kalıyor diye normalde beni de illa yanında götürüyor bensiz hiç birşey yapmak istemez herşey için böyle bu aralar hafta sonu kursum var çalışmak istediğim için kursa gidiyorum acaba ben mi çok büyütüyorum evdeyim boş boş kendimi mi dolduruyorum zaten biraz böyle bir tipim bende insan kendini bilir yalan yok eşimle bugün de akşam 9 da anca gelebildi ekstra bir iş çıkmış son dk geç geldiği için hiç gelmeseydin diyerek kavgayı başlattım sonra çok vicdan azabı çektim benimle kavga bile etmedi çünkü herneyse eğer çalışırsam böyle şeyleri kafama takmaz mıyım acaba çok merak ediyorum ve ben haklı mıyım haksız mıyım
Kusura bakmayın bu da dert mi dicek kadar zor durumda olan insanlar var biliyorum ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hatta psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum sorun bende ise düzelmek istiyorum bu 1 yıl içinde 2 kere bebeğim karnımda öldü bu yüzden de çok etkilendim belki bunlar bile etken olabilir çok teşekkür ederim okuyup cevap atacaklara şimdiden
Haksizsin. Zaten bahçe vardır. Evlendikten sonra bir anda gitmeye başlamamış ki. Kendinizi boşa doldurmayın. Çok istiyorsanız siz de gidin dokunmayın bahçe işine ama bı çay yapın için , mola verdiğinde biraz sohbet edin. Yanında olursunuz en azından.

Haksizsin. Zaten bahçe vardır. Evlendikten sonra bir anda gitmeye başlamamış ki. Kendinizi boşa doldurmayın. Çok istiyorsanız siz de gidin dokunmayın bahçe işine ama bı çay yapın için , mola verdiğinde biraz sohbet edin. Yanında olursunuz en azından.
Zaten bahçe işi yaptırmıyorlar bana kadınlar çay kahve yemek yapıyor evet kendimi doldurduğum doğru eşimde öyle söylüyor farkında bunu elimden geleni yapacağım buraya yazınca ve sizlerden cevap gelince çok pişman oldum kırdım ve bunu evlendiğimizden beri hep ben sorun yapıyorum inşallah bende sevebilirim eşim için

Zaten bahçe işi yaptırmıyorlar bana kadınlar çay kahve yemek yapıyor evet kendimi doldurduğum doğru eşimde öyle söylüyor farkında bunu elimden geleni yapacağım buraya yazınca ve sizlerden cevap gelince çok pişman oldum kırdım ve bunu evlendiğimizden beri hep ben sorun yapıyorum inşallah bende sevebilirim eşim için
Sevdiğin adamla olmak sana mutluluk verir. Zaten çalıştırmiyorlarmis havalar da güzelleşti değişiklik olur iyi gelir yesillik

Bu arada aklıma bir fikir geldi. Daha doğrusu ben böyle bir durumda napardım diye biraz daha düşündüm. Alırdım birkaç saksı, tohum vs. bende gider eşimi beklerken kendi elimdekilerle ilgilenirdim. Orası nasıl, kendiniz eve yakın bir alanda dikebilir misiniz bilmiyorum o yüzden detaylı fikir veremeyeceğim ama kendim için eğlenceli hale getirirdim. Bahçivan tulumu giymeyi çok severim ama günlük kombin olarak kendime yakıştırmam. Böyle bir fırsatla o isteğimi köreltebilirdim mesela. Kendimi oyalayacak bir şeyler mutlaka uydururdum.
Evet ev ile bahçe birlikte aynı yerde bilmem ki 1 yıldır evliyim hiç oraya gittiğimde bende kendi kendime birşeyler yapayım dememiştim fena fikir değil gibi eşimin gönlünü aldığımda bunu ona da danışıcam bakalım ne yapabilirim hem onu da çok şaşırtmış olurum ☺️🙏🏻 Çok tatlısınız kendinizi benim yerime koyup düşünmüşsünüz teşekkür ederim 😍💜

Benim de öyle vardiya zamanı sürekli arıyorum ya da kendimi mutfağa atıyorum misafir menüsü hazırlıyorum resmen 🤣 çalışma imkanın varsa en doğru seçim bende ondan dolayı bunalıma girdim😅
Bende eve ne puzzle lar ne boyalar aldım neler neler yok çalışmak gibi değil evin içinde durmak boğdu artık beni kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum siz de çalışmayı düşünüyor musunuz 😁

Tam evlenmek üzereyken nişanlimin kumara bulaşmasiyla ayrıldık. Eşiniz namusuyla para kazaniyor. Ve özel bir probleminizde yokmuş. Lütfen dert aramayin. Gerekirse siz de onunla gidin yardım edin bir şeyler yapın birlikte vakit geçirmiş olursunuz. Odak noktanizi değistirin biraz fazla yukleniyorsunuz gibi geldi bana. 9da geldi diye hiç gelmeseydin falan. Bence muhabbetinizi bozmayin derim. Sevgiler

Tam evlenmek üzereyken nişanlimin kumara bulaşmasiyla ayrıldık. Eşiniz namusuyla para kazaniyor. Ve özel bir probleminizde yokmuş. Lütfen dert aramayin. Gerekirse siz de onunla gidin yardım edin bir şeyler yapın birlikte vakit geçirmiş olursunuz. Odak noktanizi değistirin biraz fazla yukleniyorsunuz gibi geldi bana. 9da geldi diye hiç gelmeseydin falan. Bence muhabbetinizi bozmayin derim. Sevgiler
Zaten iyi ki buraya yazmışım dedim sağolsun herkes büyük bir özveriyle ilgilendi benimle ben yazmasam böyle devam ederdim hatamı anlayamadım kendimi dolduruyorum kuruyorum gelince de pat diye söyleyiverdim of çok üzgünüm telafi edicem inşallah kalp kırdım bu bahçeyle ilgili kaçıncı kavga çıkarışım zaten kesinlikle çalışmayı bırakınca eşime sardım tek dünyam o oldu çok yanlış söyledim iş bulalım acilen çalışmam lazım dedim artık psikolojim için eşim de çalışmamı istiyor farkında 😔😔

Bende eve ne puzzle lar ne boyalar aldım neler neler yok çalışmak gibi değil evin içinde durmak boğdu artık beni kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum siz de çalışmayı düşünüyor musunuz 😁
çalışmayı düşünüyorum da burası tam bir köy :D eşimin işinden dolayı biraz kendimi bende gerilemiş hissediyorum ama zamanla bir şeyler bulucam kendime yoksa boş boş durdukça kurgular da çoğalır adamlara sarmamız da :D:D:D

çalışmayı düşünüyorum da burası tam bir köy :KK70: eşimin işinden dolayı biraz kendimi bende gerilemiş hissediyorum ama zamanla bir şeyler bulucam kendime yoksa boş boş durdukça kurgular da çoğalır adamlara sarmamız da :KK70::KK70::KK70:
Valla gerekirse günlere bile katılın 🤪😂 kurslar olabilir yada evden sizde benim gibi puzzle boyama yada bambaşka bir hobi şart 😁😂

btk akademi var orda sertifika falan da veriyor e devlet onaylı enazından bir şey yapmıs oluruz kendimiz için yemek bulaşık dısınnda :KK70:
Evet evet kesinlikle benimde şimdi 2. Kursum bu iyi geldi yine de bir şeyler öğrenmek bi insan içine girmek kendime birşeyler katmak 🥰😁😁😁

Back
X