çok mu abarttım

irazcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
601
2
46
Kahramanmaraş
bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..

servis şoförünün gözüne uyku girmez bu gece o kız bana niye öyle yaptı diye hayıflanır

Aklıma okula topuklu terlikle giden saçları 3 kez fönlenmiş ve çiğ sarı saçlar ile altında baba parasıyla alınmış ve etrafa tavır yapan bir özel üniversite kızı geldi.

ay sana nekadar sinir oldum anlatamam yaa yazık adama yaaa adam ekmek parası peşinde sense gereksiz ve bilmediğin sinirinin gerginliğinde adama çıkışıosun hemde ortada hiçbişey yokkenn

Havanız sadece garibanlara ise karakter sorununuz var.
yapınız bu,ezmeye meyillisiniz.Bunun tedavisi var mı bilemem.
Ama yoook garibana da bağırıyorum sonra okul müdürünü de dövdüm geçen diyebiliyorsanız ki
katiyyen inanmam..
gücünüz sizden kuvvetlilerede de yetiyorsa.
o zaman sinirlisiniz tedavi olursunuz dilerim düzelir.

ay sana nekadar sinir oldum anlatamam yaa yazık adama yaaa adam ekmek parası peşinde sense gereksiz ve bilmediğin sinirinin gerginliğinde adama çıkışıosun hemde ortada hiçbişey yokkenn

vicdan azabı çekiyorum zaten sense bunu iki katına çıkardın ( biliyorum fevri çıktığımı ve gereksiz yere olduğunu..ama oldu bi sinir anı işte ..buraya yazım paylaştım çünkü bu yaptığım hatanın telafisi olur mu diye...o tarz bir insan olsam bu kadar pişmen olmaz buraya konu açmazdım zaten..okuyan arkadaşlar lütfen gönlünü almak istiyorum adamın ..yol gösterin...yarın laf mı atsam ..ya da biraz akışına bırakıp unutulamasını mı beklesem..

ilk fırsatta adamın yanına gidin ve münasip bir dille özrünüzü dileyin,zamana bırakmak da bu hata kadar hata olur bence..

bundan sonra da daha dikkatli olursunuz insanlara karşı..

ilk fırsatta adamın yanına gidin ve münasip bir dille özrünüzü dileyin,zamana bırakmak da bu hata kadar hata olur bence..

bundan sonra da daha dikkatli olursunuz insanlara karşı..

kesinlikle katılıyorum, özür dileyin içininiz rahatlar bencede...

ayrıca arkadaşlar kız zaten pişman,yaptığından övünmüyor ki,neden bu kadar üzerine gittiniz anlamadım.

neyse arkadaşım, uygun bir dille derdini anlat,hem karşı tarafın gönlünü alırsın,hemde bundan sonra dikkatli olursun arkadaşında dediği gibi...

yaptığın hatanın farkında olman güzel,bunu yapamayan,yapmayanda var.

Aklıma okula topuklu terlikle giden saçları 3 kez fönlenmiş ve çiğ sarı saçlar ile altında baba parasıyla alınmış ve etrafa tavır yapan bir özel üniversite kızı geldi.

Konu sahibi sanıyorum öğretmen...

Güya eğitimci ama, sanıyorum biraz da eğitim konusunda kendisine yatırım yapması gerek...

kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz irazcık, ne özrü allah aşkına, adam sizin suratınızı bile hatırlamaz..

siz o adam için vicdan falan yapmayın olan olmuş geçen geçmiş de, bundan sonra hal ve harekatınıza dikkat edin.. birgün çetin cevize rast gelirsiniz, boyunuzun ölçüsünü alır maazallah.. işte o zaman hayata küsebilirsiniz

Son düzenleme:
ya başlık cuk oturmuş bence ama şuan ki durumunuza.. inanın şu an çok abartıyorsuz. insanız hepimiz hayatımızda en az bi kere birisini haksız yere paylamışızdır. bunun güçsüzü ezmekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. insanız we hata yaradılışımızda war. olabilir we olmuş da sıkmayın canınızı eminim şöför sizi hatırlamicaktır bile ama yine de çok dert ediosanız rahatlamak adına gidip özürünüzü dilersiniz. adam da ne alaka abla der siz de geçen gün size çıkışmıştım da içime dert oldu dersiniz olur biter güzel canınızı sıktığınıza değmez

Valla arkadaşım evet hata yapmışsın, o an biraz abartmışsın ama buradaki bazı yorumlar kadar değil.
Neden bu kadar üzerine gidildi anlamadım konu sahibinin?Şımarık zengin züppelerinden olsa, millete havasını geçirmeye kalksa buraya uğrayıp konu açmazdı ki.
Bellli ki öfke kontrol sorunu var sende.Bende de var aynen bazen sinirden titrerim, hele bir konuşursam susmayacağımı bildiğimden artık hiç konuşmuyorum, tartışma çıkabileceği anda ortamdan sıvışıyorum çünkü yapabileceklerimden, söyleyeceklerimden korkuyorum.Sen de farkındasın umarım sen de zamanla sağduyu sahibi olacaksın.
Bu arada şımarık ve zengin züppesi değilim, bunun eğitimle alakası olduğunu da zannetmiyorum.Evet bu elimizde olan birşey ama mizacımızla alakalı alınan eğitimle değil.

Olur böyle şeyler özür dilemek iyi bir fikir en azından gönlünü almış olursunuz sizin ukala şımarık bi kız olduğunuzu düşünmemiş olur :)

iyi de çıkış kapısına parketmeseymiş o da görmüyo mu kapının çıkış kapısı olduğunu yani

her insan değerlidir,şu cümle hiç hoş değil !!! yorum yaparken çözümcü olun,bu ancak sizin düşünme kapasitenizin nasıl olduğunu gösterir.

her insan değerlidir,şu cümle hiç hoş değil !!! yorum yaparken çözümcü olun,bu ancak sizin düşünme kapasitenizin nasıl olduğunu gösterir.

bu cümle de çok güzel olmuş...

insan çetin cevize çatma korkusundan değil sadece insanlığından kibar ve nazik olmalı herkese karşı...

çok abartmadan sade bir özür dileyebilirsin.."kusura bakmayın biraz gergindim size denk geldi" tarzında bişey gayet gönül alır...enazından benim gönlümü alırdı...

insanlık hali olabilir canım.
sinirlerin çok bozulmuştur bir anda boşalmıştır öyle.
gider abi kusura bakma dün başka birşeye öfkelendim sinirimi senden çıkardım özür dilerim dersin.
burdaki bazı yorumlarıda çok ağır buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…