bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..[/QUOTE
ben anlayamadım :26::26::26: ne bu şimdi??
yorum yapmayayım da durduk yere kimsenin canı sıkılmasın...
bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..[/QUOTE
ben anlayamadım :26::26::26: ne bu şimdi??
yorum yapmayayım da durduk yere kimsenin canı sıkılmasın...
canım yapabilirsin yorum.. her zaman bu tavırlar içinde olan biri değilim ...gerçekten gergindim ve bi anda oluverdi..buraya yazdım ,paylaştım çünkü bu konuda bana yardımcı olabilecek belki de bu durumu telafi edebileceğim bi yol gösterecek arkadaşlar vardır diye...kendimi savunacak durumda değilim..bana ve kişiliğime yakışmadı...işin kötüsü de şu ki ben o kişiyi hergün göreceğim ...yüzüne bile bakıp bakamacağımdan emin değilim..adamda şaşırmıştır..çünkü benden beklenen bişey değil bu..
ay sana nekadar sinir oldum anlatamam yaa yazık adama yaaa adam ekmek parası peşinde sense gereksiz ve bilmediğin sinirinin gerginliğinde adama çıkışıosun hemde ortada hiçbişey yokkenn
ilk fırsatta adamın yanına gidin ve münasip bir dille özrünüzü dileyin,zamana bırakmak da bu hata kadar hata olur bence..
bundan sonra da daha dikkatli olursunuz insanlara karşı..
Aklıma okula topuklu terlikle giden saçları 3 kez fönlenmiş ve çiğ sarı saçlar ile altında baba parasıyla alınmış ve etrafa tavır yapan bir özel üniversite kızı geldi.
kendinizi ne kadar çok önemsiyorsunuz irazcık, ne özrü allah aşkına, adam sizin suratınızı bile hatırlamaz..
siz o adam için vicdan falan yapmayın olan olmuş geçen geçmiş de, bundan sonra hal ve harekatınıza dikkat edin.. birgün çetin cevize rast gelirsiniz, boyunuzun ölçüsünü alır maazallah.. işte o zaman hayata küsebilirsiniz
her insan değerlidir,şu cümle hiç hoş değil !!! yorum yaparken çözümcü olun,bu ancak sizin düşünme kapasitenizin nasıl olduğunu gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?