vicdan azabı çekiyorum zaten sense bunu iki katına çıkardın( biliyorum fevri çıktığımı ve gereksiz yere olduğunu..ama oldu bi sinir anı işte ..buraya yazım paylaştım çünkü bu yaptığım hatanın telafisi olur mu diye...o tarz bir insan olsam bu kadar pişmen olmaz buraya konu açmazdım zaten..okuyan arkadaşlar lütfen gönlünü almak istiyorum adamın ..yol gösterin...yarın laf mı atsam ..ya da biraz akışına bırakıp unutulamasını mı beklesem..
Bende sizin yerinizde olsam çok üzülürdüm açıkçası
Birine bagırdıgımda insanlar ne zor şartlarda çalışıyor sabahın köründe kalkıp soguklarda
Kimsenin kimseye bagırmaya hakkı yok
Adamda garip bir adammış hemen arabayı çekmeye çalışmış
Başkası olsa geçsene burda koca yol var der oda size çatardı..
Madem farkındasınız üzdüğünüzün özür dilerken yanında küçük bir hediye vererek mutlu edin..
O mutlu oldugu için sıkıntınızın yerini huzur kaplasın..
Bu memlekette bağırdığı adama hediye alarak özür dileyecek insan var mı acaba ?
bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..
bezen sinirlerime hakim olamıyorum bugünde öyle günlerden biriydi kısaca olayı anlatayım..okulda canımı sıkan olaylar oldu bu hafta onun verdiği bi gerginlik var...zaten kendi arabamla gider gelirim okula ...neyse ders çıkışı arabama bindim çıkış yapacağım diğer arkadaşların servisi çıkış kapısının önüne parketmiş..çalıştırdım arabayı kapıya geldim bağırdım servis şoförüne nasıl çıkcam yaa diye adam arabaya biniyorken hayret bişey die sölene sölene arabanın yanından çıktım...sonra sinirim geçince niye o kadar abarttım ki dedim ..zavallı adamın şuçu da yok galiba ben ona patlamış oldum ve üzüldüm çok...zaten arabanın çıkabileceği kadar yerde vardı yanında ben acemiyim ama yinede o kadar telaş yapıp bağırmamam lazımdı adamcağıza..çok pişman ve üzgünüm..
hemen yarın özür dilemelisi benim kocişimde servis şoförü kimsenin gelipte kocişime çemkirmesini hazmedemem valla sen düşün babana , kocana böyle bağırıldığını üzülmezmisin ?? yarın özür dilersin rahatlarsın o kişininde hakkı kalmaz üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?