Çok mu ağır sözler bana mı ağır geliyor

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki

Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki

esiniz terbiyesiz bir erkek.

İyi cevap vermişsin.
Aranız iyiyse bir gün çağır kayınvaliden makyaj yapsın sana, yine laf söylerse annen yaptı hani övüyordun ya dersin.
Gerçi eşinin bu ince mesajı idrak edebileceğini sanmıyorum.

ağır zaten konuşması.

İyi cevap vermişsin.
Aranız iyiyse bir gün çağır kayınvaliden makyaj yapsın sana, yine laf söylerse annen yaptı hani övüyordun ya dersin.
Gerçi eşinin bu ince mesajı idrak edebileceğini sanmıyorum.
Canım çok güzel bir cevap tabi anlayana ama öyle güzel kılıflar uydurdu ki.. Her zaman ki gibi o hep yapılıyormuş. Ben birden yapmaya başlamışmışım vs.

Kaba bi eşiniz var ,daha önceden de yapıyormuşsunuz sanırım yeni mi batmaya başlamış.

Çık enteresan dır ki ailesi ne yapsa onun için makbuldür ama benim ki değil. Ben de onu öne sürerek damarına bastım açıkçası

terbiyesiz hadsiz kendine guveni olmayan surekli karisini ezerek kendi komplekslerini ortmeye calisan klasik erkek. Sizde aynisinin daha fazlasini ona yapin mesela kasi gozu burnu surati kilosu kiyafeti hakkinda gorsun bakalim insanla dalga gecmek asagilamak neymis.
terbiyesiz herif, ayrica DUL ARKADASINDAN MI ogrendin kismda ayri bir asagilik zihniyet urunu yatiyor. Eminim demek istedigimi adamin zihniyetindeki pisligi herkes anlamistir.

Niye sadece dul diye mi makyaj yaparmış bir kadın! Kendini geliştirememiş zavallı.

Back
X