Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
Aynen en çok o dokunduBazı erkekler hanımlarının göze batmamasını ister. Muhtemelen sade olmanızı istiyordur. Ancak kurduğu cümle (dul arkadaş) hiç hoş değil.
ağır zaten konuşması.Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
Birikiminiz de var sanki öncelerden. Sadece bu cümle değil anladığım kadarıyla..Aynen en çok o dokundu
Canım çok güzel bir cevap tabi anlayana ama öyle güzel kılıflar uydurdu ki.. Her zaman ki gibi o hep yapılıyormuş. Ben birden yapmaya başlamışmışım vs.İyi cevap vermişsin.
Aranız iyiyse bir gün çağır kayınvaliden makyaj yapsın sana, yine laf söylerse annen yaptı hani övüyordun ya dersin.
Gerçi eşinin bu ince mesajı idrak edebileceğini sanmıyorum.
Canım çok güzel bir cevap tabi anlayana ama öyle güzel kılıflar uydurdu ki.. Her zaman ki gibi o hep yapılıyormuş. Ben birden yapmaya başlamışmışım vs.
Aaa arkadaşım bunu ona söylesen ben bişey demedim ki der sen yanlış anlamışsın derDensizliğin;seviyesizliğin bu kadarı" dul kadın dul kadın "diye etiket yapıştıran erkeğe güven olmaz dikkat et!!
Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
İşte bu yüzden güvenme kusura bakma ama eşin fesat düşünceleri olan biri tekrar söylüyorum çok dikkatli olAaa arkadaşım bunu ona söylesen ben bişey demedim ki der sen yanlış anlamışsın der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?