- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
Gayette haklısınız sonuna kadarMerhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
yok canım abartmıyorsun.benim eşimde böle konuşur senelerdir aynı her dediğinde kavga dövüş ağlama krizleri dünyam kararıyor.oda bıkmıyor bende bir kalem bir rimel sürdüğüm başka hiç bişi yok ama sanarsın gece makyajı yapmışım gibi kızılca kıyamet kopar evde ben yapmaya devam oda kavgaya devam.Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
Ben her zaman az veye çok yapardım koyu renk ruj sürdüğüm için bunları söyledi yakışmıyor vs dediyok canım abartmıyorsun.benim eşimde böle konuşur senelerdir aynı her dediğinde kavga dövüş ağlama krizleri dünyam kararıyor.oda bıkmıyor bende bir kalem bir rimel sürdüğüm başka hiç bişi yok ama sanarsın gece makyajı yapmışım gibi kızılca kıyamet kopar evde ben yapmaya devam oda kavgaya devam.
Canım yanınca karıştım valla bir de anne de normal kabul edilen eşte neden anormal kabul edilir kiAnnesini karıştırmasaymış sınız iyiymiş
Eşiniz ayıp etmiş....
Birde dul falan demek çok çirkin.
Şu kelime şu yakıştırma öyle iğrenç öyle çiğ ki,eşinin potansiyeli,zihniyeti ortaya çıkıyor aslında.Eşim bana böyle birşey dese,işe kayınvalidemi karıştırmak yerine,bu lafı ona yedirtirdim.Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
Canım yanınca karıştım valla bir de anne de normal kabul edilen eşte neden anormal kabul edilir ki
Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
eşleriniz ne yaparsa hemen annelerini karıştırmaya ne meraklısınız hanımlar.. tamam onun ettiği laf saçma ve ağır olabilir de adamın annesine nie laf söylüosn durduk yere. hele o kimi gördü kimden öğrendi demek çirkin yerlere bile çekilebilir. kendi silahlarınla konuş konuşcaksan kocanla bel altı vurmamalısın.Merhaba şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. Eşimin cümleleri o kadar ağır geliyor ki anlatamam. Abartıyormuşum ona göre.. Yaşadığım bugunu sizle paylaşmak istiyorum. Çocuk küçük diye uzun zamandır makyaj yapmıyor gibiydim bir iki aydır yine yapmaya başladım. Eşim bu ne bunu yanındaki dul arkadaşından mı öğrendin vs dedi. Dayanamadım. Kayınvalidem ileri yaşına rağmen ağır makyaj yapar annen ev hanımı o kimi gördü de kimden öğrendi dedi madem birinden öğreniliyorsa dedim.. O hep belli ağırlıkta yapar vs dedi. Öyle kinlendim o kadar öfkelendim ki anlatamam. Ailesini hep koruyup kollamasından onlara toz kondurmamasından ağır cümlelerinden ben mi abartıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?