Kaynanam 4 düşük yaptığın için çaktırmadan hastaliklisin gibi birsey söyledi aslında tek o değil çoğu kişiden hasta olduğumu felan duyuyorum çok soğudum insanlardan hamile kişiler onları nazar ederim diye korkuyor evime bile gelmiyorlar yada benden saklıyorlar bu durum beni çok üzüyor halbuki hiçte öyle kimsenin ne yaşadığı yla ilgilenmem eşim ise benim çok hassas olduğumu herşeye çok kırıldığımı düşünüyor buda diyorum acaba benmi alıngan ı'm yoksa insanlar çokmu kötü
Merhaba evet temiz çıktı zaten 2 düşüktür ilaç felanda kullandım yine olduGenetik testlerinizi yaptırdınız mı siz ve eşiniz?
Pıhtılaşma filan da mı yok? 4 çok yav şaşırdım. Küçük bebeli ortamlara girmeyin. Kaynanayla da görüşmeyin.Merhaba evet temiz çıktı zaten 2 düşüktür ilaç felanda kullandım yine oldu
KamoooooooonnPıhtılaşma filan da mı yok? 4 çok yav şaşırdım. Küçük bebeli ortamlara girmeyin. Kaynanayla da görüşmeyin.
ÇÜnkü insanlar o şekilde davranmıyorsa da alınganlık yapabilir.Kamoooooooonn
Ya niye bebeli ortama girmesin, kendisine vebali gibi davranılmasına izin versin ki?
Asıl millet artik evlatla sinananlarin nazar degdirmesi, kıskanmasi gibi sacmaliklari bi kenara biraksin.
Nazar edersiniz diye değil de acaba incinir mi hassas zamanlar geçirdi diye çevrenizin ve özellikle eşininiz sizi düşünmesi gerekiyor fakat nedense “alıngan” demek herkesin kolayına geliyor.Kaynanam 4 düşük yaptığın için çaktırmadan hastaliklisin gibi birsey söyledi aslında tek o değil çoğu kişiden hasta olduğumu felan duyuyorum çok soğudum insanlardan hamile kişiler onları nazar ederim diye korkuyor evime bile gelmiyorlar yada benden saklıyorlar bu durum beni çok üzüyor halbuki hiçte öyle kimsenin ne yaşadığı yla ilgilenmem eşim ise benim çok hassas olduğumu herşeye çok kırıldığımı düşünüyor buda diyorum acaba benmi alıngan ı'm yoksa insanlar çokmu kötü
Adetliyken hormon testi yaptırdıniz mi benim guatrım vardı o yüzden düşük yapıyordum şuan ilaç kullanıyorum ya da kan pıhtılaşmasi için tahlil verdiniz miMerhaba evet temiz çıktı zaten 2 düşüktür ilaç felanda kullandım yine oldu
Çok üzerinize gelinmiş psikolojik olarakta iyi değilsiniz. Bebekten önce psikolojik destek almanız gerekli. İnsanların her dediğine bu kadar kulak vermeyin , kendinize acımayın. Herkes farklı bir durumla baş etmeye çalışıyor sizin farklı benim farklı öyle düşünün.Aslında çoğu zaman anlamazdim neden insanların kötülük yaptığını zaten çok bitik bir haldeyim destek olmaları gerekirdi ama herkesden çekiniyorum hatta çocuk bile istediğimi söylemek istemiyorum sanki yanlış birşey yapıyorum gibi geliyor aşırı dağılmış haldeyim hergün bebek mağazasının önünde n geçiyorum her geçince biraz durup bakıp sonra ağlayarak yoluma devam ediyorum hayat zaten benim için acımasız bu konuda birde insanlar üstüme geliyor dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?