- 19 Eylül 2022
- 286
- 131
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Haha doğruMadem uyandınız kalkıp sahile gidersiniz kahvaltıyı da orda yaparsınız. Ruslar no money no honey der, para vermeden gidilen tatilde ne çıkarsa bahtınıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha doğruMadem uyandınız kalkıp sahile gidersiniz kahvaltıyı da orda yaparsınız. Ruslar no money no honey der, para vermeden gidilen tatilde ne çıkarsa bahtınıza![]()
7. Gitmiyor zaten suyu sevmiyor,kuzenlerinin hatrınaGer şeyi anladım da diğer çocuklar olmadan nasıl denize gitmiyor kaç yaşında çocuğunuz?
Aa şimdi diğer anlattıklarınız da çok anlamsız geldi.7. Gitmiyor zaten suyu sevmiyor,kuzenlerinin hatrına
O kadar doğru bir çıkarım kiAa şimdi diğer anlattıklarınız da çok anlamsız geldi.
Sorun ablanız da değilmiş ki siz her şeyi çocuğa göre ayarlıyorsunuz.
Çocuk da size uymalı.
Ablanızın hiç suçu yok
Haklı.malesef ne yazık ki.Ablamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
Sorun şu ki onlar çok geç yatıp geç kalkıyorlar biz de tam tersi. Ve onlar hep hiç uyuyamıyorlar. Gece 1 gibi yatıp 12 ye doğru kalkıyorlar, dolayısıyla kahvaltı o saate kalıyordu.
Biz de her sabah ses yapmamak icin sıcakta dışarda dolaşıh durduk evde sürekli kapılanı açık uyudukları için çocuk ses yapmasın diye evden çıkıyorduk onlar uyanana kadar. Ama gece yeğenlerim gayet bağırarak konuşuyorlardı.
Tabiki onların evi onların düzeni ama ben böyle yapmazdım çocuklar uyusa bile ablam gelsin yanımıza isterdim hiç degilse 1 sabah,çünkü sizin uyandığınızı duydum hiç uyumadım ki diyordu.
Neyse öyle böyle derken dayanamayıp konuştum yapacağım bir şey yok sen bilirsin gitmek istiyorsan gidin dedi,2 gün erken döndüm. Sizce abartı mı?
Yok kararımı verip söyledim.siz söyleyince bana de saçma geldiSuyu sevmesin farketmez. Siz çekirdek aile kendinizi oyalayacaksiniz. Suyu sevmiyorsa babası ile top oynasın. Yani şöyle düşünün bir pansiyona gittiniz sabah kahvaltı 30 dk surer ne yapacaksınız öğlen 2ye kadar? Ya da ablanizda sorun evin eksiği var mı sabah onun alışverişini yapın.Semt pazarına gidin, kalesine gidin, markete gidin, kafeye gidin. Ben sevmiyorum çocuk gibi beni iyalayin tiplerinden. Eee kadın da demiş yapabilecegim birşey yok diye. Bunu ablanizda söylerken ki motivasyonunuz ne? Ahhh tamam kardeşim hepimiz 10da yatıp 6da kalkarız mi diyecek?
Hayır yemeyi arayan biri değilim zateh çoçuğa yediriyordum. Tam izah edemedim evde sessiz kalmaya çalışmak (tv bile acamamak) konuşamamak ve sabah 5 saat dışarda vakit geçirmek zorunda kalmak gibiHem kaç gün evlerinde kalmışsın hem de tatilde geç uyanıyorsun geç kahvaltı ediyoruz diye şikayet ediyorsun
Ablamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
Sorun şu ki onlar çok geç yatıp geç kalkıyorlar biz de tam tersi. Ve onlar hep hiç uyuyamıyorlar. Gece 1 gibi yatıp 12 ye doğru kalkıyorlar, dolayısıyla kahvaltı o saate kalıyordu.
Biz de her sabah ses yapmamak icin sıcakta dışarda dolaşıh durduk evde sürekli kapılanı açık uyudukları için çocuk ses yapmasın diye evden çıkıyorduk onlar uyanana kadar. Ama gece yeğenlerim gayet bağırarak konuşuyorlardı.
Tabiki onların evi onların düzeni ama ben böyle yapmazdım çocuklar uyusa bile ablam gelsin yanımıza isterdim hiç degilse 1 sabah,çünkü sizin uyandığınızı duydum hiç uyumadım ki diyordu.
Neyse öyle böyle derken dayanamayıp 2 gün erken döndüm. Sizce abartı mı?
Tatile geldiniz evde sessizce birşeyler atıştırıp dışarı çıkabilirsiniz yada dışarıda ablanızın evi buzdolabı kilitli değil daha iyi kendi çekirdek ailenizle başbaşa zaman geçirirdiniz.Boşuna kendinize stres yapmışsınızHayır yemeyi arayan biri değilim zateh çoçuğa yediriyordum. Tam izah edemedim evde sessiz kalmaya çalışmak (tv bile acamamak) konuşamamak ve sabah 5 saat dışarda vakit geçirmek zorunda kalmak gibi
Bundan sonra sen de size geldiklerinde onun düzenine uyma. Sabah kalkınca bağıra çağıra konuş çocuklarınla, paldır küldür hazırla kahvaltıyı. Ablanda yaz boyunca kalmayacaksan yaptığı ayıp olmuş. Şahsen evime gelen misafirin düzenine uymaya çalışırım. Görgü bunu gerektirir. İnsan ablasına gidince başkasına yıkılmış olmaz. Ama işte bu forumdan bu cümleleri beklemiyordum zaten ve şaşırmadımBir şey demedim zaten son güne kadar. Onlar da bize gelir kalırlar, ben de onlara uyarım. Bilemedim belki de abartılı tepki verdim. Neyse herkes icin iyi olmuş dönmemiz. Oğlum asla geç saate uyumuyor bensiz uyumuyor. Diğer çoçuklar olmadan da denize gitmiyor malesef.
Ama o insanların da belli bi izinleri var. Yazlığı olanın da geleni gideni çok olur sadece bu kardeş değil ki adamın da ailesi var arkadaşı akrabası muhakkak başkaları da geliyordur. Herkesin düzenine göre yaşayamaz onlar da. Bi de ben tatile gitsem mesela akşam erkenden yatmak istemem. Konu sahibi de çocuğu yatırıp ablası eniştesiyle biraz keyif yapabilirdi. Belki iki taraf da biraz orta yolu bulup birlikte daha keyifli Bi tatil yapabilirlerdi ama bütün ailenin sana ve çocuğuna uymasını beklemek yanlış.Bundan sonra sen de size geldiklerinde onun düzenine uyma. Sabah kalkınca bağıra çağıra konuş çocuklarınla, paldır küldür hazırla kahvaltıyı. Ablanda yaz boyunca kalmayacaksan yaptığı ayıp olmuş. Şahsen evime gelen misafirin düzenine uymaya çalışırım. Görgü bunu gerektirir. İnsan ablasına gidince başkasına yıkılmış olmaz. Ama işte bu forumdan bu cümleleri beklemiyordum zaten ve şaşırmadım![]()
Abla bile olsa kimse yazlgina misafir istemiyor bir daha gitmezsinAblamların yazlığındaydık eşim çocuğum biz 3, onlar da çocuklarla beraber 4 kişi.
Neyse öyle böyle derken dayanamayıp konuştum yapacağım bir şey yok sen bilirsin gitmek istiyorsan gidin dedi,2 gün erken döndüm. Sizce abartı mı?