Çok mu bunaltıyorum?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Uzak mesafeden ilişki yürütmek durumundayım şu an. 1-2 hafta oldu beraber vakit geçireli. Her şey yan yanayken o kadar güzel masal gibi ki... Ama şu an her şeye takasım var. İlgisizliğine, hastayım diye arayıp sormamasına, beraberken olduğu gibi romantik olmamasına daha bir sürü. Aslında prenses sendromunda olan kızlar gibi değilim ama böyle şeyler için onunla uğraşınca kendimi böyle hissetmeye başlıyorum ve aşırı rahatsız hissediyorum. Kendisi askeri personel ve çok yoğun. Hele şu dönem aşırı yoğun birde sanki ben bunaltıyormuşum gibi geliyor. Suçluluk duyuyorum. Ama kendimi de düşünmem gerek mutlu olmak istiyorum. Sorgularken buluyorum bazen kendimi nereye kadar böyle uzaktan ilişki yürüteceğiz çocuk değiliz ama evlilik düşüncem yok 1-2 sene kadar daha. Ama insan yanında olsun istiyor sürekli görmek vakit geçirmek istiyor, özlüyor. Of bilemiyorum çok bunaldım böyle ilişki yürüten var mı ne yaptınız ne yapıyorsunuz ne yapacağım

Sizin formatınıza uymuyor demek ki. Yapacak bir şey yok. Bitirip, sıradakine bakacaksınız.
evet uzak mesafe olayında zorlanıyorum ama karşımdakine çok değer veriyorum çok seviyorum bu yüzden işin içinden çıkamıyorum sanırım. bitirmeyi denedik daha önce olmadı yapamadık

Uzak mesafe ilişkisi zordur fazla fedakarlık ister. Bu boşlukları çok fazla yaşarsınız.
Yaşıyorum da zaten. Canım sıkkınken yanımda istiyorum. iş çıkışı bir yerlere gitmek istiyorum. Onun canı sıkkınken yorgunken yanında olmak istiyorum. Ama olmuyor. Ona söyleniyorum haliyle bazen o da üzülüyor haliyle.

Evlilik istemiyorsunuz, o halde bu kişiyle uzunca bir süre sevgili olarak kalmak istiyorsunuz. Ancak uzaktasınız. Yan yana gelince sevgi ve ilgisinden memnunsunuz ama uzaktayken mesleği gereği de, pek sık görüşemiyorsunuz.

Askeri personellerin mesleği bu maalesef. Yani istese de telefonla ilgilenemez mesai saatlerinde.

O yüzden beklentileriniz uyuşmuyor. Bir süre sonra beyefendi de bunalabilir “ elimden geleni yapıyorum napayım” diye.

Sizin yapınızda olan birisi uzak mesafe ilişkisi yürütmeye uygun değil. Ya durumu kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız. Çünkü anladığım kadarıyla adam kasıtlı olarak veya sevgisizlikten dolayı sizinle ilgilenmiyor değil. İşleri yoğun diye telefona çok bakamıyor. E işini de değiştiremeyeceğine göre…

Aynen öyle tam olarak durum bu. Zaten bu yüzden bitirmeyi denedik. Ama maksimum 1 hafta dayanabildik. Birbirimiz olmadan yapamıyoruz da. Anlayışlı olmaya çalışıyorum çünkü biliyorum yaptığı işi. Çıkamadım işte işin içinden.

Ben şimdilik uzaktan mutluyum 3 ayda bir görüşüyoruz 1-2 hafta kalır böyle iyi ama benim sevgilimin işi rahat o yüzden bütün gün muhabbet edebiliyoruz.bundan önceki sevgilimin işi yoğundu mesela 2 haftada 1 görüşürdük onda sizin gibi sanki eksik oluyordu birşeyler sebebide sanırım görüşmediğimiz zaman çok birşey paylaşmıyorduk monotonlaşmıştı artık 1 yıl sonunda ayrıldık.kısacası eğer uzaktan olacaksa ciddi uyum ve özveri gerekiyor.biz evlilik düşünüyoruz ama daha 2 yılı var siz düşünmüyorsanız bu şekilde mutlu olmaya bakacaksınız başka oluru yok.

Yürüttük evlendik. Onunla konusmak yerine uyusaydim keske diyorum simdi
Cok zor uzaktan malesef evlilige kadar sabretmek zorundasiniz sonra istediginiz kadar yaninizda olur.

Şunu okuyunca içim sıcacık oldu mesela :)
Denedik ayrılmayı zaten yapamadık. Bir şekilde yürütüyoruz şu an biraz o biraz ben alttan alarak. Bir araya gelince her şey çok güzel zaten. Dilerim evliliğe kadar sürdürebiliriz bizde bu şekilde.
Mutluluğunuz daim olsun sizin de :)

Ben insanlarin uzaktan uzaga nadiren goruserek birbirini taniyabilecegini dusunmuyorum. Hani başta yakin ilişkiyle başlayip sonra araya mesafe girse bir nebze tamam ama direkt uzaktan başlayip uzaktan surdurmek...

O bir araya gelinen kisitli zamanlar hormonlarin da etkisiyle masal gibi geçer çok normal ama devamli bir arada olmaya başladiginizda her gununuzun oyle geçmedigini gorup hayal kirikligi yaşayabilirsiniz. Bu yanilgiya düşenler de oluyor.

Ben zaman kaybi olarak goruyorum en baştan beri uzak ilişkiyle başlamayi. Super uyumlu da cikabilirsiniz o ayri her şey mumkun elbet ama bence işte. :)
Biz de eşimle farkli sehirlerdeydik bu arada ama cook sık gorusuyorduk, uzaktan kastim gorusememek.

Bizde cok ayrildik olmadi tekrar baristik hep. Mutlu aninizda, mutsuz aninizda yaninizda olmamasi cok kötü ama sabir.
Biz evlenmeden önce 1 sene ayni evde yasadik birbirimizi daha iyi tanimak icin taniyorduk zaten ama uzak iliski olunca yeterince taniyabildimmi diye düsünüyor insan

Benimde uzak mesafe ilişkim var ve 10 ay görüşmediğimiz bile oluyor .evet zorlanıyoruz ama karşılıklı tölerans göstererek ya da ilgimizle yürütüyoruz . Yaşlarımız yakın seninle .ikimiz de evlilik düşünmüyoruz aslında ama aradaki sevgi ve saygımızla ilerletiyoruz .

Uzak mesafe ilişkilerinin karşılıklı gerçek sevgi ve saygı olmadan yürümesi yüzde 0.

Hayatını, her anını ona endekslemişsin gibi geldi bana.
Bağımlılık gibi ulaşamadıkca daha ve daha çok bağlanma.
Tehlikeli bir girdaptır.
Sevglinize bağımlı mı oldunuz acaba?
Önce bağımlı ilişki hakkında bişeyler okuyup kendinizi bir gözlemlemenizi öneririm.

uzun yıllar uzak mesafe ilişkisi yaşadım ve evlendim. o zaman mesleklerimiz yoktu, okula gidiyorduk ikimizde bu yüzden konuşamama gibi bir durumumuz yoktu. görememek tabi ki zor ama çokta zehir etmedik birbirimize. sonuçta işinin yoğun olduğunu biliyorsunuz güveniyorsanız aramama nedeni belli.. ama her insanın yapabileceği şey mi derseniz de değil. bence sizin beklentileriniz uzak mesafe ilişkisi yaşamaya uygun değil, 1-2 sene de evlenmeyi düşünmediğinize göre beklentilerinizi karşılayacak bir ilişki yaşamanızı tavsiye ederim. yoksa ilişkiyi kendinize zehir edecek gibi geldiniz

İnternetten tanismissaniz ve mesefa uzaksa o ilişki uzun soluklu olmaz bence.
Yani net üzerinden tanisilir,şehirler aynıdır veya çok yakındır o ayrı da gidip gelme imkanıniz yoksa,belirli bir görüşme düzeni oturtamamissaniz zor.
Ayrıca adam gittiğinde umursamaz davranıyorsa orada da birini bulmuş olma ihtimali de yüksek.

Yürüttük, evlendik (4 yıl uzaktık)

Evet insan sarıyo bazı şeylerine. Yanında olmayışının acısını ondan çıkarmak istiyor bazen. Yapıcak bi şey yok ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…