- 9 Kasım 2015
- 6.155
- 11.057
- 248
- Konu Sahibi agresifkiz
-
İnternetten tanışmıştık, çookk uzak mesafeydi ve 4 yıl sonra evlendik. Tanışalı 11 yılı geçti... Genellemeler yanlıştır diye boşuna dememişler. İstisnalar kaideyi bozmaz demeyin çok var bizim gibi çiftlerİnternetten tanismissaniz ve mesefa uzaksa o ilişki uzun soluklu olmaz bence.
Yani net üzerinden tanisilir,şehirler aynıdır veya çok yakındır o ayrı da gidip gelme imkanıniz yoksa,belirli bir görüşme düzeni oturtamamissaniz zor.
Ayrıca adam gittiğinde umursamaz davranıyorsa orada da birini bulmuş olma ihtimali de yüksek.
Zor diyorum,imkansız değil..İnternetten tanışmıştık, çookk uzak mesafeydi ve 4 yıl sonra evlendik. Tanışalı 11 yılı geçti... Genellemeler yanlıştır diye boşuna dememişler. İstisnalar kaideyi bozmaz demeyin çok var bizim gibi çiftler
İşte uzun soluklu olmaz demişsiniz ya ona istinaden yazdım. Herkes gördüğünü yaşadığını bilirZor diyorum,imkansız değil..
Ayrıca benim çevremde de uzak mesafe ilişkiyi denemiş ama başarısız olmuş bir çok kişi var.Bu demek değil ki hepsi olumsuzlukla sonuçlansin.
Genelleme farklı bir şey.
Bu genelleme değil,uzak mesafe ilişki zordur.Herkese göre değil.
EvlensenizYaşıyorum da zaten. Canım sıkkınken yanımda istiyorum. iş çıkışı bir yerlere gitmek istiyorum. Onun canı sıkkınken yorgunken yanında olmak istiyorum. Ama olmuyor. Ona söyleniyorum haliyle bazen o da üzülüyor haliyle.
E bunları istemek çok normal. Sevgilisini yanında ister insan.Yaşıyorum da zaten. Canım sıkkınken yanımda istiyorum. iş çıkışı bir yerlere gitmek istiyorum. Onun canı sıkkınken yorgunken yanında olmak istiyorum. Ama olmuyor. Ona söyleniyorum haliyle bazen o da üzülüyor haliyle.
Valla sevmesine seviyorsundur eyvallah da. Askerle yaşanan ilişki ilişki olmaktan çıkıyor. Daha dogrusu yaşanamıyor ki ilişki olsun.bir de kalkıp evlenen akıllılar var. Adam senede 2 defa geliyor bunları hamile bırakıp gidiyor.kadının ömrü tanımadığı bilmediği bir dağ başında tek başına çocuk büyüterek geçiyor.2,3 gün arayla görüşeceğin kanlı canlı sevgili adayların dururken şu çektiğin çileye değer mi ? Sonra buralarda başlık açıyorlar yalnızlıktan psikolojim bozulda bir de çocuk var çalışamıyorum diye.Öldün mü aşkından ? O Ferhat sen Şirin misin? O kadar mı şanslısın yani.Uzak mesafeden ilişki yürütmek durumundayım şu an. 1-2 hafta oldu beraber vakit geçireli. Her şey yan yanayken o kadar güzel masal gibi ki... Ama şu an her şeye takasım var. İlgisizliğine, hastayım diye arayıp sormamasına, beraberken olduğu gibi romantik olmamasına daha bir sürü. Aslında prenses sendromunda olan kızlar gibi değilim ama böyle şeyler için onunla uğraşınca kendimi böyle hissetmeye başlıyorum ve aşırı rahatsız hissediyorum. Kendisi askeri personel ve çok yoğun. Hele şu dönem aşırı yoğun birde sanki ben bunaltıyormuşum gibi geliyor. Suçluluk duyuyorum. Ama kendimi de düşünmem gerek mutlu olmak istiyorum. Sorgularken buluyorum bazen kendimi nereye kadar böyle uzaktan ilişki yürüteceğiz çocuk değiliz ama evlilik düşüncem yok 1-2 sene kadar daha. Ama insan yanında olsun istiyor sürekli görmek vakit geçirmek istiyor, özlüyor. Of bilemiyorum çok bunaldım böyle ilişki yürüten var mı ne yaptınız ne yapıyorsunuz ne yapacağım
Evet öyle aslında ilgi yok ama neden yok diyemiyorum ona adam başını kaşıyacak vakit bulamıyor yoruluyor haliyle dinlenmek istiyor bende şımarıklık yapamıyorum ama ilgi beklemek istemek en doğal hakkım aynı zamanda of bilmiyorumBelliki görevinden dolayı pekte yakın mesafeli bir ilişkiniz olmayacak gibi. Oda iş yoğunluğu ve davranış olarak pek sana ilgi gösteremiyor sende ilgi bekliyorsun. Sizin ilişkiniz kuştan yüzmesini balıktan uçmasını beklemek gibi bir şey gibi geldi bana. Şartlar imkanlar istekler davranışlar birbirini karşılayacak durumda değil
Aşkından ölmedim elbette ama hayatıma giren gerçekten en en iyi beni heyecanlandıran sevgi saygı duyduğum ve bana yakın olan insan kafam karışık bilmiyorumValla sevmesine seviyorsundur eyvallah da. Askerle yaşanan ilişki ilişki olmaktan çıkıyor. Daha dogrusu yaşanamıyor ki ilişki olsun.bir de kalkıp evlenen akıllılar var. Adam senede 2 defa geliyor bunları hamile bırakıp gidiyor.kadının ömrü tanımadığı bilmediği bir dağ başında tek başına çocuk büyüterek geçiyor.2,3 gün arayla görüşeceğin kanlı canlı sevgili adayların dururken şu çektiğin çileye değer mi ? Sonra buralarda başlık açıyorlar yalnızlıktan psikolojim bozulda bir de çocuk var çalışamıyorum diye.Öldün mü aşkından ? O Ferhat sen Şirin misin? O kadar mı şanslısın yani.
Geçen görüşmemizde 3-4 gün beraberdik örneğin. Bu şekilde oluyor görüşmelerimiz. Bir aya tekrar o gelecek 5-6 gün benimle kalacak. Oturuşu kalkışı aile yapısı tavrı tarzı hemen hemen her şeyi bana uygun onunla çok mutluyum aradığım her şey var. Bana bir yanlışını görmedim gördüğümde de tek bir defa uyarmam yetiyor tekrarlamıyor. Ama evlilik bilmiyorum çok erken sanki. Karşımdakibden dolayı değil ama benim için erken.E bunları istemek çok normal. Sevgilisini yanında ister insan.
Görüşmeleriniz çok mu kısıtlı, iyi tanıyor musunuz birbirinizi?
Oturuşu kalkışı, tavrı tarzı, hayatı, ailesi vs her şeyi uygun mu, iyi misiniz mutlu musunuz?
Eğer hepsi evetse evlensenize madem.
Yok emin değilseniz emin olmak için vakit geçirmek lazım.
Uzak mesafe ilişkisi zordur. Bunu kaldıramıyorsanız kendinizi de sevgilinizi de oyalamayın.
İnanın başta niyetim benimde bu değildi kendimi tanıyorum çünkü yapamam. Biz tamamen goygoy amaçlı sohbete başladık zaman geçirmek için. Sonra bir baktık o kadar uyumluyuz ki ve vazgeçemez olduk birbirimizden aktı gitti anlamadık bile. Çok kez zaten bitirmeyi denedim devam etmeyelim bana göre değil dedim ama sonuç ortada bir şekilde dönüyoruz birbirimizeben de aynı senim gibiyim yani sevgilimi yanımda isterim, zor zamanımda, onun zor zamanında vs iş çıkışlarında beraber zaman geçirmek isterim bu nedenle uzaktan yürütebilen biri olmadığım için en başından hiç bu tarz işlere bulaşmıyorum. ara sıra görüşeceksem bu bir ilişki olamaz benim gözümde çünkü. belki hayatımın aşkı başka bir ildedir ama en başından tanıma işine bile hiç girmediğim için belki de hiç rastlamayacağım kendisine
Ben bu tarz şeylerin abartıldığını düşünüyorum .iki gün sonra insan herşeye alışıp gidiyor.mutlu hissedeceğin iki gün.yani bana göre tabi. Ben kimse için büyük fedakârlıklar yapmam.çünkü bu konuları abartılı buluyorum.evet benim de çok hoşlandığım kafa yapımın çok uyduğu erkekler oldu ama emin ol sadece ilişkinin başında çok uyuyormuş gibi geliyor insana.sonra diyorsun ki ben buna mı tutulmuşum.kısaca aşk bence pek karşılığı olan hir duygu değil.yeni tanışma heyecanı gibi birşey.zaten kusurları görmeye başlayınca kendisinden eser kalmıyor.biz anlam katmaya çalışıyoruz birşeylere. Hani derler ya kusursuz cinayet yoktur diye kusursuz ilişki de yoktur, tahammül edilebilecek ilişki vardı.arada da 2 gün mutlu olursun işte.değer mi bana göre tatlı düzenimi değiştirmeye değmez.Aşkından ölmedim elbette ama hayatıma giren gerçekten en en iyi beni heyecanlandıran sevgi saygı duyduğum ve bana yakın olan insan kafam karışık bilmiyorum
Çevremde bir psikolog var kendisiyle bu konuda görüştük çünkü ben artık acaba psikolojik mi benim durumum diye düşünmüştüm alışkanlık mı diye şüphelendim ama öyle bir sorun yokmuş neyse ki.Hayatını, her anını ona endekslemişsin gibi geldi bana.
Bağımlılık gibi ulaşamadıkca daha ve daha çok bağlanma.
Tehlikeli bir girdaptır.
Sevglinize bağımlı mı oldunuz acaba?
Önce bağımlı ilişki hakkında bişeyler okuyup kendinizi bir gözlemlemenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?