Çok mu bunaltıyorum?

Başka bir sorun yok aslında dediğim gibi bir aradayken her şey çok normal ve Güzelken ayrılınca drama dönüşüyor

Neden böyle dediniz anlamadım
Bulunduğunuz yerde illa ki size iyi gelen birileri yok mudur? Neden uğraştırıyorsunuz onu da kendinizi de.. Madem ilgisiz salla demekki sevdiğin kadar da yokmuş. Gerçekten sevse böyle hissetmezdin çünkü. Buna meslek sebep olamaz. Nerede asker bu adam? Irakta akşama kadar savaşıyor mu? Öğle tatilinde bile tlfa bakamıyor mu? En kötü iş çıkışı bile olsa arar saatlerce konuşur, gece uyumaz sizinle konuşur, sizi bu ilgi açlığına sürüklemezdi ideal sevgili. Biraz uyanık olun.

Çocuk askeri personel,dediğin gibi zaten çok yoğun ve yorucu bir işi var.Onu da anlamak gerek.Tabii ki sana günde belirli bir zaman ayırması hatta yaratması gerek.Sevgisinden eminsen ve onunla ilgili gelecek planlarınız varsa devam ettir ilişkini.

Sevgisine güveniyorum. Gelecek planımızda var tabi ki.
Zaman ayırıyor aslında mutlaka gün içinde beş dakika bile olsa arar. Ama sesinden anlıyorum o kadar yoruluyor ki bana enerjisi kalmıyor. Böyle bir hayat beni mutlu edecek mi haliyle onu düşünmeye başladım.

Beş dakika bile olsa her gün arıyor zaten muhakkak. Bulunduğum şehirde tabi ki başka insanlar da var ama bana onun kadar iyi gelen ve onun kadar beni anlayan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…