- Konu Sahibi agresifkiz
-
Başka bir sorun yok aslında dediğim gibi bir aradayken her şey çok normal ve Güzelken ayrılınca drama dönüşüyoruzak mesafe ilişkisi zor ya, yanınızdaki gibi olması da sosyal ağlardan zor yani onu hissettirebilmek zor
darlamışsınız doğrubaşka sorunlar var mı ? sanki başka şeylere kırgın kızgınsınız da sinirinizi bu noktalardan çıkarıyorsunuz gibi geldi bana
Kaç yaşındasınız?Başka bir sorun yok aslında dediğim gibi bir aradayken her şey çok normal ve Güzelken ayrılınca drama dönüşüyor
28 ben o 30Kaç yaşındasınız?
Evlilik için erken gibi hissediyorumUzak mesafese ya cabucak evleneceksin ya da tezegi cikiyor
Nasıl şimdi aranız ilgisiz mi hala28 ben o 30
Neden böyle dediniz anlamadımSanki biri sana iyi gelen insanları özenle başka şehre koymuş gibi…
aramız iyi aramızda bir sıkıntı yok tüm söylenmelerime rağmen olgunlukla karşılıyor her şeyiNasıl şimdi aranız ilgisiz mi hala
Bulunduğunuz yerde illa ki size iyi gelen birileri yok mudur? Neden uğraştırıyorsunuz onu da kendinizi de.. Madem ilgisiz salla demekki sevdiğin kadar da yokmuş. Gerçekten sevse böyle hissetmezdin çünkü. Buna meslek sebep olamaz. Nerede asker bu adam? Irakta akşama kadar savaşıyor mu? Öğle tatilinde bile tlfa bakamıyor mu? En kötü iş çıkışı bile olsa arar saatlerce konuşur, gece uyumaz sizinle konuşur, sizi bu ilgi açlığına sürüklemezdi ideal sevgili. Biraz uyanık olun.Neden böyle dediniz anlamadım
Çocuk askeri personel,dediğin gibi zaten çok yoğun ve yorucu bir işi var.Onu da anlamak gerek.Tabii ki sana günde belirli bir zaman ayırması hatta yaratması gerek.Sevgisinden eminsen ve onunla ilgili gelecek planlarınız varsa devam ettir ilişkini.Uzak mesafeden ilişki yürütmek durumundayım şu an. 1-2 hafta oldu beraber vakit geçireli. Her şey yan yanayken o kadar güzel masal gibi ki... Ama şu an her şeye takasım var. İlgisizliğine, hastayım diye arayıp sormamasına, beraberken olduğu gibi romantik olmamasına daha bir sürü. Aslında prenses sendromunda olan kızlar gibi değilim ama böyle şeyler için onunla uğraşınca kendimi böyle hissetmeye başlıyorum ve aşırı rahatsız hissediyorum. Kendisi askeri personel ve çok yoğun. Hele şu dönem aşırı yoğun birde sanki ben bunaltıyormuşum gibi geliyor. Suçluluk duyuyorum. Ama kendimi de düşünmem gerek mutlu olmak istiyorum. Sorgularken buluyorum bazen kendimi nereye kadar böyle uzaktan ilişki yürüteceğiz çocuk değiliz ama evlilik düşüncem yok 1-2 sene kadar daha. Ama insan yanında olsun istiyor sürekli görmek vakit geçirmek istiyor, özlüyor. Of bilemiyorum çok bunaldım böyle ilişki yürüten var mı ne yaptınız ne yapıyorsunuz ne yapacağım
Sevgisine güveniyorum. Gelecek planımızda var tabi ki.Çocuk askeri personel,dediğin gibi zaten çok yoğun ve yorucu bir işi var.Onu da anlamak gerek.Tabii ki sana günde belirli bir zaman ayırması hatta yaratması gerek.Sevgisinden eminsen ve onunla ilgili gelecek planlarınız varsa devam ettir ilişkini.
Beş dakika bile olsa her gün arıyor zaten muhakkak. Bulunduğum şehirde tabi ki başka insanlar da var ama bana onun kadar iyi gelen ve onun kadar beni anlayan yok.Bulunduğunuz yerde illa ki size iyi gelen birileri yok mudur? Neden uğraştırıyorsunuz onu da kendinizi de.. Madem ilgisiz salla demekki sevdiğin kadar da yokmuş. Gerçekten sevse böyle hissetmezdin çünkü. Buna meslek sebep olamaz. Nerede asker bu adam? Irakta akşama kadar savaşıyor mu? Öğle tatilinde bile tlfa bakamıyor mu? En kötü iş çıkışı bile olsa arar saatlerce konuşur, gece uyumaz sizinle konuşur, sizi bu ilgi açlığına sürüklemezdi ideal sevgili. Biraz uyanık olun.
O zaman böyle kabul et. Böyle mutlu olmaya alış.Beş dakika bile olsa her gün arıyor zaten muhakkak. Bulunduğum şehirde tabi ki başka insanlar da var ama bana onun kadar iyi gelen ve onun kadar beni anlayan yok.
Anlayışlı ve sabırlı davranırsanız ben bu ilişkide bitmesi için bir sebep göremedimaramız iyi aramızda bir sıkıntı yok tüm söylenmelerime rağmen olgunlukla karşılıyor her şeyi
Bende öyle düşünüyorum aslında bazen. Çok teşekkür ederimAnlayışlı ve sabırlı davranırsanız ben bu ilişkide bitmesi için bir sebep göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?