- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Teşekkür ederim ben de öyle yapacağım :)Canım ben e-posta adresi aldım öyle kayıt oldum hicbirsey olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ben de öyle yapacağım :)Canım ben e-posta adresi aldım öyle kayıt oldum hicbirsey olmadı
Bence ergence değil istemediğimiz bizi üzen insanların hayatımızda işi yok sosyal medyadada hayatımızı paylaşıyoruz sonuçta ben de çıkarıyorum artık insan olgunlaştıkça tahammülsüzleşiyorda aynı zamandaHerkese merhaba
Kızlar bana hey heyler geldi ve ben bir süredir sorun yaşadığım herkesi instagramımdan, telefonumdan falan silmek istiyorum. Arkadaş bu arada hepsi. Ve düşünüyorum da, zor zamanımı daha da zorlaştıran insanlar bunlar.
Önceden asla böyle şeyler yapmazdım bana hiç olgunca da gelmezdi ama hayatımın bir parçası gibi sosyal medyada dursun istemiyorum. Ben onları sessize alıyorum ama benim paylaştıklarımı, üzgün, neşeli hallerimi kısacası hayatımı görmelerini istemiyorum.
Enerjilerini istemiyorum ya hayatımda.
Sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkarttığım insan sayısı şu zamana kadar ya 1dir ya da hiçtir. Çok büyük problemler olmadıkça insanları hayatımdan çıkartmam hep çözüm yolu ararım ama artık tahammül edemiyorum kimseye.
Sizce bu şekilde sosyal medyadan silmek çok mu ergence?
Bazen diyorum küçük hesaplar mı bunlar diye. Ama insan kırılınca, kırılmasına sebebiyet veren insanı da her gün her gün görmek istemiyorBence ergence değil istemediğimiz bizi üzen insanların hayatımızda işi yok sosyal medyadada hayatımızı paylaşıyoruz sonuçta ben de çıkarıyorum artık insan olgunlaştıkça tahammülsüzleşiyorda aynı zamanda
Kesinlikle haklısınız ben de sizin gibi düşünüyorumBazen diyorum küçük hesaplar mı bunlar diye. Ama insan kırılınca, kırılmasına sebebiyet veren insanı da her gün her gün görmek istemiyor
Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim bütün hamilelere inşallahAyy süper ama yadijital günlük diyorum
icimizden geldigi gibi davranmak bu kadar zor olamamaliydi
Kesinlikle kendi hesabimda paylascak olsam kirk kere düşünürdüm
Bu arada rabbim hayırlı ağrısız sancisiz dogumlar nasip etsin canım![]()
E postlar?Hikayelerinizi herkese acmayin onlari da sessize alin cozum bu kadar basit.
ben gerçek hayatımda samimiyet hissetmediğim,vakit geçirmekten veya görmekten hoşlanmadığım herkesi siliyorum valla.Herkese merhaba
Kızlar bana hey heyler geldi ve ben bir süredir sorun yaşadığım herkesi instagramımdan, telefonumdan falan silmek istiyorum. Arkadaş bu arada hepsi. Ve düşünüyorum da, zor zamanımı daha da zorlaştıran insanlar bunlar.
Önceden asla böyle şeyler yapmazdım bana hiç olgunca da gelmezdi ama hayatımın bir parçası gibi sosyal medyada dursun istemiyorum. Ben onları sessize alıyorum ama benim paylaştıklarımı, üzgün, neşeli hallerimi kısacası hayatımı görmelerini istemiyorum.
Sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkarttığım insan sayısı şu zamana kadar ya 1dir ya da hiçtir. Çok büyük problemler olmadıkça insanları hayatımdan çıkartmam hep çözüm yolu ararım ama artık tahammül edemiyorum kimseye.
Çok haklısınız. Sadece şundan çekindim, tartıştığım, aramın açıldığı insanları silmek istiyorum. Ergence mi acaba bunu yapmam diye günlerdir yiyorum kendimiben gerçek hayatımda samimiyet hissetmediğim,vakit geçirmekten veya görmekten hoşlanmadığım herkesi siliyorum valla.
2li oynamaya gerek yok. sırf sosyal medya diye yapmacık davranacak değilim. sevmiyorsam,istemiyorsam, gerçek hayatımda görüşmüyorsam, hiç işim olmaz açıkçası![]()
dostum,bence kesinlikle ergence değil. yaşınız nedir bilmiyorum ama,ben 26 yaşındayım. hala tam anlamıyla yetişkin değilim elbette,ancak insan zamanla büyüyor. ve yapmacıklığa ve samimiyetsizliğe gelemiyor.Çok haklısınız. Sadece şundan çekindim, tartıştığım, aramın açıldığı insanları silmek istiyorum. Ergence mi acaba bunu yapmam diye günlerdir yiyorum kendimi
dostum,bence kesinlikle ergence değil. yaşınız nedir bilmiyorum ama,ben 26 yaşındayım. hala tam anlamıyla yetişkin değilim elbette,ancak insan zamanla büyüyor. ve yapmacıklığa ve samimiyetsizliğe gelemiyor.
önceden fakültedeyken falan, kantinde olsun,amfide olsun, birbirimizi görmezden geldiğimiz insanlarla ekliydik instagramda falan. şimdi düşünüyorum da,ne saçmaymış. ne samimiyetsizmiş.
yüzüne bakmadığım adamın benim özelimde işi ne??
hatta ben hesaplarımı kapattım,yeni hesap açtım, sinir olduğum kimseyi de eklemedim,ohhh sefam olsungördüler onlar da bende ekli olmadıklarını. ama bena na??
hoş şimdi ders çalışıyorum diye kapattım ama dönüşüm muhteşem olacak
![]()
Enerjisini istemediğiniz kimseyi yanınızda tutmayın. Ne düşünecekleri de umrunuzda olmasın, biri 20 senelik, diğeri 10 senelik yakın arkadaşlarımı hayatımdan birkaç ay arayla çıkardım. Kafam rahat, görüşmüyorum, konuşmuyorum, özlemiyorum… Kimsenin negatifini yüklenmeyin hayatta, yalnız kalın daha iyi.Herkese merhaba
Sizce bu şekilde sosyal medyadan silmek çok mu ergence
Tek derdimiz sosyal medya dimi ?Herkese merhaba
Herkese merhaba
Evet tek derdim sosyal medya.Tek derdimiz sosyal medya dimi ?
Kararlıysanız hayatınızdan çıkarın olsun bitsin öyle çocukça hareketler yapmaya gerek yok.![]()