Çok mu ergence?

Herkese merhaba

Kızlar bana hey heyler geldi ve ben bir süredir sorun yaşadığım herkesi instagramımdan, telefonumdan falan silmek istiyorum. Arkadaş bu arada hepsi. Ve düşünüyorum da, zor zamanımı daha da zorlaştıran insanlar bunlar.
Önceden asla böyle şeyler yapmazdım bana hiç olgunca da gelmezdi ama hayatımın bir parçası gibi sosyal medyada dursun istemiyorum. Ben onları sessize alıyorum ama benim paylaştıklarımı, üzgün, neşeli hallerimi kısacası hayatımı görmelerini istemiyorum.
Enerjilerini istemiyorum ya hayatımda.
Sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkarttığım insan sayısı şu zamana kadar ya 1dir ya da hiçtir. Çok büyük problemler olmadıkça insanları hayatımdan çıkartmam hep çözüm yolu ararım ama artık tahammül edemiyorum kimseye.
Sizce bu şekilde sosyal medyadan silmek çok mu ergence?
Bence ergence değil istemediğimiz bizi üzen insanların hayatımızda işi yok sosyal medyadada hayatımızı paylaşıyoruz sonuçta ben de çıkarıyorum artık insan olgunlaştıkça tahammülsüzleşiyorda aynı zamanda

Bence ergence değil istemediğimiz bizi üzen insanların hayatımızda işi yok sosyal medyadada hayatımızı paylaşıyoruz sonuçta ben de çıkarıyorum artık insan olgunlaştıkça tahammülsüzleşiyorda aynı zamanda
Bazen diyorum küçük hesaplar mı bunlar diye. Ama insan kırılınca, kırılmasına sebebiyet veren insanı da her gün her gün görmek istemiyor

Ayy süper ama ya 😍 dijital günlük diyorum 🙆
icimizden geldigi gibi davranmak bu kadar zor olamamaliydi
Kesinlikle kendi hesabimda paylascak olsam kirk kere düşünürdüm
Bu arada rabbim hayırlı ağrısız sancisiz dogumlar nasip etsin canım 🌸
Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim bütün hamilelere inşallah 🤗🤗

Evet kesinlikle aslında kendimiz için günlük tutmak gibi bir şey 👏

Herkese merhaba

Kızlar bana hey heyler geldi ve ben bir süredir sorun yaşadığım herkesi instagramımdan, telefonumdan falan silmek istiyorum. Arkadaş bu arada hepsi. Ve düşünüyorum da, zor zamanımı daha da zorlaştıran insanlar bunlar.
Önceden asla böyle şeyler yapmazdım bana hiç olgunca da gelmezdi ama hayatımın bir parçası gibi sosyal medyada dursun istemiyorum. Ben onları sessize alıyorum ama benim paylaştıklarımı, üzgün, neşeli hallerimi kısacası hayatımı görmelerini istemiyorum.
Sosyal medyadan arkadaşlıktan çıkarttığım insan sayısı şu zamana kadar ya 1dir ya da hiçtir. Çok büyük problemler olmadıkça insanları hayatımdan çıkartmam hep çözüm yolu ararım ama artık tahammül edemiyorum kimseye.
ben gerçek hayatımda samimiyet hissetmediğim,vakit geçirmekten veya görmekten hoşlanmadığım herkesi siliyorum valla.

2li oynamaya gerek yok. sırf sosyal medya diye yapmacık davranacak değilim. sevmiyorsam,istemiyorsam, gerçek hayatımda görüşmüyorsam, hiç işim olmaz açıkçası :süslü:

ben gerçek hayatımda samimiyet hissetmediğim,vakit geçirmekten veya görmekten hoşlanmadığım herkesi siliyorum valla.

2li oynamaya gerek yok. sırf sosyal medya diye yapmacık davranacak değilim. sevmiyorsam,istemiyorsam, gerçek hayatımda görüşmüyorsam, hiç işim olmaz açıkçası :süslü:
Çok haklısınız. Sadece şundan çekindim, tartıştığım, aramın açıldığı insanları silmek istiyorum. Ergence mi acaba bunu yapmam diye günlerdir yiyorum kendimi

Çok haklısınız. Sadece şundan çekindim, tartıştığım, aramın açıldığı insanları silmek istiyorum. Ergence mi acaba bunu yapmam diye günlerdir yiyorum kendimi
dostum,bence kesinlikle ergence değil. yaşınız nedir bilmiyorum ama,ben 26 yaşındayım. hala tam anlamıyla yetişkin değilim elbette,ancak insan zamanla büyüyor. ve yapmacıklığa ve samimiyetsizliğe gelemiyor.

önceden fakültedeyken falan, kantinde olsun,amfide olsun, birbirimizi görmezden geldiğimiz insanlarla ekliydik instagramda falan. şimdi düşünüyorum da,ne saçmaymış. ne samimiyetsizmiş.

yüzüne bakmadığım adamın benim özelimde işi ne??

hatta ben hesaplarımı kapattım,yeni hesap açtım, sinir olduğum kimseyi de eklemedim,ohhh sefam olsun :63: gördüler onlar da bende ekli olmadıklarını. ama bena na??

hoş şimdi ders çalışıyorum diye kapattım ama dönüşüm muhteşem olacak :KK8:
:KK8:

dostum,bence kesinlikle ergence değil. yaşınız nedir bilmiyorum ama,ben 26 yaşındayım. hala tam anlamıyla yetişkin değilim elbette,ancak insan zamanla büyüyor. ve yapmacıklığa ve samimiyetsizliğe gelemiyor.

önceden fakültedeyken falan, kantinde olsun,amfide olsun, birbirimizi görmezden geldiğimiz insanlarla ekliydik instagramda falan. şimdi düşünüyorum da,ne saçmaymış. ne samimiyetsizmiş.

yüzüne bakmadığım adamın benim özelimde işi ne??

hatta ben hesaplarımı kapattım,yeni hesap açtım, sinir olduğum kimseyi de eklemedim,ohhh sefam olsun :63: gördüler onlar da bende ekli olmadıklarını. ama bena na??

hoş şimdi ders çalışıyorum diye kapattım ama dönüşüm muhteşem olacak :KK8:
:KK8:

:63::63:

Ay ben de 2 sene önce sevgilimden ayrılınca onu çıkarmıştım ama 10-15 tane tanıştırdığı arkadaşı vardı onları çıkaramamıştım. Gittim yeni hesap açtım. 😭 şimdi olsa çıkarırım patır patır ne uğraşacağım.

Herkese merhaba

Sizce bu şekilde sosyal medyadan silmek çok mu ergence
Enerjisini istemediğiniz kimseyi yanınızda tutmayın. Ne düşünecekleri de umrunuzda olmasın, biri 20 senelik, diğeri 10 senelik yakın arkadaşlarımı hayatımdan birkaç ay arayla çıkardım. Kafam rahat, görüşmüyorum, konuşmuyorum, özlemiyorum… Kimsenin negatifini yüklenmeyin hayatta, yalnız kalın daha iyi.

Herkese merhaba

Tek derdimiz sosyal medya dimi ?
Kararlıysanız hayatınızdan çıkarın olsun bitsin öyle çocukça hareketler yapmaya gerek yok. 🤦🏼‍♀️

ben bunu yapıyorum sık sık burada bıle -sosyal medyada telımden genel olarak bakıyorum sen gıt sen kal seklınde
negatıf enerjı aldıgım cevmedıgım benı sıkan kımseyı hayatımda tutmuyorum nıye ergence olsun kendıme saygım var nıye hayatıma yuk edeyım sızde yapın rahatlayacaksınız

bu ve benzer nedenlerle tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım ve çok rahatım....

Herkese merhaba

Back
X