Çok mu fedakarim?

siz öyle sanın. onlar daha fazla seviyorlar . giyimleri biri parıl parıl yani. onu da geçtim de net üzerinden satış yapmaktan bahsetmiştim ben.

O parıl parıl olanlar Araplar
O yörenin insanı ister parıl parıl olsun ister olmasın öyle şeyleri bilmezler. Zengini bile kullanmaz. Ama net üzerinden satış nasıl olur, el becerisi var mı veya emeğine değer mi bilmiyorum tabii.

kız kullanıyorlar biliyorum ben hakkari de görev yaptım. bir düğünde 20 bin kuaför parası ödüyor sağdıç var gerisini sen düşün . ya d abana sosyetikleri denk geldi bilemeyeceğim. ben arapların yol ettiği bir kurumda çalışıyorum. hep siyah çarşaf ya da asimile olanları bizim gibi giyiniyorlar. emeğe de değer ayrıca. ben çok yetenekli biri değilim ama yapmak isteyince şartları zorlayıp yaparım. mesela oğlumun kreş öğretmenine doğum gününde saksıda çok şık çiçek yaptım. ama verilir mi verilmez mi basit mi diye bilemedim. nasıl olmuş diye bir gruba attım. hepsi sipariş vermeye başladı. üstelik karı da fena olmazdı. hatta hakkarideyken sıkıntıdan video izleye izleye ahşap boyama yaptım. sırf haftasonu iş çıkıyordu bana. çok da güzel oldu. sen emek verince herşey güzel oluyor işte.

Terör bölgesinde yaşamak kolay sanki değilmi,arkadaş açıklamış zaten dağın başında yaşıyor hadi çalışıyor diyelim nasıl gidip gelecek iş yerine..Birde asker eşimisin zaten mimlisin demektir gözler üzerindedir...
Ben bile asker eşi olduğum halde burada İstanbul'da bunu söylemeye korkar oldum,oraları sizler düşünün artık..

20.000 kuaför parası anca tabii, bütün aşiret saç yaptırıyor kolay değil
Benim de el becerim vardır biraz da merakım yok öyle işlere. Boncuklardan kolye falan yapıyorlar, diyorum ben sabredemem. Zaten gözüm bile görmez ki öyle bidicik bidicik
Düğün derneklere para harcarlar, düğün severler. Onun dışında süs püs bilmezler. Bulunduğum yer baya köklü, zengin ailelerin olduğu bir yer. Ama çok yadırgarlar, kullanmazlar. Belki şehirden şehre değişiyordur.

evet bak o olabilir şehirler arası farklılık normal. bende öyle ufak ufak boncuk yapamam. çiçek yaptığım da doğum günü süsleri eşyaları satan yerlerden aldım. aman Allah'ım neler var neler. üretken bir insan değilsen bile oraya girince çok şey aklına geliyor insanın. mesela ben o çiçeği 3 saatte tamamlarım. 15 e falan mal oldu. 25 e satılır. günde bir tane yapılsa ayda 300 lira. ben mesela yol+yemek param ve özel ihtiyaçlarım için maaşımdan 400 lira ayırıyorum. o yüzden gayet iyi 300 de

Dikkat çekmek için bana sataşacağına kendi yorumunu yaz geç, sensin boş konuşan. Kimse kimseyi zorla evlendirmiyor ama siz anca taraflı yazmayı, bir de polemik için başkasına sataşmayı bilirsiniz. Uzak dur benden!

Senin işe gittiğin yerle benim yaşadığım yer bir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…