Çok mu garip yani!!!

boşver canım boşver,kimseyi memnun edemezsin etmek zorunda da değilsin,sen beğendiysen eşinde beğendiyse gerisi boşş,,,

Hiç canınızı sıkmayın bırakın ne derlerse de desinler.Kapalı bayanlar saçına bir şey yapamaz diye bir şey yok sonuçta. Ha açık kişilerde millet görsün diye yapmıyor.İnsanın kendisiyle ilgilenmesinin milletin görmesiyle ne alakası var?

Üzüldüğüne değmez takma bile kapalılığın gerektirdiği de bu zaten açığım ben ama kapansam bile senin gibi yapardım eşin için süslenmenin nesi garip olabilir ki ...takıl kafan göreee amaaaaaaaan

canıımmm hiç sıkma canını acık olanların kapalılarla boyle bır dertleri var zaten boşver sen suanda memnunmusun sacından kendınden gerisi hiiççç önemli değil bende kapalı bir bayanım 27 yasındayım gecen kış kuaforluk kursuna gıttım kendım kendıme yapmak için boşveerr kımse değil bu haytta onemlı olan sensın takma canım :)))

Bence cokta iyi yapmissin. Baskasi icin degil kendin icin yapman muhim olan. Sen bu sekilde memnunsan digerlerinekulak tika...

canım kusura bakma ama çok basit kafalı insanlarmış. yaptırmasan bu seferde niye yaptırmıyorsun insan kocasına güzel görünür bari diyecek beyinlere sahipler belli.

bi kere kendin için yapmalısın bunu, sonra eşin için... üzülme... böyle konuşanları takmamayı öğrenmeni tavsiye ederim.

kapalıları mı sindiremiyorlar napıyorlar anlamadım ki onları ben

Arkadaşım kapalı rihanna saçı yaptırmış ,kızımın doğum gününde açtı saçını,bayıldık hepimiz,harika olmuştu,sen takma ,insan önce kendini iyi hissetmeli ,hiçte garip karşılanacak bişey değil.üzülme salla gitsin

Aman canim ne Kafana takiosun ben acik bi bayanim fakat senin ozendigin kadar ozrnmiyorumdur kendime çoğu zaman kafamda kocaman bi topuzla dolasirim ki kapalı olupta sadece kendine ve eşine süslenen bayanlara imrenirim..sen Kimseyi kafana takma saclarinida iyi günlerde kullan..

Amaaaaan bakma sen millete ağzı olan konuşuyor.
Zaten o amcalar halalar teyzeler dayılar ve kuzenler sadece can sıkmak varlar.
Ben başka işe yaradıklarını görmedim

Kendine bakım yapmasan bu seferde kendini iyice saldın derler maksat laf sokmak olsun. O yüzden umursama bile ver cevabını gül geç.

Kimse görmüyor diye o halde hiç kimse kıl tüy temizliği de yapmasın tövbe tövbe.

Bir de o kadar saçma konuşmuş ki, hem saçını görüyor hem de biz göremedikten sonra ne gerek vardı diyor. Şaka gibi.

canım boşver ya aynı şeyi bana da söylüyorlareşim ben saçımı boyamasam niye boyamıyorsun demez ama ben kendim için boyuyorum kimseyi de alakadar etmez ben görüyorum ya yeter de artar bileeeee.....akrabamızın nişanı vardı annemin halası başımı açmıyorum diye birde sarıya boyatmışın açmadıktan sonra ne anladık ki dediiii......bende Allah için kapanıyorum kendim için de boyuyorum dedim sıkma sen canını

ah canım kıyamam ya sen bakma onlara ne kafana takıyosun insan kendisine olan sayğısı seevgisi için kendine bakar başkası beğensin yada görsün yada görmesin diye değil çok kızıyorum böyle düşünen insanlara ben açık bi bayanım ama açık olanların tekelinde değil saç makyaj fön vs. bebeğim boş insan düşünceleri bunlar canım hem insan sadece gösterdiği yerlerine de mi özen gösterir.neyin kafası bu ya

Üzülme ...
Çok cahil insanlarmış.
Bu değişiklikler evli bayanda ya eşine göstermek için,ya kendi mutlu olduğu için ya da bayanlar arasnda bakımlı olmayı sevdiği için yapılır.
Dışarıda herkes beğensin diye değil.
Kapalı bayanların evde süslü ve bakımlı olanlarına bayılıyorum.
Kapanmak bir bayanın süslenmesine mani değildir evin içinde mahremleri arasnda süslü olmak istemesi gayet doğal diye biliyorum.
Siz eşleriniz dışında beğendirmek için mi yapıyorsunuz deseydin.

niye pişman oluyorsun ne güzel işte eşin için süslenmişsin.eşinde beğeniyorsa röfleni sorun yokk isteyen istediğini desin.millet neylen alay geçeceğini şaşırmış dengesizlik diz boyu..

20 senedir kapalıyım ve saçlarım hep boyalıydı.son 8 senedir de hep röfleli.eşim de ben de öyle seviyoruz.biz el için değil,kendimiz için süsleniyoruz.kim ne derse desin,keyfine bak

neden pişmanoluyorsunuz? kapalısınız diye saçlarınızı boyatmanız, ev içinde süslenmeniz hiç de abes değil bence. dinimizde saç boyasına müsade var. ayrıca size kocası için nasıl süslenmiş dediklerinde onlara keşke Kur'an 'da evde eşine güzel görünmek için süslenmenin sevap olduğu konusunda ayetler geçtiğinden söz etseydiniz ne diye kafanıza takıyorsunuz siz yanlış bişey yapmadınız ki aksine sevap birşey yapıyorsunuz ne mutlu size de eşinizede...

Ben bana öyle diyenlere biraz kaba ama, "siz niye ağda yapıyorsunuz o zaman?" diyorum.

Yani insanın eşi en başı çeker süste püste diğer insanlar kim ki

asıl komik olan kendin ve eşin için istediğin bir durumun bu şekilde yorumlanması.
ve unutmamak gerekir ki biz istediğimiz müddetçe insanlar bizim için yorum yapabilirler.gerisi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…