Çok mu garip yani!!!

Kıskanmışlar canım... Onlara neymiş ki illa birilerine sergilemek için mi yapılır değişiklik bazen aynada insan kendini farklı görmek ister

Bence de kiskanmislar... en dogrusunu yapiyorsunuz.. kapali kadinlar kendinelerine bakmazlar diye bisey olamaz.

Komsularim saclarimi kizil, mor ve bir cok degisik renkte ve kesimde gormeye alistilar ama bana da kulagimda 3 tane kupe gorunce ayni tepkiyi verdiler... hatta birisi 'kizim disarida ne guzel kapali geziyorsun, evin icinde boyle hippi gibi gezmek yakisiyor mu sana' demisti :))))

Gulup geciyorum sadece... boyle sasirtmak ve ardindan gelen tepkiler de komik oluyor... bidahaki sefere gecici dovme mi yaptirsam diye dusunuyorum :))))

yav canını sıktığına değmez.
diyemedin mi kocam için yapıyorum size ne diye?
iyi madem kapalısın nasıl olsa görecek yok,kazıt kafanı.
öylede görseler gene laf bulurlar.
densiz insanlar işte...
ben olsam ağzının payını verirdim,bi daha boş boş konuşamazdı karşımda.
bende kapalıyım.kızıl her tonuna boyadım,boyattım saçımı.
kime ne?
kocan için,çocukların için,herşeyden önce kendin için yapıyorsun.
hiç kafana takma.cahiller işte..

Bazı insanlar kıskançlıklarını resmen karşısındakinin gözünün içine sokuyor. .

Dinimizde de doğru olan bu değil mi ?
Sadece eşin için süsleneceksin .
Yaptığın da yanlış bir durum yok .
Onların bakış açıcı saçma .

İnsanlar konuşur canım, sırf konuşmak için konuşurlar bazende. Onlarınkide öyle olmuş bence. Ben kapalı olupta saçını boyatan kestiren röfle bile yaptıran çoooooook insan tanıyorum. Hiçte yadırgamıyorum. Sakın pişman oldum falan deme

hepinize tşk ediyorum kızlar düşünceleriniz için :)
moralim bozuktu sayenizde düzeldi..
ben herşeyi kafama takan bi insanım...
amaan boşver konuşsun dursun diyemiorum, sürekli düşünorum stres yapıorum...
inş aşarım bu huyumu...

Niye garip olsun ki sizin kendinizi daha güzel hissetmenizi sağlıyorsa başkalarının görmesinden kime ne?Eşinize daha güzel görünmek için birşeyler yapmanız da gayet normal,illa herkesin görmesine gerek yok.

İnsan saç değişikliğini millete göstermek için mi yapıyormuş? Enteresan, ben hep kendim için yaptım çünkü...
Sıkma canını, kıskanmışlar sanırım

İç çamaşırımızıda eşimizden başkası görmüyor ama özeniyoruz değil mi.
Kime ne ki sizin saçınızdan.
Takmayın kafanıza bunları, keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…