Üstune düsseydi suan coktan bitimistin.Begenmedigi icin yada istemedigi icin unutamiyorsun bence hic uzulne bile degmez bacim yeni yeni asklar la unut:))3 ay netten görüştük, çok bağlanmadım zannediyodum aslında ama bitince kötü oldum. Belki de reddedilme, ya da görünce beğenmedi mi acaba düşüncesi böyle hissettiriyodur.
Ben size söyleyeyim, siz üstüne dustukce bu adam ilişkiyi ilerletir.naz yapar, isteksiz davranır. Eğer ikna için uğraşırsaniz, işte o zaman hata yapmış olursunuz. Nazlanmasi gereken sizsiniz, tekrar mesaj atan yine sizsiniz.
İlk buluşmaya çocuğuyla gelmek beni böyle kabul et demek değildir. Benim hayatımda herşeyden önce çocuk gelir, seni kendime eş olarak değil, çocuğuma uygun bir anne olarak kabul ediyorum, demektir. Önceki aşk meşk hoşlanma muhabbetleri de yalnızca yoluna girene kadar ikna.
İnanmayin ve kendinize kıymet verin. Cocukla tanistiracak başka zaman mı yoktu allah aşkına? Önce siz birbirinizi tanıdınız mı ki, çocukla da tanısasiniz?
Boşanmış biri bekar biriyle olmaz demiyorum. Olabilir ama zor.bir de üstüne sizin bakacağını çocukla daha da zor. Ama imkansız değil ama bu davranis tarzıyla imkansız
Sen kizkardesinle gitmissin, o ogluyla gelmis. Tam bir aile havasi. Ikiniz de yalniz gorusseydiniz basta daha iyi olurdu. Simdi adam tam bir akrep burcu , o yuzden uzak dur derim.
Ayrica bulamiyor musunuz cocuksuz bekar birini . Adamin tek yaptigi kendini suclu hissetmen . Topu sana atip bitti diyor cunku erkeklerin en iyi yaptigi sey bu.
Muhtemelen gotürürdu ama mesele o da değil. Siz zaten cocugu oldugunu bilerek gorusuyorsunuz. Senin olmayan bir cocuga annelik yapabileceğinizı gösteriyorsunuz ama o dahil buluşmada sizi tanımak yerine, çocuğunu tanıtıyor. Dediği şu; ben çocuğa bakacak kadın arıyorum. Onceligim her zaman çocuk ve sen hep ikinci planda olacaksın.Çocuklu biriyle çok zor olacağını tahmin ediyodum ama arada sevgi olursa halledilir diye düşünmüştüm. Çocuk daha ilk buluşmada sorun oldu aramızda. İlk görüşmeye çocuğuyla gelen ya balayına da götürürdü sanırım
Ben 32 yasindayim 29 yaşında biriyle (hiç evlenmemiş çocuksuz) nisanlaniyorumÇok fazla aday çıkmayıp, son zamanlardaki ihtimaller de hep cocuklu olunca bekar birisi için artık yaşım geçmiş galiba düşüncesi oluşmaya başladı sanırım bende.
Çok fazla aday çıkmayıp, son zamanlardaki ihtimaller de hep cocuklu olunca bekar birisi için artık yaşım geçmiş galiba düşüncesi oluşmaya başladı sanırım bende.
Ben 32 yasindayim 29 yaşında biriyle (hiç evlenmemiş çocuksuz) nisanlaniyorumbence senin için geçmiş canım benim bi karamsarsin. Adam istemiyor seni işte ne zorluyorsun. Seni istemeyeni sen hiç isteme zaten ortada bi yaşanmışlık yok. Bu bağlanma ne diye anlamadim. Seni reddetti onu hazmedemiyorsun
Amiiiinnn cümlemizin insAllahHaklisiniz var bi karamsarlık. Sanırım bırak bekarı, çocuklu adam bile beğenmedi tribine girdim.
Sizede mutluluklar diliyorum, umarım çok güzel bi evliliginiz olur
Benim de takıldığım yaşama sevincinizin biteceği ne yaşadınız ki. Cocugu bahane etmiş belliki
Hic oyle düşünmeyin cok gencsiniz utlu olmak sizin de hakkinizBen bu adama çok fazla anlam yükledim galiba o yüzden bu kadar boşlukta hissediyorum. Bu konular yasak ama durumu anlatabilmek için azıcık bahsedeyim umarım sorun olmaz ve yanlış anlaşılmam, muhafazakar bi ailede yetiştim, birkaç yıl öncesine kadar da çok muhafazakardim. Son yıllarda inançla ilgili düşüncem fazlaca değişti ama ailemi üzmemek için en çokta cesaretsizligimden bunu yaşantıma çok yansitamiyorum. Hala kapalıyım. Bu durumda kafama göre birini bulmak daha da zorlaşıyor benim için. Bu adamla da bu konuda çok uyumluyduk, sanki bu kadar uyum sağlayabileceğim başka biri olamayacakmış gibi geliyo ve ümitsizliğe kapılıyorum
Tekrar dönmesinin sebebi bu kadar zAman sonra boşta kalmış olmasından dolayı olmasın ? Annenizi dinleyin derim ..
Şans vermem eğer senin bu söylediklerini yaşıyor olsaydım ! Net !Birbirimizi yakından görüp daha iyi taniyabilecegimiz iki yaz geçti ve o şimdi yazdı. Buna da ayrı sinir oluyorum, birseyler olacak olsa bile bir sonraki yazı beklemek durumundayız. Zaten evlenecek olma ihtimalinden de deli gibi korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?