Çok mu hatalı davranmışım?

Lütfen çocuklu birini hayat arkadaşı seçmeyin... ikinci evliliğin olmayacaksa seninde bir çocuğun yoksa yapma. Ben burda mutlu bir hikaye hiiiic okumadim. Hep sorunun kaynağı eski eş oldu, çocuğun sorunları oldu. Yeni evlilik balayı... bunların anlamını yitirecegini evlensende tam anlamıyla bir huzur hissedemeyecegini evlendigin anda ayni zamanda anne olacağını bilmelisin... napsın boşananlar evlenmesin mi diyecekler olabilir, ama herşey de ortada... sartlar eşit olmali..

Seni 1 yıl sonra aramasına takıldım ben. 1 yıl boyunca kimseyi bulamadığı için aramıştır seni. Yoksa bir yılda köprünün altından çok sular akar normal şartlarda

Dediğine göre hayatında kimse olmamış, biz genel olarak çok uyumluyuz çünkü, bu da onun farkında sanırım. Çocuğu olması sorun oldu ve ilerde de olur muhakkak.

Önceden bu konuda endişelerim vardı, görüştükten sonra tamamen korkuya dönüştü. Duygularım zorluyor yine beni. Ama haklisiniz. Bile bile mutsuzluğa evet demek olur bu.

Yine cocugunu düsünüyor. Durumlar artik malum. Yurtdisina gitmek onun icin iyi plan. Adam bosandiktan 3 ay sonra baskalari ile görüsüyor. Ilk görüsmede cocugunu getiriyor. Adam kisaca es degil, ogluna anne ve kendine hizmetci ariyor. Herkes kagit üzerinde uyumlu oluyor, ilk bulusmada bak facia oldu.

Sanki baska erkek kalmadi. Bu sahis ile mutsuz olursun. Almanyadan biri ile evlen. En azindan pasportun icin olmadigindan emin olursun.

Önceden de onun buraya gelme konusu gecmezdi aramızda, şimdi de geçmiyor. Artık daha zor aile birliğiyle buraya gelmek, zorlu şartları var. Ama ben gidince de dediginiz gibi birkaç ay sonra kendimi hizmetçi ve bakıcı gibi hissetmeye başlarım. İlerisini bende olumlu düşünemiyorum ama şu an için bitirecek gücü bulamıyorum kendimde.

Önceden bu konuda endişelerim vardı, görüştükten sonra tamamen korkuya dönüştü. Duygularım zorluyor yine beni. Ama haklisiniz. Bile bile mutsuzluğa evet demek olur bu.
Fikir istiyorsan acılan konulara bak ve boyle bir evlilik yapma.. kör kütük aşıkta değilsin, aklin basinda hatta guvenin bile yok. Boşuna kafanı karıştırma iletişim kurma... bitir gitsin.

Yalnizliktan boylesin muhtemelen.
Dusunsene seninle ayni ülkede yasayan cocuksuz biriyle tanisiyorsun bir kac hagta icinde? Boyle dusununce hala onu istiyormusun?

Bence sana zamaninda kabalik etmis canim. İlk gorusmede pat diye silip atmis.
Demek tek kriteri ogluna uygun bir anne modeliydi. Bir kac gun daha tanisalim diyebilirdi. Sonucta onunla gorusmek icin nerden nereye gitmissin.
İyi dusun. Mantigini yok sayma..

Haklısın. Muhtemelen yalnız olduğum için böyle hissediyorum. Bir zaman sonra hayatına birini almak, yeniden tanımaya çalışmak yoruyor insanı. Yine de yalnız olacağımı bilsem bile, mutsuz olacağımı bildiğim bi evliliğe evet demekten daha iyidir. Keşke yelkenleri suya indirmeden, daha güçlü durabilseydim yazdığında..

Şimdide sen ona soğuk davran, sonra da yıllar önce öylece olanları düşününce güvenemiyorum, olumsuzlaştı hersey benim için olmuyo de eğer istemiyorsan..

Şimdide sen ona soğuk davran, sonra da yıllar önce öylece olanları düşününce güvenemiyorum, olumsuzlaştı hersey benim için olmuyo de eğer istemiyorsan..

Çocuk olayı hassas bi durum olduğu için, yanlış birşey söylemeyeyim diye çok açmıyordum bu konuyu. Birgün "sana anne der biz evlenince" dedi. Annesi hayatta ve bu düşünce bana çok saçma geldi. "Onun bi annesi var zaten, ama ben ablası olabilirim" dedim. O da "İlerde bi çocuğumuz olsa o sana anne derken, bunun abla demesi çok garip olmaz mı?" demişti. Annesi hayattayken bana anne demesi mantıklı mı sizce, bana mı tuhaf geldi acaba? Zaten bu konuşmadan sonra benimle ilgili endişeleri olmuş, buluşma günü de sarılmayınca bitirmeye karar vermiş.

Kendi iyiliğiniz için engelleyin gitsin.
Sizi cepte görüyor ve ilk buluşmada çocuğuyla gelmesi sizi eş/sevgili olarak değil önce çocuğuna anne olup olmayacağınıza göre değerlendirdiğini gösteriyor.
(Bunu zaten yapmalı ama sizinle biraz flört edip iyice tanıdıktan sonra iş ciddiye binmeden bunu değerlendirmeli)
Direkt çocuğuma anne arıyorum modunda bir adamla olmaz.
Olsun bana uyar derseniz buyrun ateşe atın kendinizi.

Neyin gücünü bulamiyorsunuz? 20 yillik eşinden boşanan var. Küçük çocuklar ile boşanan var. Siz ise 1 defa gördügünüz adamdan kopamiyorsunuz.

Ha bide söyleyim, elbette adam ben almanyaya gelirim demez. Artik sakliyorlar. Siz gittiğinizde sizin alişamayacağinizi biliyor. Maddi sikinti derken eninde boyunda yine almanyaya gidersiniz ve adam istediğine ulaşmiş olur.

Sizde kendi hayatiniza yön verin. Başörtü takak istemiyorsaniz takmayin. Kurslara gidin ve çevrenizi genişletin. Herşey bu adam ile devam etmekten iyidir. Kendinize değer verin.

Dediğine göre hayatında kimse olmamış, biz genel olarak çok uyumluyuz çünkü, bu da onun farkında sanırım. Çocuğu olması sorun oldu ve ilerde de olur muhakkak.
Genç arkadaşım o uyumu çoçuğu ile aynı evde yaşamaya başlayınca görürüm ben.
Gözünüze perde mi iniyor? Hormonların etkisiyle aşkın rüzgarına mı kapılıyorsunuz? Bilmiyorum.
Annenizin sözünü dinleyip iyice tanımadığınız ve çocuğunu görüşmeye getiren bu adamla olan ilişkinizi gözden geçirin.
Bana sorarsanız oluru yok,sonu iyi görünmüyor.

Tam da dediginiz gibiymiş meğer. Bugün konuştuk biraz, "Annem senin pişmanlığına, inanmıyor bu ilişkiye onay vermiyor." dedim. "Pişman olmasam niye bu kadar zaman sonra tekrar yazayım, hatta bu süreçte ne düşündüm biliyo musun? İlerde biz evlenince olur da sen buraya alışamazsan, dükkanı evleri satıp oraya taşınmayı bile düşündüm. Inanabiliyor musun? Ciddi olmasam böyle birşey düşünür müyüm?" dedi. Ne güzel salak yerine koyuyor beni

Ablacim baska birini bulsaydin su adamin yuzune bile bakmazdin emin ol

Adam bastan falso, bu is bastan yas. Adam bulusmaya cocugunu getiriyor, eee bu adam baskalariyla da gorusse her seferinde kucucuk bir cocugu oluru olan olmayan, tanimadigi, online tanistigi kadinlarin yanina mi goturuyor yani? Bu adam bu cocugu elinden tutup bulusmalara gotururken bu cocuun annesi nerde? Cocuga yazik gercekten.

Sizin cocugunuz yok, annesi olan bir cocugun annesi niye siz olasiniz, kaldi ki adam size cocuguyla artik somuru mu yapiyor. Bir de neden sarilip opmedin demis, eee tanimadigin bir cocugu niye sarilip opesin ki cici anne rolune burunesin Bu adam kafadan sakat.

Su kadar baglanmaniz, evlilik falan konusmanz zaten ban abes geldi. Adami tanimiyorsunuz, 1 kere gormussunuz, birbirinizi hic tanimiyorsunuz...bastan asagi abes bir durum.

gecin bence bu online isleri falan sakat, yapmayin, yasiniz genc, etrafinizdan birini bulun. kendinize yazik etmeyin. Dedim ya bu adam kafadan sakat, siz 1 kere bulustugunuz adam icin 1 yil gecti unutamadim diyorsaniz yokluktasiniz bu kadar sebep. Dedigim gibi adam gibi baska biri olsaydi ben ne yapiyorum yahu derdiniz

+++++++++
+++++++++

Zaten baştan belliydi. Gerçekten sana uygun biri çikacak karşina, buna inan. Bu şahis ile irtibati kes. Egon biraz şişirilmiş, adamin özür dilemesi, güzel sözler etmesi seni çok iyu hisettiriyor, anliyorum.

Ancak bu adam sana sadece hüzün ve mutsuzluk verir.

Adama bak ya. Bonibon kadar beyniyle kandırmaya çalışıyor. Alisamazsan oraya bile taşınmayı düşünmüşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…