Çok mu hızlı gitti (2 günde 6 kg )bilemedim ama çok kararlıyım vereceğim bu kiloları

flzcnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
87
0
96
42
Ankara
Merhaba kızlar.
Dukan yapanları hep kıskanarak izleyip, okuyup bir türlü kendimi ikna edemiyordum.Ama sonunda başardım ve kafamda bitirdim olayı.
92 kg ile 2 gün önce başladım ve bu sabah tartıldığımda 85,4 kg yi gördüm.Gözlerime inanamadım.mucize gibi.Daha da motive oldum.6 gün atak yapmam lazım.Merakla bekliyorum 6 gün sonunda kaç kg gideceğini.

2 günde 6 kilo inanmak zor.neler yedin spor yaptın mı biraz konuyu açarmısın canım ya.

nası yaniiii,mucize gibi:53:.bi yanlışlık olmasın bunda.ya başlangıç kiloda yada şimdikinde bi yanlışlık olabilir

Yook arkadaşlar tartıda bir yanlışlık yok:))Sonuç azmin zaferi diyelim.
Ben 8 ay önce doğum yaptım.Hamileliğimde 36 kg aldım şeker çıktığı için kontrol altına alamadık ve şiştim.
70 kg ile hamile kalıp 106 kg ile doğuma girdim.ilk 2 ayda 11kg sini verdim.sonra durdu kilo verme.diyet yapmadım bu sürede.vücut kendini 1 yılda toparlıyor dediler bende zaman geçsin istedim.Sonra baktım olmayacak dağ gibi olmayan kıyafet bana ben onlara bakarken kafamda bitirdim ve başlayacağım dedim.hafta sonu aklıma ne geldiyse yedim ama pazar gecesi artık şişlikten uyuyamayacak kadar yemişim.Neyse pazartesi sabahı tartı 92 kg yi gösteriyordu ve dukana başladım.Bu sabah tartıldığımda da 85,4 kg çıktı.Dukan ı biliyorsunuzdur.Karbonhidrat sıfır.sadece protein ve seyir döneminde sebze var.Ben testi yaptım 6 gün sadece protein yiyeceğim.Bu 2 günde sabahları yarım bardak light süt öğle ve akşam tavuk ve light yoğurt ve bu diyetin olmazsa olmazı yulaf kepeği(1,5 yemek kaşığı) yedim.2,5 litre kadar su içtim.aralarda çay bitki çayı şekersiz.Bu kadar..

2 günde 6 kilo :66:

Valla süpermişşşşş,bnde 57 kiloyum 2 gün sonra 51 oldugumu düşününce heyecan yaptımm :) ama sağlıklımıdırr verdiğim 6 kiloyu sonra 12 kilo olarak almam insallahhhh :52:

2 günde 6 kilo :66:

Valla süpermişşşşş,bnde 57 kiloyum 2 gün sonra 51 oldugumu düşününce heyecan yaptımm :) ama sağlıklımıdırr verdiğim 6 kiloyu sonra 12 kilo olarak almam insallahhhh :52:

:))) benim verilecek çok kilom olduğu için belkide bu kadar hızlı ve fazlaca gitti.geri almamak için tabiki yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor yaşayıp göreceğiz.

Merhaba kızlar.
Dukan yapanları hep kıskanarak izleyip, okuyup bir türlü kendimi ikna edemiyordum.Ama sonunda başardım ve kafamda bitirdim olayı.
92 kg ile 2 gün önce başladım ve bu sabah tartıldığımda 85,4 kg yi gördüm.Gözlerime inanamadım.mucize gibi.Daha da motive oldum.6 gün atak yapmam lazım.Merakla bekliyorum 6 gün sonunda kaç kg gideceğini.

bencede tatlım senin fazla vermen gereken kilo olduğun için bu kadar hızlı vermişsindir sakın kendini bırakma yoksa fazlasıyla geri alırsınnn

Merhaba kızlar.Dukanımın 1.haftası dün itibari ile bitti.Sebzeli günlere başladım şükürler olsun.Kilom o ilk bir kaç gün ki hızlı ile gitmiyor artık.92 den 85 e düştüm.çakıldı şuan.uzun bir süreç beni bekliyor.

Bir doktor kontrolünden geçmenizi öneririm 2 günde 6 kilo yağdan kaybedilmeyeceğine göre kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın.

ilk haftalarda verilen kilolar ödem oluyor tuz kullanımınız azaldıgı için idrarınızda çoğalma olmuştur şişlikler inşmiştir bundan sonra zayıflamanız daha yavaşlıycak ama zayıflayacaksınız hayırlısı olsun :)

2 günde 6 kilo !!
bide şunu düşünelim : belki 6 kilo şişmiş olabilirsiniz
ve şişkinliğiniz geçtiğinde ise 6 kilo gitmiş olabilir ama ne güzel sonuçta :)

Back
X