• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu ileri gittim?

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Guncelll
Sorun yok arkadaslar, klasik ergen catismasiymis.

Aksam bilgisayarda birseye bakarken esim arkamdan gelip,ekranda kasli bir kadinin sinav cektigi bir fotoyu gordu. (Reklam)
Kadin guresci mi bu?
Degil dedim,
oyle oyle dedi.
her kasli kadin guresci mi?dedim
Bir guresci vardi kimdi ya o? İsmi seydi. Hmm neydi, su ismi bi aratsana falan. Ben de aratamam isim misim dedim. Baktim telefonda aratiyor. Ben de erkek guresci aratayim dur dedim. Kizdim inadina.
Sonra yabanci bi sitede yagli guresi gay sporu gibi incelemisler ona denk geldim.

Komik yazmislar esime de gosterecektim.

Saka olsun diye

Erkeklerden hoslanmadigina eminsin di mi ona gore gosterecem

Dedim.
Hoslaniyorum dedi.
Sonra sen iyice zivanadan ciktin. Boyle sacma soru sorulur mu falan diye kizdi. Ben yatmaya gidiyorum dedi gitti misafir odasindaki yataga yatti. bazen orada yatar zaten cocuklar bizim yatakta yattigi icin. Ama 10 dakika bizim yatakta vakit gecirme kuralimiz vardi. Onu yoka saydi.

Acaba yari ciplak kasli erkekleri actim diye mi kizdi, yoksa bu soruyu sordum diye mi?

Ya soruyu da altta yazan gayler yuzunden sordum dalgasina. Cogu turkiyeye tasiniyorum yazmis :KK70:

Son düzenleme:
Şaka kaldıramayan biri olsa böyle muhabbete girmezdi diye düşünüyorum.
Fakat erkek milleti şu "erkeklik"dedikleri onurlarına yakıştıramıyorlar.
Ağırına gitmişte olabilir.
Bence sen yarın hiçbir şey olmamış gibi davran.

güreşçi dediğiniz şu ringlerde dövüşen amerikan güreşçileridir kesin onlar öyle kaslı oluyorlar ama komik bir muhabbet olmuş :D

Bu nedir yahu :confused:

[/QUOTE]
:KK70: :KK70:
ben o ilk gördüğü kadın için demiştim amerika'da yaşarken chyna diye bir kadın vardı böyle erkeklerle güreşirdi öyle kaslıydı filan :KK70:
how-to-make-yourself-the-best-trainer-at-any-gym-graphics-4.jpg

Kadin su.
Guresci de guresci diye takilmasina sinirlendim yoksa, kiskandigimdan degil :p

how-to-make-yourself-the-best-trainer-at-any-gym-graphics-4.jpg

Kadin su.
Guresci de guresci diye takilmasina sinirlendim yoksa, kiskandigimdan degil :p[/QUOTE]

Enee vücuda bak :KK1:
güreşçi gelmiş kocanın aklına demek :D

Şaka kaldıramayan biri olsa böyle muhabbete girmezdi diye düşünüyorum.
Fakat erkek milleti şu "erkeklik"dedikleri onurlarına yakıştıramıyorlar.
Ağırına gitmişte olabilir.
Bence sen yarın hiçbir şey olmamış gibi davran.
Yani ya kisbetine elimi sokacam bu gidisle ya da kundeye getirecem o olacak :D

Cok sacma bi bosluk hissi icindeyim su an.
Ben olsam ne saçmaladık biz az önce ya diye gider şımarıklık yaparım hatta kütt diye üstüne atlarım :KK70:
Bu yüzden ayrımı yatılırmış :sinirli:

Cok gereksiz cok sacma bir konusma olmus ilk siz baslatmissiniz.o bakti diye gidip siz de gidip elin adamlarina bi bakayim demissiniz birde hele o kotu bi soru.bende olsam kizardim.

Ben olsam ne saçmaladık biz az önce ya diye gider şımarıklık yaparım hatta kütt diye üstüne atlarım :KK70:
Bu yüzden ayrımı yatılırmış :sinirli:
Hahah o zaman is baska yere kayabilir. Uyurken yaklasmak petrol tamperine atesle yaklasmak gibi olur simdi :)

İleri mi gittim, demişsiniz? Bence evet. Hem konuyu uzatmanız, kaslı adamları açıp bir de eşinize, bakın eşiniz yani hayatınızı birleştirdiğiniz, çocuklarınızın babası olan adama şaka da olsa ettiğiniz laf, çok seviyesiz ve çirkin. Kalp kırılmasa yani gidip öteki odada yatmayıp 10 dk sonra olmamış gibi davranıyor olsa hadi neyse, seviyesiz de olsa aranızdaki "komik" muhabbet buymuş der geçerdim kendimce ama... Buradan bakınca çok itici duruyor. Evet, eşsiniz, birbirinizin en özel, mahrem anlarına tanıklık ediyor ve bunları yaşıyor, paylaşıyor olabilirsiniz ama seviyeyi düşürmeye gerek yok neticede.
Düşüncem böyle.

Back
X