• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mu ileri gittim?

İleri mi gittim, demişsiniz? Bence evet. Hem konuyu uzatmanız, kaslı adamları açıp bir de eşinize, bakın eşiniz yani hayatınızı birleştirdiğiniz, çocuklarınızın babası olan adama şaka da olsa ettiğiniz laf, çok seviyesiz ve çirkin. Kalp kırılmasa yani gidip öteki odada yatmayıp 10 dk sonra olmamış gibi davranıyor olsa hadi neyse, seviyesiz de olsa aranızdaki "komik" muhabbet buymuş der geçerdim kendimce ama... Buradan bakınca çok itici duruyor. Evet, eşsiniz, birbirinizin en özel, mahrem anlarına tanıklık ediyor ve bunları yaşıyor, paylaşıyor olabilirsiniz ama seviyeyi düşürmeye gerek yok neticede.
Düşüncem böyle.
Sanirim esim de boyle dusundu.
:(

Haklisin zaten senin konusmalar da esimin tarzi biraz
Örneğin ben alıngan biri değilimdir normalde, şaka da kaldırırım elbet (saygı çerçevesinde) ama bel altı şakaları pek kaldırmam mesela. Eşiniz de böyle olabilir. Hayatımı birleştirdiğim, çocuk sahibi olduğum, eşim dediğim insandan sizin ettiğiniz lafı duysam alınırdım ama. Hatta en çok eşime/sevgilime alınırdım. :) Gönlünü almanız gerekecek.

Örneğin ben alıngan biri değilimdir normalde, şaka da kaldırırım elbet (saygı çerçevesinde) ama bel altı şakaları pek kaldırmam mesela. Eşiniz de böyle olabilir. Hayatımı birleştirdiğim, çocuk sahibi olduğum, eşim dediğim insandan sizin ettiğiniz lafı duysam alınırdım ama. Hatta en çok eşime/sevgilime alınırdım. :) Gönlünü almanız gerekecek.
Evet esim de kaldiriyor saka ama bel alti sakalar sevmiyor. Yine de benim cenem durmuyor.
Gecen de benzer bi mevzu yasadik.

Bel altı şaka kaldıramıyorsanız yapmayın birbirinize şaka.

Esim kirilmamis sadece gicik olmus lafima. Yorgun oldugumdan ayri yattim dedi bir de

Zevzek sakalara devam :p
Saka saka :KK70:

ikiniz de çocuk gibisiniz. sen onu bi fotoğraftan kıskanmışsın o da saçma bi lafı gururuna yedirememiş.

O degil de ne guzel adamlar, ne kadar guzel bir kadin, insanin baktikca içi aciliyor, dunya nimeti bunlar kavga konusu olur mu hic :KK70:

Back
X