- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Soruya mi adamlara mi?Cok gereksiz cok sacma bir konusma olmus ilk siz baslatmissiniz.o bakti diye gidip siz de gidip elin adamlarina bi bakayim demissiniz birde hele o kotu bi soru.bende olsam kizardim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soruya mi adamlara mi?Cok gereksiz cok sacma bir konusma olmus ilk siz baslatmissiniz.o bakti diye gidip siz de gidip elin adamlarina bi bakayim demissiniz birde hele o kotu bi soru.bende olsam kizardim.
Sanirim esim de boyle dusundu.İleri mi gittim, demişsiniz? Bence evet. Hem konuyu uzatmanız, kaslı adamları açıp bir de eşinize, bakın eşiniz yani hayatınızı birleştirdiğiniz, çocuklarınızın babası olan adama şaka da olsa ettiğiniz laf, çok seviyesiz ve çirkin. Kalp kırılmasa yani gidip öteki odada yatmayıp 10 dk sonra olmamış gibi davranıyor olsa hadi neyse, seviyesiz de olsa aranızdaki "komik" muhabbet buymuş der geçerdim kendimce ama... Buradan bakınca çok itici duruyor. Evet, eşsiniz, birbirinizin en özel, mahrem anlarına tanıklık ediyor ve bunları yaşıyor, paylaşıyor olabilirsiniz ama seviyeyi düşürmeye gerek yok neticede.
Düşüncem böyle.
Muhtemelen.Sanirim esim de boyle dusundu.
![]()
Haklisin zaten senin konusmalar da esimin tarzi birazMuhtemelen.
Yani ben diğer yorumlara bakınca bunun zıttı düşünenleri de gördüm siz de görmüşsünüzdür ama böyle bir bakış açısı da var.
Gece gece ne dürümü ya?ya bu ne konu bu mu gerçekten? dürüm çok ciddiymiş![]()
Gece gece ne dürümü ya?
Örneğin ben alıngan biri değilimdir normalde, şaka da kaldırırım elbet (saygı çerçevesinde) ama bel altı şakaları pek kaldırmam mesela. Eşiniz de böyle olabilir. Hayatımı birleştirdiğim, çocuk sahibi olduğum, eşim dediğim insandan sizin ettiğiniz lafı duysam alınırdım ama. Hatta en çok eşime/sevgilime alınırdım. :) Gönlünü almanız gerekecek.Haklisin zaten senin konusmalar da esimin tarzi biraz
Evet esim de kaldiriyor saka ama bel alti sakalar sevmiyor. Yine de benim cenem durmuyor.Örneğin ben alıngan biri değilimdir normalde, şaka da kaldırırım elbet (saygı çerçevesinde) ama bel altı şakaları pek kaldırmam mesela. Eşiniz de böyle olabilir. Hayatımı birleştirdiğim, çocuk sahibi olduğum, eşim dediğim insandan sizin ettiğiniz lafı duysam alınırdım ama. Hatta en çok eşime/sevgilime alınırdım. :) Gönlünü almanız gerekecek.
https://www.buzzfeed.com/catesish/turkish-oil-wrestling-is-a-totally-legit-sport
Bu linkti. Basima bela oldu![]()
Kavga olmadi ya boyle soguk bi ruzgar esti ama gectiO degil de ne guzel adamlar, ne kadar guzel bir kadin, insanin baktikca içi aciliyor, dunya nimeti bunlar kavga konusu olur mu hic![]()