- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Benim de bir tanıdığım beni kapımızın önünde görmüştü hamileliğimin son ayıydı 2 hafta falan vardı doğuma bana demesin mi " kııız ne çok şişmişsin ellerin ayakların kocaman olmuş diyip gülmüştü" ben de 49 kilo ile hamile kalıp 61 le doğuma gitmiştimyani toplamda 12 kilo almıştım hani ve hiçbir zaman doktorumdan bununla ilgili bir uyarı gelmedi her neyse ben bozuldum ama hiç belli etmedim tabi dediğim şuydu " canım ya ben hamileyim manken değil sen evlen hamile kal o zaman bir kez daha bu konuyla ilgili konuşuruz" dedim ve kız bir kaç ay sonra evlendi hamile kaldı 4. ayıydı karşılaştık selamlaştık vr ben hiçbir şey demeden sadece gülümsedim arkasından baktım ki epeyce kilo almış çocuk doğdu yaşına girecek ve o hala o kilolarıyla beraber demem o ki boş konuşmasın kimse başa gelmeden bilinmez.. Siz de hiç takmayın gülün geçin.. Çocuk çıkcak içinizden nohut değil:) hem zaten kilonuzda gayet iyi hiç üzülmeye bile değmez.. Bakarsınız o komşunuz boğazını tutamadığı için kilol alır siz de çoktan o kiloları vermiş olursunuz boşverin:) sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallahMerhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
Moral bozan cok olur valla...ayyy cok kilo almissin ayy ayydogum yaptim geldim karnim kocaman kayinvalidem demezmi ayy göbegin kalmiş anne dedim sen 3 dogum yaptin ee uzun zaman gecti tabi unuttun sanirim dedum..Neyse agzini sustursum boylelikle
Bizim insanimiz kadar kiloyla ugraşan hele ki kadinlar kadar ugrasan yoktur dunya genelindesezeryan olmama ragmen gobegimde dümdüz oldu bu arada onlar sık bagla dedi ben inat ettim baglamadim valla ben sıkıntıya gelemem
40 kilo alanlardan biri de benin ne olmuş yani
bu arada ne olursa olsun asla ne kendinizi ne bebeğinizi başkalarıyla kıyaslamayın ve kıyaslanmasına izin vermeyin, onun az kilo almış olması, bebeğinin zayıf olması, sizin bebeğinizin kilolu olması inanın hiçbir şey ifade etmiyor, sağlıklı olsunlar yeter.
Benim de bir tanıdığım beni kapımızın önünde görmüştü hamileliğimin son ayıydı 2 hafta falan vardı doğuma bana demesin mi " kııız ne çok şişmişsin ellerin ayakların kocaman olmuş diyip gülmüştü" ben de 49 kilo ile hamile kalıp 61 le doğuma gitmiştimyani toplamda 12 kilo almıştım hani ve hiçbir zaman doktorumdan bununla ilgili bir uyarı gelmedi her neyse ben bozuldum ama hiç belli etmedim tabi dediğim şuydu " canım ya ben hamileyim manken değil sen evlen hamile kal o zaman bir kez daha bu konuyla ilgili konuşuruz" dedim ve kız bir kaç ay sonra evlendi hamile kaldı 4. ayıydı karşılaştık selamlaştık vr ben hiçbir şey demeden sadece gülümsedim arkasından baktım ki epeyce kilo almış çocuk doğdu yaşına girecek ve o hala o kilolarıyla beraber demem o ki boş konuşmasın kimse başa gelmeden bilinmez.. Siz de hiç takmayın gülün geçin.. Çocuk çıkcak içinizden nohut değil:) hem zaten kilonuzda gayet iyi hiç üzülmeye bile değmez.. Bakarsınız o komşunuz boğazını tutamadığı için kilol alır siz de çoktan o kiloları vermiş olursunuz boşverin:) sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
Olabilir :) mesela şöyle de diyebilirsiniz sende de bi orantısız vücut var bacak göbek yok meme var o da kötü ya kıyafet bulabiliyo musun? :) gıcık davranana gıcık olcaksın mecburKomşumun memeleri acayip büyük ama ne göbek ne bacak hiç bişey yokmucize olmasi lazim onun kilo alması için herhalde neyse bende bi dahakine onu memelerinden vura yim çok büyükler sırtın agirmiyormu sütyen bulabiliyomusun falan diye irdeliyim bakalım o napicak
Komşumun memeleri acayip büyük ama ne göbek ne bacak hiç bişey yokmucize olmasi lazim onun kilo alması için herhalde neyse bende bi dahakine onu memelerinden vura yim çok büyükler sırtın agirmiyormu sütyen bulabiliyomusun falan diye irdeliyim bakalım o napicak
Olabilir :) mesela şöyle de diyebilirsiniz sende de bi orantısız vücut var bacak göbek yok meme var o da kötü ya kıyafet bulabiliyo musun? :) gıcık davranana gıcık olcaksın mecbur
Ben 22 kg almıştım. Kime ne ya? Eşim etli butlu seviyo deseydin...
HİC takmayin derim zira 3,5 aylik hamileyim haliyle gobegim cikti gorumcem durup durup laf sokup kahkahalarla gulup cok kilo aldin ilerde daha cok alicaksin diyor gunde on kez suratima bakip guluyor. Boyle fesat bol o yuzden takmayin bence
Aman boşver ya. Sakın bu laflara takılıp yememezlik yapma. Sağlıklı beslen. Ye güzel güzel.yalanda değil yani sıfır beden değilim hep balık etliydim ben
Genelde pek paylaşmayı sevmem ama şuan severek övünerek paylaşacağım.
34+2 günlük yavrumu kalbi yavaşlamasıyla Doğuma alındım.
Düşün daha 6 hafta vardı. Ben 22 kilo aldım
Eşimle dalga geçiyoruz arada erken doğmasa 90'ı bile geçerdim herhalde
Eşimin dışında da çok alay geçen oldu.
Sanırım çoğu zaman bende çok alaycı şekilde
Ağzılarını kapattığım oldu
Ama asla hamileyken bu duruma üzülüp,
Zorlu süreci mi daha çok zora sokmadım.
Hele sen 9 kilo diyorsun lütfen kendine gelir misin?
Beni burda tribe soktun kızzzz 9 kilo nedir???
Aman boşver ya. Sakın bu laflara takılıp yememezlik yapma. Sağlıklı beslen. Ye güzel güzel.
Dengesiz kadın hamile kadına söylencek laflar mı rahatsızlıklarında varmış hem ne varmış kilonda gayet az bile almıssın ben 52 kıloyla hamıle kalıp ilk çocuğumda 95le doguma gıttım hastaneden cıktımda 60 falandım snr kalanını da verdım ikşnvi hamılelıgımde de 60la kalıp 80le dogum yaptım sımdı 68im ve ikinci cocugum 3 yasında onu seneye krese verıp ev hanımıyım spora gıtcem dıgerıde okukda koca işte ohh kıla zayıflayıp sıkılasıp fit gircem seneye yaza 6 ay yeter de artar spor salonu bana hem genc kızlara tas vıkarır vucudum bu kıloyla bıle kafaya takılcak o kadar sey var ki hiiiçç takma o dengesızı sen doktorlar 3 kilo bebek 3 kılo cıkıcak pislşgın 3 kıloda öyle kılon 9 kılo nırmal derdı 12 15 kıloyu gecmesın derdı hahhaa ne 12si de ne 15i
Canim, benim de erken dogum riskim var,ben de senin gibi ilaclarla nereye kadar giderse diye gunleri sayiyorum,her gunun sonunda sukrediyorum...
Ben de 11 kilo aldim.(oncesinde zayiftim ama 34 bdn )
Zatem erken dogum riski insani yeterince strese sokuyor,bir de elalemin o sacma sapan laflarini cekmek zorunda degilsin,
Bak bana oyle dense.ben bunu dert edip buraya yazmazdim.
Yakardim o insanin canini.
Uzulmezdim.kesinlikle sinirlenirdim sadece ve dedigim.gibi pisman ederdim soyledigine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?