- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
- Konu Sahibi Minikkuala
-
: ))yemin ederim bende ole 1 şeyi ilk kendimde gordum.nasil desem fil mi manda mi o tarz 1 sey olmustum.kizim 5 kilo dogdu fakat bende o kiloya es deger oranda süt oldu
Cicekleri suluyorduk dokmek gunah olur diye sutle.belki o sebeple cabucak verdim.ama muthis krater tarzi catlak degil yariklarim oldu
Geçer geçer bi bakmissin kucağında bi bakmissin o önde sen arkada evin içinde dolaniyonuz ....Amin inşaallah zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayim erken doğum falan kendi ağrılarım oluyor bir sürü sorun var moral vermiyosun madem olan moralimide bozma dimi insanları anlamak çok zor hayirlisiyla bi gecseydi zaman
Tamam iste.bol bol yurursun.: )zaten bol yesiliik yersin sut artsin diye.ole komposto falan iciriyorlar ne alaka tatli tatli bulasma onlara.Evet sezeryanda daha çok oluyor sarkiklik
Sizin adınıza sevindim bende ağır spor yapamam sıkılırım ama yuruyebilirim oturduggum site çok musait yürüyüş için
Aminnn.benim ki bebek degil artik 8 yasinda.Maşallah kuzuya. 6 gün sonra ikinci bebeğim gelecek inşallah. Şu an 3500 gram. 40 haftayı beklesek benimki de 5 kilo üzeri doğacak muhtemelen. Ilk çocuğumda 16 kilo almıştım ama şu anda bu haftaya kadar hiç almadım aynıyım.
Iyi sütun olmuş yaa maşallah. Ne diyeceğimi şaşırdım. Rabbim bebeğinize hayırlı ömür versin inşallah.
Tamam iste.bol bol yurursun.: )zaten bol yesiliik yersin sut artsin diye.ole komposto falan iciriyorlar ne alaka tatli tatli bulasma onlara.
Zaten uyku duzenin vs bozulacak bebekten dolayi.
Ayrica sen mutlu olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
Hayatlarini oturup.millete laf sokmaya harcayan komsular icin hic hic degmez sıkkınligin
30 haftalik oldu canim.Yumuşak yüzlü olduğum için böyle üzülüyorum .
Rabbim sanada şifa versin inşaallah zamanında sağlıkla kavuşalim miniklerimize kaç haftaliksin suan
Geçer geçer bi bakmissin kucağında bi bakmissin o önde sen arkada evin içinde dolaniyonuz ....
30 haftalik oldu canim.
Senin gunlerinin tatli tatli gecmesi gerekir,o kisi gibilerden uzak dur hele ki bu donemde.
Minnoşun icin huzurlu gunler gecirmelisin annesi..
O komşu dengesizlik yapmis da siz niye bu kadar kafaya takiyorsunuz onu anlamadim.
Zaten erken dogum riskim var konustukca karnima agrilar girdi demissiniz bir de.
Bu kadar hassas olmayın, insanlar konuşur. Siz he deyip gecin.
Ne programı ya 9 kilo için. Sakın ol bakalım önce. Önemli olan doğumdan sonra senin zinde olup bebeginle ilgilenmen . Tomris in emzirme notlarını oku önce. Artı zaten 500 kalori günde bebek senden yiyecek emzirirsen. Tatlı hoşaf vs yeme bak nasıl gidiyor. Emzirme konusunda instada emziren anne var. Onu da takip et şimdiden. Hayırlı doğumlar. Bebeğini düşün. Seni üzen insanlarla da bir arada olma. Ağrı girdi de kaç.Bende hamile kalmadan önce sigara iciyodum öğrendiğim gün bıraktım ve içilen ortamda bile bulunmuyorum suan bebeğimin hakkına giremem o bana emanet çünkü .
InşaAllah doğumdan sonra diyetisyene gidicem hem sütümu arttiricak hemde kilo vermeme yardimci olucak bi program uygulamak istiyorum
Ee gelsin yani moralin.komsu icin moral bozmus oturup bide : )):) moralim yerine geldi gerçekten kadının halinden kadın anlar derler gerçekten öyle arada bi fesatlar cikiyo ama olsun
Hay maşallah büyütmussunuz bile.Aminnn.benim ki bebek degil artik 8 yasinda.
Allah hepimizinkine uzun saglikli omurler versin.sizde saglikla alin kucaginiza.hayirli kolay dogumunuz olsun
Ben 42.haftada dogum yaptim.tabi onunda etkisi vardir.
Hic sinirlenme sakin onlar kiskaniyolar bir daha oyle bir sozle karsilasirsan poponu kasi masallah deBide göbeğime baka baka söyledi iyice içerlendimAyy kendi halime gülüyorum sinirlerim bozuldu valla .
Ama maşallah sende az kilo almissin 14 çok değil bence iç karnın darmış demekki seninde benim gibi göbek büyük olunca milletin gözüne batıyo bi değişikler ya
Ne programı ya 9 kilo için. Sakın ol bakalım önce. Önemli olan doğumdan sonra senin zinde olup bebeginle ilgilenmen . Tomris in emzirme notlarını oku önce. Artı zaten 500 kalori günde bebek senden yiyecek emzirirsen. Tatlı hoşaf vs yeme bak nasıl gidiyor. Emzirme konusunda instada emziren anne var. Onu da takip et şimdiden. Hayırlı doğumlar. Bebeğini düşün. Seni üzen insanlarla da bir arada olma. Ağrı girdi de kaç.
Hic sinirlenme sakin onlar kiskaniyolar bir daha oyle bir sozle karsilasirsan poponu kasi masallah de
Bi daha cok almissin derlerse hemen yanlarinda esini ara hayatim gelirken bana 2 3 kilocuk baklava al de.tiye al onlari ya cokta darlanirsan bu yediklerim kesmedi gideyimde manti borek yapip yiyeyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?