Çok mu kindarim gercekten merak ediyorummm

Kindar değilsiniz.. hala konuşabiliyozanız kin değil sadece kırgınsınız.. kindarlık bende kalbimi kıran insan benim için bitiyo Allah'ın selamını bile veremiyorum! Ölüyorum 1 bardak su getir dese asla götürmem nefret ediyorum bu huyumdan.. çok sabırlıyımdır ama bi kere kırıldıysam evi kabe olsa dönüp bakmam çok pis bi huy!

Normal şartlarda bnde konusmam.ama mecburiyetim var .esim ve ailesi nden dolayi gorusmeme sansimyok.yoksa ic dunyamda nefret ediyormm

Normal şartlarda bnde konusmam.ama mecburiyetim var .esim ve ailesi nden dolayi gorusmeme sansimyok.yoksa ic dunyamda nefret ediyormm
Canım 1 yıldan fazla oldu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum babası kalp krizi geçirdi gitmedim annesi bacağını kırdı gitmedim gitmemde onları sevdiğim zaman kıymetini bilceklerdi kendi ailemden çok değer verdim saydım hepsini.. şimdi Allah izin verirse bebeğim olcak ne evime sokarım ne evlerine giderim bitti mi bitiyo işte kindar oldun mu böyle malesef eşim zorlanıyo arada ama inan gözüm görmüyo umrumda değil. Kimse beni o insanlarla görüşmeye zorlayamaz.. aynı şeyleri kendi ailem yapsa onları da silerim diyorum ya gerçekten elimde değil ve iğrenç bi huy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…