arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. sevgilim antalya da ben istanbuldaym. bugün iş yerinden bir arkadaşıyla konsere gidicekler. arkadaşının da 2 tane kız kuzeni de onlarla gidicekmiş. siz olsanız bu durumda ne derdiniz ya da ne yapardınız.
Haklısın zaten sevgilimde her gittiği yeri kimle gittiğini söyler. ama böyle zamanlarda içime bir sıkıntı çöküyor ve deli ediyor beni sanki beynimi birşeyler kemiriyorBen olsam, iyi eğlenceler hayatım, benim için de eğlen derdim çünkü ben de nişanlım yanımda olmadan arkadaşlarımla çıkıp konsere gidebiliyorum. Ama bu senin yapına bağlı. Bence sakıncalı bir durum yok. Topu topu konsere gidecekler.
Haklısın zaten sevgilimde her gittiği yeri kimle gittiğini söyler. ama böyle zamanlarda içime bir sıkıntı çöküyor ve deli ediyor beni sanki beynimi birşeyler kemiriyor
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. yoksa kafayı yerdim benRahat ol. Hiç stres yapma. Elinde olmadan yapsan bile bunu sevgiline belli etme. Sen ne kadar rahat olursan o da o kadar dürüst olur. Tecrübeyle sabit.
duygularıma tercuman oldun. bir de daha çeken akşam bu konuda kavga ettik hemde öyle böyle değili ona güvenmedğimi söyleyip duruyor.ama elimde değil kıskanıyorum, merak ediyorumAy kendimi gordum resmen :) bende kafayi yiyiyorum boyle birsey olunca :) birde bunu adama caktirmamaya calismak var ki o daha zor :) ama anladim ki sorun adamin aldatma potansiyelinde degil tamamen benim kiskancligimda :)
arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. sevgilim antalya da ben istanbuldaym. bugün iş yerinden bir arkadaşıyla konsere gidicekler. arkadaşının da 2 tane kız kuzeni de onlarla gidicekmiş. siz olsanız bu durumda ne derdiniz ya da ne yapardınız.
aynen ama ben bazen hiç dayanamayıp söylüyorum.Aslında çok normal ve tepki vermememiz gerekir .. Ben de çok kıskancım ve çok kıskandığımı belli etmemem gerektiğini öğrendim yakın zamanda.. Sen de herşey normalmiş gibi davran..
Sabah intte eşim gaZete okumuş ipad i aldım yeni açılan sekmede pirelli takviminde XL model diye bi haberi okumuş kilolu ama çok güZel bi hatunun 3-4 tane dotoğrafları var haberde .. Bunu görünce ayarlarım bozuldu azönce seni çok seviyorum fln diyor gıcık oluyorum içimden sen git o resimlere bak diye dememek için kendimi zor tuttum ve demedim.. Sen de benim gibi gıcık olurdun değil mi? Onlara belli etmiyoruz ama kendimize ediyoruz
evet bu kıskançlık yüzünden doktoro gidicem en sonunda. sen antalyada mısn canım? yayla şenliklerinde ki konserlere gidiceklermişerkek arkadasının kız kuzenleriyle tokalaşmaya bile çekinir bile gereginden fazla dikkat eder arkadasının kuzeni diye
çok kıskanç değil çok çok çok çok fazla kıskançsın tatlım
bu arada bu akşam burda kimin konseri varki sıla mı bende gideyim?
göz kulak olurum kız sevgiline
evet bu kıskançlık yüzünden doktoro gidicem en sonunda. sen antalyada mısn canım? yayla şenliklerinde ki konserlere gidiceklermiş
orasını bilmiyorum da ben şenliğe gitti için kıskanmıyorum ki kızlarla gitti diye kıskanıyoumevet antalyadayım yayla şenliğimi ??
Allahın aşkına hiç kıskanma o zaman ooff alemsin
dinleyecekleri Antalyanın Mor Üzümü değil mi ya
orasını bilmiyorum da ben şenliğe gitti için kıskanmıyorum ki kızlarla gitti diye kıskanıyoum
sizlerle konuşunca rahatladım biraz yoksa kendi kendime kafayı yerdim ben çok teşekkür ederimhani şenlik ortamı aileler olur ya yöresel bişeyler olur ondan dedim
normal konser olur gençlerle farklı olur
ay kıskan madem ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?