• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mu kıskancım?

sizlerle konuşunca rahatladım biraz yoksa kendi kendime kafayı yerdim ben çok teşekkür ederim :54:

kuzum sana bişey dicem
şöyle düşün.. çok fazla kızlarlar yanyana olmaz soyutlanırsa içinde garip bi merak veya geri kalmışlık olur
bi kız samimi davransa hemen değişik hisseder kendini
ama çok fazla görüşürse göz olarakta toklaşır konuşma olarakta toklaşır
aslında beraber olması daha yararlı
eşim biz ilk evlendiğimizde çalıştıgı iş yerınde çok az bayan vardı erkek arkadası çoktu salaş işe giderdi.pek özenmezdi.
ama erkekle erkek muhabetteli oldugunu hissederdim
sonra bi sınav kazandı kurumsal firmada işe başladı ful bayan var ve bütün bayanlar gösterişli facesi watsabı bayan kaynadı
ama ben fark etimki göz çapkınlıgı azaldı
ilk işe başladıgında konuşması değişti giyiminede özen gösterdi süsleniyodu
ama çok görüştüğü için rahatladı artık yine normal
içiçe oldukça daha iyi oluyo inanki
ben bunu hissettim.hatta çok güzel avukat bi arkadası var ukela diye eleştiriyo kızıyo
artık onlarda erkekmiş gibi tınlamıyo

arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin. sevgilim antalya da ben istanbuldaym. bugün iş yerinden bir arkadaşıyla konsere gidicekler. arkadaşının da 2 tane kız kuzeni de onlarla gidicekmiş. siz olsanız bu durumda ne derdiniz ya da ne yapardınız.

Arkadaşlardan biri ne kadar rahat olursan o kadar dürüst olur demiş haklı. Ben nişanlımı bazı konularda kısıtladım sonuç yalan söyledi yinede yaptı. Hiç bir şey yapma bosuna strese girme yapacak olan hr durumda yapıyor zaten rahat ol ki dürüst olsun bahanesi olmasın bir şey olursa..

kıskansan bile belli etmeki
havalara girmesin
sonra yukardan indirmesi zor oluyor:1:

Arkadaşlardan biri ne kadar rahat olursan o kadar dürüst olur demiş haklı. Ben nişanlımı bazı konularda kısıtladım sonuç yalan söyledi yinede yaptı. Hiç bir şey yapma bosuna strese girme yapacak olan hr durumda yapıyor zaten rahat ol ki dürüst olsun bahanesi olmasın bir şey olursa..
sevgilim de öyle söylüyor ben sana haber vermesem nereden haberin olucak diyor. o zman ona hak veriyorum

sevgilim de öyle söylüyor ben sana haber vermesem nereden haberin olucak diyor. o zman ona hak veriyorum

Saklarsa da öğreniyorsun zaten. Bende öyle düşünüyorum her koşulda söylerim kızsada kızmasada. yoksa nerden bilecek ama ben rahat edemiyorum. Boşver bu konuda problem yasamdıysanız daha önce rahat olmayı dene biraz

Evlenmeden önce biz daha nişanlı bile değilken eşimin yurt dışından bir arkadaşı geldi. Rezil adam benimle de tanışmıştı, "Hadi abi diskoya gidelim" diyerek bunu tutmuş kolundan, Kemer'de mi Beldibi'nde mi ne diskoya gitmişler. Ben de migrenden ölüyorum uyudum uyandım, neler yaptınız diye sabah soruyorum ki bilmem ne diskoya gittik dedi. ya öyle mi, dedim; iyi eğlendiniz mi bari dedim, kızlar güzel miydi falan dedim ammaaa, bir arkep kızı olarak bunu beynime yazdım arkadaşlar!!

Sonra biz nişanlandık, bir konuda anımsamıyorum tartıştık mı yoksa ben mi alınganlık yaptım, bu konuyu gündeme getirdim, hem de acıklı bir şekilde... "Ben migren krizinden son nefesimi verirken senin diskoda gezip dans ettiğini de biliyorum! bir kere bile beni aramadın, o zamanlarki kız sana ağzını açıp tek kelime etmedi. nasıl hiç düşünmedin beni. ya aynı şey bende olsa alınmaz mısın, nasıl güvenirsin bir daha bana" vs vs duygusal sözler fln. Ama nasıl dolmuşum ağlıyorum. Korktu adam :D Ona artık beraber hayat kuracağımızı, bu tarz arkadaşların etkisi altında kalmanın bize zarar vereceğini, arkadaşlarının onu ekseriyetle kullandığını açıkladım. Sonuçta benim de arkadaşlarım vardı ama bana ve nişanlıma saygılılardı, bana böyle bir teklifle gelmezlerdi. (O aynı arkadaşı düğünümüzde de son kuvvet eşimi vazgeçirmeye çalışmış. Bunu da sonra anlatırım.)

Şimdi ise iş yemeğine giderken bile gideceklerin isimlerini sayar, erken gelmeye çalışır. Önce duygusal konuşmayla erkeğimizi tava getirip mantıkla işi bağlıyoruz arkadaşlar. Çünkü diğer türlü arkadaşına saldırıyormuşsunuz gibi algılıyorlar.

Uzak olmanız çok kötü be canım, hem de iki kız kuzenle gitmesi beni düşündürdü. ben eşimin gitmesini istemem kabul de ediyorum kıskancım, adamı sokakta bulmadım ya kıymetli o benim için. tamam bilirim bir şey yapmaz da kızların gelip ona yazması bile BİR İLİŞKİ İÇİN MİDE BULANDIRICI ŞEYLER bence. ve ben kadınlara hiç güvenmiyorum. adam nişanlı evli sevgilisi var, kapılmış ya, kesin bunda iyi bir şeyler vardır deyip yapışanı çok. aynısını benim eşime işyerindeki kızın biri yapıyor hem de gözümün önünde.

Sevgiline güvensen de o kuzenlere güvenme..

o.O

Ay hepsininde lafi ayni bana guvenmiyormusun sen :) yani elimizde olsa bizde yapmayiz dimi ama iste :)) bizde her firsatta bu konuda kavga ediyoruz. Onun arkadasi olmayacakmiymis, hayir olsun ama evli barkli akli basinda erkekler olsun dimi ne kizi 😂😂

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben olsam gitmesine asla izin vermem.hadi iş yerinden arkadaşı neyse de, iki kız kuzenin ne işi varmış? Tanımadığı kişilerle konsere gider mi insan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi eglenceler derdim ;)

Icten ice kiskanirdim ama ona guvendigmi soylerdim
(2kuzen degil bence tehdit, yapacak adam konser alaninda baska kizlarla tanisir yine arrkadan is cevirir)
Bir de esprili bi dille gozum uzerinde mesaji verirdim :)

Bu arada olasi tartismalarla ugrasmamak icin onu zirt pirt aramazdim.
Fakat arama sorumlulugunu ona birakir ve konsere girerken cikarken vs haber vermesi yonunde de talimat verirdim ;))

Back
X