- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Eymenimpinar
-
Eşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım
Eşini çok sevip kıskanman gayet normal ama bunu onu çok boğmadan içinde yaşa Çünkü Ada'm seni kıskandıracak veya güvenini sarsacak şeyler yapmıyormuş . Bende senin gibiyim malesefEşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım
ilk evlendiğimizde ben de böyleydımEşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım
Eşimi herşeyden kıskanıorum aklıma saçma sapan şeyler gelip aslında bugüne kadar benim güvenini sarsıcak hiçbişe yapmadı ama nedense biturlu tam güvenemıorum çok kıskancım işte elimde olmuo çok kötü şeyler duyup okuyorum şeytan işte insanın aklına hep kötüsü gelip napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?