demek ki hoşuna gitmiyomuş.. fazla naz aşık usandırır derler.. bundan sonrası için dikkat et..
canım erkekler çok mız mızlanan kızları sevmezler
burun kıvırmamız,eleştiri yapmamız onların pek hoşuna gitmiyor.
daha olumlu daha yapıcı tavırları olan,
küçük şeylere takılmayan kızlarla daha iyi anlaşabiliyorlar.
bu davranışlar bizim vitrinimiz,hiç kimse bizim içimizi göremez bilemez.
biz yüz ifadelerimizle,konuşmamızla karşımızdakini etkileriz.
şöyle düşün evet kahve kötü ama bunu söylememin bir anlamı yok,
anın tadını çıkar,kendisi söylerse evet çok hoş değil ama idare eder diyip gülümse.
kesinlikle işe yarıyacaktır
Ev isinde girisken degilsin ne alaka hizmetcimi ariyor beyefendi
yaa ama bende durup dururken kötü demedim o da beğenmedi konusunu açınca söyledim kendi de beğenmedi ama hiç birşey demedi benim demem gözüne battı yani
hımm bir de öyle yapalımm ben en ufak şeylere çok takarım her konuda ayrıntılara da çok takılırım , küçük şeyleri çok kafana takıyorsun der mesela başka konular için öyle iştee ne yapayım deniycem artık
doğrudur canım,onlarda beğenmez ama bizim kadar yüzlerini ekşitmezler
bende senin gibiydim eskiden değişmek biraz zor oluyor ama inan böylesi daha rahat oluyor.
hele evlendikten sonra bu huyunu kesinlikle deiştirmen lazım,
ufak şeylere takılınca hem kendimizi hemde çevremizdekileri yormuş oluyoruz.
ben erkeklerin davranışlarını taklit etmeye çalışıyorum artık.
bişey olana kadar söylemiyorum,olursa tek cümleyle söylüyorum.
anlayan anlar beni bağlamaz.
bi olay olduğunda uzatmıyorum mesela,bişeyi beğenmediysem olabilir diyorum(tabi küçük şeyleri)
hem nazlanıp mızmızlanıyosun özellikle..
hemde bunu o söyleyince alınganlık yapıyosun..
kadın milleti gerçekten çok ilginciiz...
demem o ki madem böyle şeyler duymak istemiyosun o halde öyle davranma..
bende hiç sevmem hiçbişeyi beğenmeyen insanları, ne kendileri zevk alırlar nede karşısındakine zevk aldırırlar, o tip insanlarla biryerede gitmem onları bir yerede götürmem. bide herşeyi didik didik yapan insanlar vardır, ayrıntıcı insanlar, ama bütün aksiliklerde onları bulur.
öyle kahvenin tadı, onun busu bunun şusunu bırak, sevgilinle olan anların tadını çıkar, bırak kahvenin tadı kötü olsun demeyiver
Hımm ben bunu memnuniyetsizlik olarak düşünmediğim için herhalde bana göre yorum yapıyorum diyorum yok bu huysuzluktan diyor
Ama ben onunla ilgili konularda küçük şeylere çok takıyorum elimde deği , bir de sadece sevgilime karşı herşeyi böyle takıyorum , en ufak bir hareketi , davranışı , kelimesi olsun , mesajlarıma bazen geç cevap vermesine bile çok takıyorum , o da böyle küçük şeyleri kafana çok takıyorsun sonra tatrışıyoruz böyle şeyler için diyor bende sende huyumu biliyorsun dikkat et elimde değil diyorum ,
bu huyumu bende sevmiyorum ama , illa aynı şeyleri yiyip içeceğiz gibi bir diretmem de oluyor bazen
adama acıdım şimdi
şaka yapıyorum alınma sakın.
atalarımız ne demiş: yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yıl doyulmaz.
daha naif,daha olumlu,daha sakin,daha şirin olmak varken bu kavga niyeeeee
neyse tatlım herşeyin zamanı var,sende ilerde anlarsın demek istediklerimi bye
küçük şeyleri çok takıyorum ne yapmalıyımmesajlarıma biraz geç cevap verse, en ufak bir kelime söylese, en ufak bir şey olsa işte çok takıyorum
Bende bir başak burcu kadını olarak çok detaycıyımdır. Ama sorunlara çok fazla takılmakla sadece kendimize zarar veriyoruz. Biraz umursamaz olmak sanırım bizim gibiler için iyi olurdu : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?