- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
bizi ayırdığı gece kız bizim barışmamız zaten imkansız dedi telefonda bana hatta eski sevgilim, kız bana küfür etti diye kızı tehdit etmiş özür dileyeceksin sabahvesen'den yoksa aileni arar yaptıklarını anlatırım diye. şimdi kız amacına ulaşmış mı diye merak ediyorumSacma olur bence, hem ogrenip ne yapacaksiniz ki?
Bence bos verin.bizi ayırdığı gece kız bizim barışmamız zaten imkansız dedi telefonda bana hatta eski sevgilim, kız bana küfür etti diye kızı tehdit etmiş özür dileyeceksin sabahvesen'den yoksa aileni arar yaptıklarını anlatırım diye. şimdi kız amacına ulaşmış mı diye merak ediyorum
Saçma ! O derenin altından ne sular akmistir .. kışlık evin yakinlarina gözat bir deKızlar ben eski sevgilim ile instagram üzerinden tanıştım ama yazlık bölgedeydik. Ve yazlıklarımız aynı yerde olduğu için o bahane ile tanıştık. İlk tanıştığımız akşam onun arkadaşı, ben ve kardeşim oturup sohbet ettik falan. Arkadaşı ile yazlıkta komşular aynı zamanda yaşadığımız şehirde de görüşüyorlar. Şimdi ben bu arkadaşa mesaj atıp x , eski sevgilisi y ile barıştı mı bir bilgin var mı diye sorsam çok saçma mı olur? Kız bizi bir güzel ayırdı ama muradına erdi mi bilmek istiyorum açıkçası. Bir yandan da kızın numarası da var bende whatsapp dan da yazabilirim ancak yalan söyleyebilir de.
şimdi çıksam evden 5 dakika sonra kışlık evindeyimSaçma ! O derenin altından ne sular akmistir .. kışlık evin yakinlarina gözat bir de
Ay yok ,onu boşver ..başka birini bul ,radarlari aç :))şimdi çıksam evden 5 dakika sonra kışlık evindeyim
ayrılık çok yeni yapamam başkası ileAy yok ,onu boşver ..başka birini bul ,radarlari aç :))
O zaman direkt 1.kişiyle görüş .. üçüncü kişiler genelde ortalığı karıştırır .. aracıya gerek yok ..ayrılık çok yeni yapamam başkası ile
Şu an bunu yapamam zaten onun gözünde diğer kızdan farkım kalmaz. Arkadasini da tembihleyip soracaktım ama cidden saçma olurO zaman direkt 1.kişiyle görüş .. üçüncü kişiler genelde ortalığı karıştırır .. aracıya gerek yok ..
Haklısın canımBaşkası sizi ayırabildiyse sevginiz güçlü değilmiş demekki..boşver.
tembihlesen nolur ? Sen yanından ayrıldıktan sonra gidip arkadaşına rapor verecek ..hiç girme o topa ..bekle ,içi soğuyunca arar zaten seni ..Şu an bunu yapamam zaten onun gözünde diğer kızdan farkım kalmaz. Arkadasini da tembihleyip soracaktım ama cidden saçma olur
Konunu merakla takip etmiştim, açıkçası sonrasında dönmemesine, yazmamasına, aramamasına şaşırmıştım. Adamın ya iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum, ya ayran gönüllü, ya da düşük bir ihtimal bazı mecburiyetleri olduğunu.
Senin yaşamış olduğun ayrılık şeklini ben yaşamış olsaydım, senin kadar bende merak ediyor olurdum şuan, ne yaptılar diye. Etmemin sebebi mutlu mu diye düşünmekten çok, var olmuş bir ilişkiyi yıkmaya değdi mi, gerçekten iyisi mi oldu diye görmek amaçlı... O yüzden o konuda şuan bunu düşünüyor olman çok normal, kaldı ki ilişki biteli çok kısa bir zaman oldu.
Ama şöyle düşün, bir gün gelir de sabahvesen mesaj attı, ayrılık muhabbetini öğrenmeye çalıştı dense... Ya da kız bunu konuşsa. Bir başka insan senin hakkında yapışık olduğunu bile düşünebilir. İnsanların hakkımdaki görüşlerine göre yaşamam, kimseninde yaşamasını istemem ama, bazı izlenimler büyük genellemeleri tetikliyor işte...
O yüzden daha bireysel öğrenme şansın olursa bir nevi stalkculuk gibibu yollara başvur -eğer öğrenmek istiyorsan-
Ama doğru olanı sorarsan, bu kişilikteki insanlar için çok fazla kafanı yorup bir şeyleri öğrenmek için çabalamaman. Yaşının küçük olduğunu zannetmiyorum, ve ortalama 20-25 yaşında olduğunu varsaysak adamın, bu davranış biçimi zaten onu sınıfta bırakır.
Sanmam arayacağıni ancak şu ruh hastası kız yazarsa bir şekilde ondan öğrenirim bir şeyler ne kadar doğru olursa odatembihlesen nolur ? Sen yanından ayrıldıktan sonra gidip arkadaşına rapor verecek ..hiç girme o topa ..bekle ,içi soğuyunca arar zaten seni ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?