• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu Saçma olur?

Ona dönse neolur dönmese ne olur, senden gitmiş mi gitmiş..bahanesi o yada bu.Sevmiyor ki gitti.Ama çok merak ediyorum dersen, fake hesaptan falan bakıcaksın sosyal medya hesaplarına kızın da öyle..whatsapta aynı anda çevrimiçi olup olmadıkları da bir stalk çeşidi efenim. Tabi size denk gelmesi biraz zor ..ama mesaj falan atayım deme.kimi kime tembihliyorsun adam gider arkadaşına söyler hemen .
En güzeli bırak Ne halleri varsa görsünler...

Eğer birini seviyorsan bırak git...Döner gelirse senindir...Gelmezse zaten senin hiç olmamıştır
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sabahseven seni severim, merakın boşkluktan olabilir mi acaba?
Yani yeni insanlarla yoluna baksan, eskiyi eskicilere versen nasıl olur be kuzum hı?

Kızlar ben eski sevgilim ile instagram üzerinden tanıştım ama yazlık bölgedeydik. Ve yazlıklarımız aynı yerde olduğu için o bahane ile tanıştık. İlk tanıştığımız akşam onun arkadaşı, ben ve kardeşim oturup sohbet ettik falan. Arkadaşı ile yazlıkta komşular aynı zamanda yaşadığımız şehirde de görüşüyorlar. Şimdi ben bu arkadaşa mesaj atıp x , eski sevgilisi y ile barıştı mı bir bilgin var mı diye sorsam çok saçma mı olur? Kız bizi bir güzel ayırdı ama muradına erdi mi bilmek istiyorum açıkçası. Bir yandan da kızın numarası da var bende whatsapp dan da yazabilirim ancak yalan söyleyebilir de.
İkisini WhatsApp tan kontrol et, aynı saatlerde çevrimiçi oluyorlarsa barıştılar.
Kimseye sorup kendini düşürme.
Hatta bence sanane, ne halleri varsa görsünler.

Çok yakın bir arkadaşla bu tür dedikodu döner de, bir tanıdık, yazlık komşusu vs ile saçma olur evet. Ayrıca, o kişi senden ayrılmak istemeseydi ayrılmazdı. Bu kadar basit. " o kız bizi ayırdı" diye bir şey olmaz yani. Bu konuda kendini kandırma bence.

erkek olsaydı arkamda dururdu diyorum artık

Ona dönse neolur dönmese ne olur, senden gitmiş mi gitmiş..bahanesi o yada bu.Sevmiyor ki gitti.Ama çok merak ediyorum dersen, fake hesaptan falan bakıcaksın sosyal medya hesaplarına kızın da öyle..whatsapta aynı anda çevrimiçi olup olmadıkları da bir stalk çeşidi efenim. Tabi size denk gelmesi biraz zor ..ama mesaj falan atayım deme.kimi kime tembihliyorsun adam gider arkadaşına söyler hemen .
En güzeli bırak Ne halleri varsa görsünler...

kız beni engellemiş whatsapdan eski sevgilime de ben demiştim engelle beni diye engellemişti ayrıldığımız zaman

Eğer birini seviyorsan bırak git...Döner gelirse senindir...Gelmezse zaten senin hiç olmamıştır
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

aynen öyle canm

Kıskandırmak için yalan soyleyecegine eminim ..dediğin gibi ruh hastasiysa ondan gelecek habere umut bağlama .

yalan söyleyebilir o yüzden arkadaşına sorayım dedim

Sabahseven seni severim, merakın boşkluktan olabilir mi acaba?
Yani yeni insanlarla yoluna baksan, eskiyi eskicilere versen nasıl olur be kuzum hı?

çivi çiviyi sökmüyor bende canım

İkisini WhatsApp tan kontrol et, aynı saatlerde çevrimiçi oluyorlarsa barıştılar.
Kimseye sorup kendini düşürme.
Hatta bence sanane, ne halleri varsa görsünler.

kız beni engellemiş whatsapdan eski sevgilime de ben demiştim engelle beni diye engellemişti ayrıldığımız zaman

Eger merak ediyosan sor bence. nirmal muhabbet eder gibi ama snradan da baristilar mi ya gibi dersin. Hayatina devam ettigini filanda vurgularsn arkadasina . bilmiyorum ben olsam yapardim . kendi icimi rahatlatmak icin

Adama niye beni engelle dediniz ki? Hic o muhabbetlere girmemeliydiniz.

Içinden geliyorsa at
ucunda öbür kız gibi düşünülmesi var ama

Eger merak ediyosan sor bence. nirmal muhabbet eder gibi ama snradan da baristilar mi ya gibi dersin. Hayatina devam ettigini filanda vurgularsn arkadasina . bilmiyorum ben olsam yapardim . kendi icimi rahatlatmak icin

bende normalde yazardım ama öbür kızdan nefretle bahsediyordu peşini bırakmıyor diye. aynı duruma düşmek istemem

Sökmeyince de çakıldığın yerde kalıp hayatı kaçırıyorsun.

olmuyor işte
Adama niye beni engelle dediniz ki? Hic o muhabbetlere girmemeliydiniz.

kendmi bliyorum özledikçe yazacaktım en iyisi bu oldu

Çok merak ediyorsan fake hesap aç 20-30 takipçi ekle sonra da kızı ekle ve arkadaş listesine ve paylaşımlarına bak.

Çok merak ediyorsan fake hesap aç 20-30 takipçi ekle sonra da kızı ekle ve arkadaş listesine ve paylaşımlarına bak.
kız kapatmış hesabını. benden özür diletti eski sevgilim ondan sonra kapatmış. canı sıkıldıkça farklı hesaplar açıp küfrediyrdu kız zaten bana

Back
X