valla garezlik bi durum yok sanıyorumm, etliye sütlüyo karışmaz istemiyo bazen karşı taraftan korktuğunu iddia etsem de kabul etmiyor akıl mantık almıyo neden yaniAllah Allah. gel beni boğazla diyor resmen.
ablana ailesine bir garezi mi var? sizi cezalandırmaya çalışır gibi bir hali var
ortada olan bişe niye alınayım ki:) beni üzdüğünün farkında üstelik ya orta da mini bi kız çocuğu ve asılsız iddialara bırak kardeşim olmasını gördüğüm bişeyi söylemeye niye çekineyim, üstelik haksızlığa gelemeyen bi insan olduğunu düşünürdümBende öyle diyecektim de kırılır alınırsın diye dile getirmek istemedim.
acaba belalılar gelip bize çocuğumuza bulaşırlar diye mi korkuyor?valla garezlik bi durum yok sanıyorumm, etliye sütlüyo karışmaz istemiyo bazen karşı taraftan korktuğunu iddia etsem de kabul etmiyor akıl mantık almıyo neden yani
başlarda çocuğu annenlere bırakma ablan gelip burda baksın vs derdi sizinde dediğiniz gibi kapıya gelirler oğlumuz şahit olmasın diye, de şimdi olay mahkeme intikal etmiş adalete yardımcı olacaksın be adam belalı olsa ne yazar serseri takımı kendinceacaba belalılar gelip bize çocuğumuza bulaşırlar diye mi korkuyor?
biraz zaman geçsin hiç açmayın konuyu sonra normal bir anda suçlamadan neden istemediğini sorsanız belki içindekini döker
galiba enişteyle beraber kocanızıda o mahkemede boşamalısınız
evet ne insanlar var şu hayatta
davaya gelince ben size kardeşinizin el yazısıyla olan biteni yazmasını önericem hem cocuguna olan sevgisini hemde bu evlilikte nelerın kotu oldugunu ve ayrılmak ıstedıgını mektup skelınde yazsın
hakım okur
Kardeşiniz duruşma hakimiyle mahkemeden önce muhakkak konuşsun,
Peşinde dolaşsın anlatsın kendini ifade etsin..
Birde eşinize de merhamet versin allah içine salak mıdır nedir ya..
Ne korkak bir mahlukatmış o öyle....
Eğer yiğenimi karşı tarafa werirlerse seni boşarım deyin hakediyor bu lafı çünkü...
Kendiniz yazmışsınız işte,biraz ağır olmuş salak falan ama hakediyo ne diyim:)
ne derece etkili olur eşimin şahitliği kararı etkiler mi bilemiyorum ama sonuçta 1. derece akraba dışında ki tek şahit olabilcek ve olaylara şahit kişi o, öneminin farkına varması lazımmm
kusura bakmadım zaten:) hakettiğini söyledimmKendiniz yazmışsınız işte,
Bu boşanma davalarında şahitler çok önemli...
Bir anneyi evladından ayırabilecek en ufak davranış benim için salaklıktır kusura bakmayın...
İkna edin eşinizi, ağzından girin burnundan çıkın derlerya o derece de baskı uygulayın...
Karşı taraf pisliğe kadar gitmiş, 1 şahit 1 şahittir....
evet verebılırsınızilk kısıma inş gerek kalmaz ister istemez soğurumm
ikince kısma gelince aslında mahkeme sırasında herşey konuşulamaya biliyo sorulana cevap veriyosun vs. bu dediğiniz olur mu yani mahkeme sırasında hakime böyle bişi verilebilir mi
evet avukatımız dava öncesi bir araya gelip tavrımız konusunda bi topantı yapacağız dedi, hakimin insafına kalmış hani ihtimal çok çok küçük ama o ihtimal varya o ihtimal insanı dertten derde sokuyoeşiniz şahit olmak istemiyorsa siz olun,anneniz olsun,babanız olsun....kızımın boşanma davasında ben ve oğlum şahitlik etmiştik....hakim zaten anlıyor...insan sarrafı olmuşlar....avukatınız da söyleyecekleriniz konusunda sizi yönlendirecektir zaten...
evet çocukta mahkemede bulunacakmış, dediği gibi karşı tafafında ailesi ve serseri tipli işsiz güçsüz arkaşları ve sevgilileri şahit yazılmış kardeşimde tanamadığını hiç tartışmalarına şahit olmadılarını dile getirecektir, yine dediğim gibi kardeşimi kimseyle görüştürmez di bizim de son çare olaya şahit olmayan kuzenleri devreye sokucaz en azından şunu bile deseler faydası olurmu" hiç bir zaman bayram dahil görüşemedik eşi görüştürmezdi, çocuk görmeye gittiğimizde kapı kilitli olduğu için kapıdan dönmüşlüğümüz var deseler"Merak etmeyin hakim yalancı şahitlerin yalan söylediğini anlar. Hele ki serseri tiplerse... Kardeşiniz de her şahide avukatı aracılığı ile itiraz etsin "bu insanı tanımıyorum, hayatımda ilk kez gördüm" diye.
Hiç bir hakim babanın akli dengesi yerinde değil sözüyle çocuğu anneden almaz. Bunlarla ilgili bir şüphesi olursa hastaneye sevk eder. Eğer kardeşinizin akli dengesi yerindeyse hastane o yönde rapor verir merak etmeyin. Mahkemede dengeli olmaya, düzgün konuşmaya, dik durmaya dikkat etsin. Hepinizin üstü başı düzgün olsun. Kot tişört gitmeyin sakın. Çocuğu da fazla abartmadan güzel giydirin eğer mahkemeye getirilecekse. Bunlar önemli.
Eşinize gelince, umarım karar değiştirir. Bir kuzenden falan da yardım isteyebilirsiniz eğer mümkün olursa.
kendisini çok rahat ifade edebilmiş, ilk duruşma olmasına avukatın girmene gerek yok demesine rağmen benim ısrarlarım la girdi ilk stresimiz attık bakalım hayırlısı, ama bu yazma işini de atlamayalım teşekkürlerevet verebılırsınız
dava baslamadan dosyalar ıcerı gırıyor zaten
hakım konusturmaz kardesınız heycanlanır laflar bırbırıne gırer
uzatmasın ama mutlaka yazsın
evet çocukta mahkemede bulunacakmış, dediği gibi karşı tafafında ailesi ve serseri tipli işsiz güçsüz arkaşları ve sevgilileri şahit yazılmış kardeşimde tanamadığını hiç tartışmalarına şahit olmadılarını dile getirecektir, yine dediğim gibi kardeşimi kimseyle görüştürmez di bizim de son çare olaya şahit olmayan kuzenleri devreye sokucaz en azından şunu bile deseler faydası olurmu" hiç bir zaman bayram dahil görüşemedik eşi görüştürmezdi, çocuk görmeye gittiğimizde kapı kilitli olduğu için kapıdan dönmüşlüğümüz var deseler"
kılık kıyafet biz çok düzgün bi şekilde gittikte, karşı tarafın avukatı kotlu güneş gözlüklüydü tuhafımıza gittii
senin kardeşinin başına böyle bir olay gelse bende senin yaptığını yapsam hoşuna gider mi diye sor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?