çok mu şey istiyorum

bu söyledikleriniz bile içimi o kadar rahatlattı ki, benim 1 oğlum var ama yeğenim de kızımdır benim 2 çocuğum var gibi hissediyorum o kadar üstüne titriyoruz ki, sosyal hizmetlerin raporuda bizim lehimize tabii ki ona da itiraz ettiler Allahım bunlar bizi çok uğraştıracaklarr

ilk dediğim bu oldu oldu da adam uzatıp duruyooo,

ozaman kolundan tutup zorla götüremezsin..ama umarım bana ihtiyacın olmaz bundan sonra bende sana senin yaptığın gibi sırtımı çeviricem yüzüstü bırakıcam de..

Uğraştırsınlar, sonuçta bir şey elde edemeyecekler. Şu an sırf canınızı yakmak için yapıyorlar bunu. Mahkeme o bebeği anneye verecek ve babası bir daha arayıp sormayacak muhtemelen. Sıkmayın canınızı, küçük olması avantaj. Çok büyük bir problem olmadığı sürece babaya verilmez velayet.

en azından beni üzmemek adına yardımcı olmasını isterdim

Sizi üzüp üzmemek değil ki konu. Doğrusunu bildiği bir konuda olayı dile getirmek. Hadi siz ona sadece sizi üzmemesi için yalancı sahitlik yapmasını istersiniz o zaman anlarımda karışmak istememesini. İnsan aile içinden olmayan birine bile yardım eder böyle bir konuda. Bahsi geçen günahsız bir çocuk sonuçta. Eşinizde biraz vicdansızlık mı var?

şuan ki hali tamamen vicdansızlık başka türlü ifade edilemez zaten başlarda bana karışmamı çok söyledi ancak artık bişey diyemiyor, kafasından geçenleri bir türlü anlayamıtorum kii, olanı söylicek sonuçta laf ezberletmicez bişe etmicez çık hakimin karşısına konuş bu kadar zor mu be adam umarım onun bana bu tarz bi konuda ihtiyacı olmazz

bunun bilincindeyim ancak karşı taraf annenin pskilojine çocuğun psikolojine vs oynayıp duruyor, hayırlısıyla kalkalım şu işin içinden başka bişi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…