çok mu tepkisizim acaba :(

Yabancı bi marka ismini hatirlamiyorum. O kadar ilgisizim bu tarz pahali şeylere. 1.5 senedir gozlemliyorum zaten sürekli sabi sabir diye diye geldim bu günlere bir gün patliycam ve karsisinda hic tanimadigi bi kadini görecek.
eşine kadın işine karışılmaz deyip
sen araştırsan...sonra da msj çaksan
görev devrini aldım şekerim eşim uğraşamadı deyip bilgilendirsen...

Esimin şöyle bir huyu var insanlara yardim etmeyi çok sever. Arkadaslari birşey alacagi zaman önce esime sorarlar. Bu bayan da bundan faydalanıyor olabilir ama dediğiniz gibi sinir koymayi bilmiyorlar isteklerine.

Gereğinden fazla rahat bir bayan. Bi de beni çok iyi taniyor. Erkeklere karsi çok mesafeliyimdir. Ben boyleysem eşimin de öyle olmasini isterim ve onun bunu fark etmesi ve düşünmesi gerekiyor.
aynenennnn bunu eşine söyle.... Evet iyi niyetli olabilir, olabilirler ama yok yani artık...

Gitsin nişanlısı arastirsin.esiniz kozmetikcimi?allah allah. Bu ne lüzumsuz samimiyet.evet cok tepkisizsiniz.

Tepkili halimden korkuyorum. Hani derler ya sessiz kadindan korkacaksin diye ben de korkulacak biriyim aslında. Ama su an firtina öncesi bir sessizlik bu onun farkında değil.

Esimin şöyle bir huyu var insanlara yardim etmeyi çok sever. Arkadaslari birşey alacagi zaman önce esime sorarlar. Bu bayan da bundan faydalanıyor olabilir ama dediğiniz gibi sinir koymayi bilmiyorlar isteklerine.

Bu da esinizi ( cok afedersiniz ) keriz yerine koydugunu gösterir. Zorunuza asil bunun gitmesi lazim. Kesinlikle tavrinizi koyun. Allah bilir arkasindan nasil konusuyorlardir...

Gereğinden fazla rahat bir bayan. Bi de beni çok iyi taniyor. Erkeklere karsi çok mesafeliyimdir. Ben boyleysem eşimin de öyle olmasini isterim ve onun bunu fark etmesi ve düşünmesi gerekiyor.
aman o zaman daha dikkatli ol.
zaten belli de rahat olduğu.bu nasıl gevşekliktir.sonuçta parfüm özel bir şey yani.tahrik ediciliği de var.
bence eşine değil de kadına tepkini belli et.
eşim bulamadı zaten zamanı da yok nişanlına söyle o bulsun de.
gerçi bazen böyle kadınlar insanı sinir etmekten hoşlanıyorlar.daha da ileri gidiyorlar.
sizin arkadaşınız için değil lafım ama böyle.

eşine kadın işine karışılmaz deyip
sen araştırsan...sonra da msj çaksan
görev devrini aldım şekerim eşim uğraşamadı deyip bilgilendirsen...

Esim telefonundaki o mesaji gördüğümü bilmiyor. Bana bi citlatsa ya da telefonda konuşurlarken bi şahit olsam iste o an artik kimse beni susturamaz sanirim.

Maşşallah benim eşim o parfümü alacak olsa yuttururdum şişeyi :) Güvense, bende güveniyorum, ama herkes durması gereken yeri bilecek. Nişanlısından istesin niye alınacaklar listesi eşinde?

Son düzenleme:
Bu da esinizi ( cok afedersiniz ) keriz yerine koydugunu gösterir. Zorunuza asil bunun gitmesi lazim. Kesinlikle tavrinizi koyun. Allah bilir arkasindan nasil konusuyorlardir...

Arkasından konustuklarini zannetmiyorum bizi kendilerine çok yakin görüyorlar hatta aile arasında bir nisan yemeği verildi ve arkadaşları arasından sadece bizi cagirdilar diğer arkadaşları gücendi. Eşimin yeni kuruma yerleşmesinde çok emegi var nisanlisinin. Biraz da bu iyiliklerini düşünerek yüz çevirmek istemiyorum.

valla canım .benim için nişanlı hatta evli bile olsa bu kadar güven fazla ..neden nişanlısına değil de sizin eşinize mesaj atıp parfümünü bulmasını söylüyor onu hiç anlamadım ne cıvık kadınlar var ya iş arkadaşlığında da bir sınır olur benim bildiğim ..ha bide nişanlısıyla değil de sizin eşinizle alışverişe gitme durumu var oda ayrı bir samimiyet nerden geliyorsa bu kadarı.. bence sizde onun nişanlısını arayıp bir alışverişe çıkın yada parfüm bulamadığınızı onun bulup bulamayacağını bir sorun bakalım ne oluyor..

İnşallah o parfüm şişesi bi şekilde elime gecer. O zamanki tepkim eminim daha etkileyici olacaktır. Tam su mutlu gunlerimizde niye boyle düşüncesiz hareket edip beni uzuyor anlam veremiyorum.

Insanlar karsiliksiz da iyilik yapabilirler. Aslinda arkadas oldugunuz icin onlarin böyle seyler yapmasi normal fakat zamanimizda anormal bir olay gibi görünüyor. Yani menfaate dayali olmamali.
Herkes sinirlarini bilmeli bence. Uyarmak da size düşer...

tepkini ver artık ...
çook bile sabretmişsin..
uygun dille anlat eşine rahatsız oldugunu..

Yabancı bi marka ismini hatirlamiyorum. O kadar ilgisizim bu tarz pahali şeylere. 1.5 senedir gozlemliyorum zaten sürekli sabi sabir diye diye geldim bu günlere bir gün patliycam ve karsisinda hic tanimadigi bi kadini görecek.
evli değilim ama bu özellik bende de vardı yani arkadaşlarıma karşı bişeye sıkılırdım üzülürdüm dile getirmezdim sonra bunlar birikir birikir en sonunda arkadaşımdan soğurdum, sana tavsiyem fazla abartmadan ufak tefek şeyleri eşinle konuş yoksa dediğin gibi bambaşka biri gibi davranıcaksın en sonunda

Onun kiskancligi dillere destan zaten. Okula sik sik uğrar ve Esim olduğunu herkese bi hatirlatir. Ben bu konularda zaten çok hassas ve dikkatliyimdir.

Ben de en çok ondan korkuyorum zaten onu çok seviyorum. Bakmaya kiyamiyorum. Ama bunlar boyle biriktikce kizginligim artar sevgim azalir diye korkuyorum.

İnşallah o parfüm şişesi bi şekilde elime gecer. O zamanki tepkim eminim daha etkileyici olacaktır. Tam su mutlu gunlerimizde niye boyle düşüncesiz hareket edip beni uzuyor anlam veremiyorum.

Eşin hayır demesini öğrenmeden, bu tip sıkıntılar bitmez.. kadın kendi girsin nete baksın, en ucuzu nerede diye... bunu yapamayacak kadar cahil olduğunu sanmıyorum, hatta bence fazla akıllı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…