- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
eşine kadın işine karışılmaz deyipYabancı bi marka ismini hatirlamiyorum. O kadar ilgisizim bu tarz pahali şeylere. 1.5 senedir gozlemliyorum zaten sürekli sabi sabir diye diye geldim bu günlere bir gün patliycam ve karsisinda hic tanimadigi bi kadini görecek.
Güvenle alakali bir durum değil bu. Bana göre sinirlari bilip bilmemekle alakali. Ben eşime güveniyorum diye de kimse sinirlarini asmayacak, asmamali da. Benim esim bi baskasinin pesinden kosup ona parfüm bakacak ve ben de ayy ne güzel diye bi sey demeyeceğim oyle mi?
Esiniz kaynananiza gorumcenize yapsa kiyamet kopardi ama!!!!!!
aynenennnn bunu eşine söyle.... Evet iyi niyetli olabilir, olabilirler ama yok yani artık...Gereğinden fazla rahat bir bayan. Bi de beni çok iyi taniyor. Erkeklere karsi çok mesafeliyimdir. Ben boyleysem eşimin de öyle olmasini isterim ve onun bunu fark etmesi ve düşünmesi gerekiyor.
Gitsin nişanlısı arastirsin.esiniz kozmetikcimi?allah allah. Bu ne lüzumsuz samimiyet.evet cok tepkisizsiniz.
Esimin şöyle bir huyu var insanlara yardim etmeyi çok sever. Arkadaslari birşey alacagi zaman önce esime sorarlar. Bu bayan da bundan faydalanıyor olabilir ama dediğiniz gibi sinir koymayi bilmiyorlar isteklerine.
aman o zaman daha dikkatli ol.Gereğinden fazla rahat bir bayan. Bi de beni çok iyi taniyor. Erkeklere karsi çok mesafeliyimdir. Ben boyleysem eşimin de öyle olmasini isterim ve onun bunu fark etmesi ve düşünmesi gerekiyor.
eşine kadın işine karışılmaz deyip
sen araştırsan...sonra da msj çaksan
görev devrini aldım şekerim eşim uğraşamadı deyip bilgilendirsen...
anladım...ağzını aramadıkça da söyliyceğe benzemiyor...Esim telefonundaki o mesaji gördüğümü bilmiyor. Bana bi citlatsa ya da telefonda konuşurlarken bi şahit olsam iste o an artik kimse beni susturamaz sanirim.
Maşşallah benim eşim o parfümü alacak olsa yuttururdum şişeyi :) Güvense, bende güveniyorum, ama herkes durması gereken yeri bilecek. Nişanlısından istesin niye alınacaklar listesi eşinde?İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi.bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Bu da esinizi ( cok afedersiniz ) keriz yerine koydugunu gösterir. Zorunuza asil bunun gitmesi lazim. Kesinlikle tavrinizi koyun. Allah bilir arkasindan nasil konusuyorlardir...
valla canım .benim için nişanlı hatta evli bile olsa bu kadar güven fazla ..neden nişanlısına değil de sizin eşinize mesaj atıp parfümünü bulmasını söylüyor onu hiç anlamadım ne cıvık kadınlar var ya iş arkadaşlığında da bir sınır olur benim bildiğim ..ha bide nişanlısıyla değil de sizin eşinizle alışverişe gitme durumu var oda ayrı bir samimiyet nerden geliyorsa bu kadarı.. bence sizde onun nişanlısını arayıp bir alışverişe çıkın yada parfüm bulamadığınızı onun bulup bulamayacağını bir sorun bakalım ne oluyor..İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi.bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Arkasından konustuklarini zannetmiyorum bizi kendilerine çok yakin görüyorlar hatta aile arasında bir nisan yemeği verildi ve arkadaşları arasından sadece bizi cagirdilar diğer arkadaşları gücendi. Eşimin yeni kuruma yerleşmesinde çok emegi var nisanlisinin. Biraz da bu iyiliklerini düşünerek yüz çevirmek istemiyorum.
evli değilim ama bu özellik bende de vardı yani arkadaşlarıma karşı bişeye sıkılırdım üzülürdüm dile getirmezdim sonra bunlar birikir birikir en sonunda arkadaşımdan soğurdum, sana tavsiyem fazla abartmadan ufak tefek şeyleri eşinle konuş yoksa dediğin gibi bambaşka biri gibi davranıcaksın en sonundaYabancı bi marka ismini hatirlamiyorum. O kadar ilgisizim bu tarz pahali şeylere. 1.5 senedir gozlemliyorum zaten sürekli sabi sabir diye diye geldim bu günlere bir gün patliycam ve karsisinda hic tanimadigi bi kadini görecek.
valla canım .benim için nişanlı hatta evli bile olsa bu kadar güven fazla ..neden nişanlısına değil de sizin eşinize mesaj atıp parfümünü bulmasını söylüyor onu hiç anlamadım ne cıvık kadınlar var ya iş arkadaşlığında da bir sınır olur benim bildiğim ..ha bide nişanlısıyla değil de sizin eşinizle alışverişe gitme durumu var oda ayrı bir samimiyet nerden geliyorsa bu kadarı.. bence sizde onun nişanlısını arayıp bir alışverişe çıkın yada parfüm bulamadığınızı onun bulup bulamayacağını bir sorun bakalım ne oluyor..
evli değilim ama bu özellik bende de vardı yani arkadaşlarıma karşı bişeye sıkılırdım üzülürdüm dile getirmezdim sonra bunlar birikir birikir en sonunda arkadaşımdan soğurdum, sana tavsiyem fazla abartmadan ufak tefek şeyleri eşinle konuş yoksa dediğin gibi bambaşka biri gibi davranıcaksın en sonunda
İnşallah o parfüm şişesi bi şekilde elime gecer. O zamanki tepkim eminim daha etkileyici olacaktır. Tam su mutlu gunlerimizde niye boyle düşüncesiz hareket edip beni uzuyor anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?