çok mu tepkisizim acaba :(

O parfümü benim arkadasimin eşinden istemiş o freeshop da calisiyor. Acaba arkadasima desem de o parfumu bana ulastirsa ben eşime versem. Arkadasin için almissin iyi günlerde kullansin desem. Bu bence etkliyeci olur ne dersiniz.

Onun kiskancligi dillere destan zaten. Okula sik sik uğrar ve Esim olduğunu herkese bi hatirlatir. Ben bu konularda zaten çok hassas ve dikkatliyimdir.
hatırlatır da ne olur.. kendi bildiğini okur öyle mi..ne güzel be kadına her yaptığının hesabını sor ama kendin bayan iş arkadaşınla arana bir sınır koyma yok ya ..kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz ben bu kadar iyi niyetli olmazdım..

Aslinda dediğim gibi yaptiklari beni çok çok rahatsız ediyor ama sabrediyorum susuyorum. Bu benim karakterim bana yapilanlar karsisinda çok fevri tepkiler veremiyorum içime atiyorum. Çocukken de boyleydim. Ama sabir tasi catlayinca da artik karsimdakini tanimiyorum. Hayatimdan cikariyorum.

[QUOTpost: 36857724, member: 618746"]O parfümü benim arkadasimin eşinden istemiş o freeshop da calisiyor. Acaba arkadasima desem de o parfumu bana ulastirsa ben eşime versem. Arkadasin için almissin iyi günlerde kullansin desem. Bu bence etkliyeci olur ne dersiniz.[/QUOTE]
Sizin arkadaşınızın esiyse freeshopda çalışan, esinize değil size mesaj atsaymis.

Sizin arkadaşınızın esiyse freeshopda çalışan, esinize değil size mesaj atsaymis.[/QUOTE]

Yok o eşimin nerden alabileceğini bilmiyor arkadasimin eşinin de freshop da calisitigini bilmiyor. O isteyince direk aklina o gelmiş ve onu aramis esim.

Bu durumdan senden once esinin rahatsiz olmasi lazimdi. Demek ki biraz dusuncesiz bir insan esin. Sen ozellikle ondan her durumda empati kurmasini ve buna gore davranmasini istemisken o bu sekilde davraniyorsa dusuncesizlik yapiyor demektir. Bence laf sokmak, sessiz kalip plan kurmak yerine acik acik konusmalisin. Suclarcasina degil asla, acikca mesajlari gordugunu, bu durumun can sikici oldugunu, bu isteklerin kocana degil kadinin nisanlisina iletilmesi gerektigini, kocana hatta o kadina da guvendigini ama bu durumun seni rahatsiz ettigini soylemelisin. Sakin sakin, sohbet eder tonda hatta. Ortami germeden bunu yapabilirsen eger, ve esin de dedigin gibi seni cok seven, seni sayan, ilgili bir insansa "ben bu kadar zamandir hayat arkadasimi uzmusum" diyecek ve gercekten soylediklerini dikkate alacaktir.

Bence ortada hiç kötü niyet yok. Ancak kıskanır mıydım kıskanırdım ben olsam.

Esinizin calistigi sektor veya ilgili oldugu bir konu olur da rica eder... durup dururken sirf samimiyim diye hicbir arkadasima pahali buldugum seyleri arastirmasini soylemem.
Kadinin niyetini bilemem fakat esinizle konusup rahatsiz oldugnuzu soyleyin bence,
ayrica tek sorun kadinin dusuncesizligi degil, esiniz ben anlamam vs diyip gecistirebilirdi ancak sınır koymayi bilmediginden onu da yapamamis...

nişanlısı niye araştıramıyomuş parfümü, sen sabırlısın anlıyorum da nişanlısı pek bi gevşekmiş.. Parfümüne başlarım onun diye sinirlenmenin zamanı gelmiş bence..

nişanlısı yanlış anlasa "sen nişanlıma parfüm almışsın hediye etmişsin" dese erkek milleti olur mu olur ne olacak?

siz eşiniz kadın ve nişanlısı bu kadar samimi iken kadın "eşinizden" istiyor???

mutlaka eşinizle konuşmalısınız bunu.. ilk fırsatta.. çok uzamış bu durum.. niye siz dertleneceksiniz evde.. ne lüzumu var başka arkadaş bulursunuz..

Bencede ortada kötü bi niyet yok.ben tepki vermezdim açıkçası ama verilirse ters mi olur? Asla.en dogal hakkın rahatsızlığını dile getirmen.hatta geç bile kalmışsın madem bu kadar rahatsızsın daha ileri gitmemeleri icin konuşmalısın.sen sana düşeni yap sonra yine oturup seyredalarsın.

Guvende biyere kadar , Bayan nisanliymis kendi nisanlisindan istesin birsey isteyecekse.

Esinle konusmalisin bence , beyi bekliyosunki konusmak icin.
Arasina mesafe koymali bir evli bir erkek ayni seyi yapmis olsan suan kiyametler kopmustu...

Bencede tepkı gostermenın zamanı gelmiş, kıskanmanın dozunda olduğu surece nekadar doğal bır durum olduğunu esınızde gayet ıyı bılıyordur o bukadar kıskanrken sen bana guvenmıyormusun gıbı bır tepkıde veremez hem.bu mevzuda ıyı nıyetlı bıle olsa kantarın topuzunu kaçırmış bıraz bu bayan o parfüm yuttururum ben ona, sınırlarınızı net bır sekılde belırtın esınıze bence, evlılıgımızın ılk aylarında esımın arkadaşlarıyla dısardayken bana cıcek almış esım gevsek arkadaşlarından bırıde bana verırken sulu bır sekılde ayyy banamı aldın dıye elınden alıverdı cıcegı esım hıc tepkı veremedı tabı herkes dondu kaldı kıza bakışlarımla o cıcegı yedırdım vallaa :) ne münasebet dıyıp aldım tabıkı cıcegıde :)

Tavsiyelerini icin teşekkürler. Bu mantikli geliyor ama telefonunu karistirdigimi dsunmesini istemiyordum. Ama artik bunu da söylemek zorunda kalabilirim.

[QUOTEbirdeddKa, post: 36860005, member: 465520"]Bence ortada hiç kötü niyet yok. Ancak kıskanır mıydım kıskanırdım ben olsam.[/QUOTE]

Evet birde buradaki yasanmis hikayeleri okuyunca daha da kiskaniyorum hatta yakisiksiz şeyler bile düşünmeye basloyorum. Her ne kadar yyakistiramasamda.

Ben de ondan bunu beklerdim acikcasi. Zaten birlikte calisirken Esim mecbur olmadigi halde ona çok yardimci oldu islerinde . Esim biraz içi dişi bir bi insandir. Bir keresinde uyuyaalmis is yerinde o bayan arkadasi da bunun uatunu falan ortmus bunları bana direk anlatabiliyor. ama o an ne hissettiğini dusunemiyor iste bu da beni çok rahatsız ediyor.

[QUOTE/]=amadaclarke, post: 36860486, member: 507432"]nişanlısı niye araştıramıyomuş parfümü, sen sabırlısın anlıyorum da nişanlısı pek bi gevşekmiş.. Parfümüne başlarım onun diye sinirlenmenin zamanı gelmiş bence..[/QUOTE]

Nisanlisinin bundan önce diğer yaşananlara da tepki vermesi gerekiyordu ama sanirim eşime çok güveniyor hatta kendisi diyormuş sanirim nisanlimi şuraya gotururmusun sunu alacak yardimci olur musun diye. Hatta bir sure Esim onu nisanlisinin evine götürüyordu gece yarisina kadar oturup sonrada kizi evine biraktiktan sonra eve geliyordu. Bu durum hoşuna gitmiyordu ama bir mazeret bildirip cikip gelmek de aklina gelmiyordu.

Benim zaten onunla cok görüştüğüm yok ki. Esim giderse yaninda gidiyorum. Benim kendi arkadaş grubum var. Bizi hala bir yerlere davet ediyorlar ama ben hep bi bahaneyle kirmadan gidemeyeceğimizi söylüyorum. Esim de bu sefer bana dariliyor. Gitseydik bi değişiklik olurdu diye. Ama niye öyle dedigimi düşünmek sormak aklina gelmiyor iste.

Orta da bir yigin dusuncesizlik yigini var sadece. Aslinda Esim çok ince fikirlidir. Bazen diyorum benim erkek senin bayan olmak gerekiyormus diye. Ama bu tur konularda gereksiz bir rahatlik var. Yaptiginin karsidakine ne dusundurecegini tahmin edemiyor sanirim. O nöbette oluncqda ben de boyle sürekli kendi kendime kuruyorum iste. Bebeğimiz nnasip bi stresin içinde gelişimini ttamamlamak zorunda kaliyor haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…