hatırlatır da ne olur.. kendi bildiğini okur öyle mi..ne güzel be kadına her yaptığının hesabını sor ama kendin bayan iş arkadaşınla arana bir sınır koyma yok ya ..kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz ben bu kadar iyi niyetli olmazdım..Onun kiskancligi dillere destan zaten. Okula sik sik uğrar ve Esim olduğunu herkese bi hatirlatir. Ben bu konularda zaten çok hassas ve dikkatliyimdir.
hatırlatır da ne olur.. kendi bildiğini okur öyle mi..ne güzel be kadına her yaptığının hesabını sor ama kendin bayan iş arkadaşınla arana bir sınır koyma yok ya ..kusura bakmayın ama çok iyi niyetlisiniz ben bu kadar iyi niyetli olmazdım..
Sizin arkadaşınızın esiyse freeshopda çalışan, esinize değil size mesaj atsaymis.[/QUOTE][QUOTpost: 36857724, member: 618746"]O parfümü benim arkadasimin eşinden istemiş o freeshop da calisiyor. Acaba arkadasima desem de o parfumu bana ulastirsa ben eşime versem. Arkadasin için almissin iyi günlerde kullansin desem. Bu bence etkliyeci olur ne dersiniz.
Bu durumdan senden once esinin rahatsiz olmasi lazimdi. Demek ki biraz dusuncesiz bir insan esin. Sen ozellikle ondan her durumda empati kurmasini ve buna gore davranmasini istemisken o bu sekilde davraniyorsa dusuncesizlik yapiyor demektir. Bence laf sokmak, sessiz kalip plan kurmak yerine acik acik konusmalisin. Suclarcasina degil asla, acikca mesajlari gordugunu, bu durumun can sikici oldugunu, bu isteklerin kocana degil kadinin nisanlisina iletilmesi gerektigini, kocana hatta o kadina da guvendigini ama bu durumun seni rahatsiz ettigini soylemelisin. Sakin sakin, sohbet eder tonda hatta. Ortami germeden bunu yapabilirsen eger, ve esin de dedigin gibi seni cok seven, seni sayan, ilgili bir insansa "ben bu kadar zamandir hayat arkadasimi uzmusum" diyecek ve gercekten soylediklerini dikkate alacaktir.
Esinizin calistigi sektor veya ilgili oldugu bir konu olur da rica eder... durup dururken sirf samimiyim diye hicbir arkadasima pahali buldugum seyleri arastirmasini soylemem.
Kadinin niyetini bilemem fakat esinizle konusup rahatsiz oldugnuzu soyleyin bence,
ayrica tek sorun kadinin dusuncesizligi degil, esiniz ben anlamam vs diyip gecistirebilirdi ancak sınır koymayi bilmediginden onu da yapamamis...
sedalein .!.:nişanlısı yanlış anlasa "sen nişanlıma parfüm almışsın hediye etmişsin" dese erkek milleti olur mu olur ne olacak?
siz eşiniz kadın ve nişanlısı bu kadar samimi iken kadın "eşinizden" istiyor???
mutlaka eşinizle konuşmalısınız bunu.. ilk fırsatta.. çok uzamış bu durum.. niye siz dertleneceksiniz evde.. ne lüzumu var başka arkadaş bulursunuz..
hadiborazan563 .!.:Bencede ortada kötü bi niyet yok.ben tepki vermezdim açıkçası ama verilirse ters mi olur? Asla.en dogal hakkın rahatsızlığını dile getirmen.hatta geç bile kalmışsın madem bu kadar rahatsızsın daha ileri gitmemeleri icin konuşmalısın.sen sana düşeni yap sonra yine oturup seyredalarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?