İyi aksamlar arkadaşlar. Sizinle bir sikintimi paylaşmak istiyorum. Benim çok ilgili ve bana çok düşkün bir Esim var. 2 yillik evliyiz ve ben hamileyim. Eşimin bir önceki calistigi kurumda bir bayan arkadadi vardi ben de kendisini taniyorum ve gorusuyoruz Esim sik sik bu arkadasini evine ya da istediği yere birakiyordu birşeyler alması gerektiğinde eşimin de yaninda gelmesini istiyormuş ve ben bunları hep sonradan ogreniyodum. Aslında çok kiziyodum ama Esim ona guvenmedigimi dusunmesin diye susuyordum. Bu bayan eşimin bir arkadasiyla nisanli. İyi niyetinden aslında suphem yok. Neyse sonra her ikisi de farklı kurumlarda ise başladılar. Ve ara sira da olsa görüştüler yine ve gecen bu bayan eşime mesaj atmis çok istediği bir parfüm varmis ama çok pahaliymis kendisine orijinalini bulabilir mi diye eşime rica etmiş. Ben bunu mesajlarindan okudum ve yine sesimi cikarmadim. Allah nasil bi sabir veriyorsa artik. Normalde içim içimi yiyor. Esim de beni çok kiskanir bunların yüzde birini yapsam demediğini birakmaz. Sizce ben fazla mi sessizim bir tepki vermeli miyim artik. İs yerleri değişince çok sevinmistim kurtulduktan diye ama bu parfüm olayi yine sinirlerimi tepeme cikardi.bu arada ben eşime en basta ondan beklentilerimi sorduğunda birsey yaparken kendi yerine beni köy ne hissediyosan adimlarini ona gore at demiştim.
Yok artik guven tamamda bi yere kadar kardesim bu ne boyle.parfume kadar...peki bu hanimin nisanlisi ne diyor bu duruma.oda senin kadar rahatmi bu durumdan haberi varmi olan bitenlerden acaba...
Bence tepkisizlikle alakasi Yok.. Ne mutlu esinize guveniyorsunuz:) eger rahatsiz olduysan bu durumu esinle konusmalisin bence..
yaf niye eşin araştırıyor
kız aarkdşı yok mu bunun
hangi kadın erkeği parfümüne kadar karıştırır...üzgünüm...
Çok sabırlısın.
bilemiyorum ama biraz daha gözlemle derimBen bile ondan bu tarz şeyler istemem hepsini kendim hallederim. Zaten dananin kuyruğu bu mesajla koptu ben de.
bilemiyorum ama biraz daha gözlemle derim
hazır uzaklar daha iyi anlaşılır niyetler
hangi parfüm bu acaba :) ( tamamen merak)
nişanlısı araştırsın.
ya da hepimiz birilerinden mi yardım istiyoruz.çok mu önemliymiş bu parfüm.
siz güvendiğinizden tepkisizsiniz de
kadın bildiğin arsız bence.bunun eşi ne düşünür yanlış anlar mı demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?