Çok mu üstüne gidiyorum acaba(eşimin)

Akrep Burcu.Kafelerde falan arkadaşlarıyla buluşuyor genelde eve de en erken 9 30 en geç de 2 veya 3 gibi
Evi otel gibi kullanan adamı o saatte eve almayın, gerçekten gitsin otelde kalsın o zaman. Nasıl iş ya? Evde çoluk çocuk beklesin, beyefendi ergenler gibi kafe köşelerinde arkadaşlarıyla laklakta. Öyle çok geç filan da demeyin. Niye geç? Kapı önü hep orada, bir yere gitmiyor.

Evi otel gibi kullanan adamı o saatte eve almayın, gerçekten gitsin otelde kalsın o zaman. Nasıl iş ya? Evde çoluk çocuk beklesin, beyefendi ergenler gibi kafe köşelerinde arkadaşlarıyla laklakta. Öyle çok geç filan da demeyin. Niye geç? Kapı önü hep orada, bir yere gitmiyor.
Korkuyorum ondan.O yüzden sessizligim

Hayır hiç vurmadi şimdiye kadar ama meyilli gibi yani çok sinirli
Bence öfkesiyle, höt zöt konuşmalarıyla sizi çok güzel bastırmış. Fiziksel şiddete meyilli adam bunca yıllık evlilikte bir işaret verirdi herhalde. Eşiniz psikolojik şiddet göstermekte uzmanlaşmış. Şimdi diklenin karşısına, beni kaybetmek istemiyorsan, kendine çekin düzen verme zamanın geldi de geçiyor deyin desem, ama blöf için değil, hayat şartlarınızı da bilmiyorum, bunu söyleyebilecek durumda mısınız? Belki de şimdiye kadar sizi kaybedebileceğini hiç düşünmediği için saldı bu kadar.

Bence öfkesiyle, höt zöt konuşmalarıyla sizi çok güzel bastırmış. Fiziksel şiddete meyilli adam bunca yıllık evlilikte bir işaret verirdi herhalde. Eşiniz psikolojik şiddet göstermekte uzmanlaşmış. Şimdi diklenin karşısına, beni kaybetmek istemiyorsan, kendine çekin düzen verme zamanın geldi de geçiyor deyin desem, ama blöf için değil, hayat şartlarınızı da bilmiyorum, bunu söyleyebilecek durumda mısınız? Belki de şimdiye kadar sizi kaybedebileceğini hiç düşünmediği için saldı bu kadar.
Maalesef yapamayacağım şeyi söylemek istemiyorum.Annem asla kabul etmez beni, çalışmıyorum ve+3 çocuk ile ona mahkumum

Maalesef yapamayacağım şeyi söylemek istemiyorum.Annem asla kabul etmez beni, çalışmıyorum ve+3 çocuk ile ona mahkumum
Yapamayacağınız şeyi söylemeyin tabi, blöf yapmayın dediğim oydu. Çocuklarınız küçük mü? Değillerse bir işe girseniz? Kadın ekonomik özgürlüğünü kazandığında adımlarını daha dikkatli atmaya başlıyorlar bazı erkek cinsi. Ona mahkumum diyorsunuz ya, o muhtaçlık durumunu eşiniz de gayet güzel görüyor ve buna güvendiği için sorumsuzluğu almış başını gitmiş. Biraz gücünüzü göstermeniz gerekiyor. İşe girmeyi deneyin. Bunu da yapamıyorsanız, bu odunu daha az önemsemeye başlayıp, kendiniz ve çocuklarınız için yaşamaya devam etmekten başka yapılacak ne var bilmiyorum.

Yapamayacağınız şeyi söylemeyin tabi, blöf yapmayın dediğim oydu. Çocuklarınız küçük mü? Değillerse bir işe girseniz? Kadın ekonomik özgürlüğünü kazandığında adımlarını daha dikkatli atmaya başlıyorlar bazı erkek cinsi. Ona mahkumum diyorsunuz ya, o muhtaçlık durumunu eşiniz de gayet güzel görüyor ve buna güvendiği için sorumsuzluğu almış başını gitmiş. Biraz gücünüzü göstermeniz gerekiyor. İşe girmeyi deneyin. Bunu da yapamıyorsanız, bu odunu daha az önemsemeye başlayıp, kendiniz ve çocuklarınız için yaşamaya devam etmekten başka yapılacak ne var bilmiyorum.
İşe giremiyorum maalesef kesinlikle izin vermiyor ikinci şıkkı uygulamaya başladım umrumda olmuyor ama çocuklar için çok üzülüyorum büyük oğlum anne babamı çok özledim deyince aradım yoksa geçer tv nin karşısına keyfime bakarım ama çocuklar beni mahvediyor

15 yıllık evlilikte çocuklar da büyüktür

Onlar arasın onlarla etkinlik planlayın

Yani bugün pazar iş de yok çöpü kişi için evde aile ile geçirilecek gün

Yarın okul açılıyor eşin şehir dışına gidiyor bu akşam evde olmalıydı

Merhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..
Benim eşimde aynı şekilde. Ben artık onu beklemiyorum ve onu sadece evin ihtiyaçlarini karşılayan bir birey olarak düşünüyorum

Bağırarak seni bastırmaya çalışmış. Sakın geri adım atma. Yoksa hep bağırarak susturmaya çalışır seni.
Aslında böyle durumda eve almamak lazım ama.........

15 yıllık,benimki de 10 yıldan sonra değişti maalesef
Ben çözümü umursamayarak bulmuştum. Onsuz çocuklarımla gezip tozuyodum. İlk zamanlar hoşuna gitti sonra beni niye cagirmiyorsun,ben aileden değil miyim,niye yokmusum gibi davraniyorsunuz falan demeye başladı sonra da bize dahil oldu.denemediyseniz aklınızda bulunsun

Back
X