Çok mu üstüne gidiyorum acaba(eşimin)

Merhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..
Çok yüz vermişsiniz astarini istiyor

Sonuna kadar haklisiniz. Is icin gec gelmesini anlarim zira suan esim dr eve cok gec geliyor 20 gunluk izinden sonra isler epey birikti cunku. Ancak keyfi olarak surekli gec gelmesi kabul edilemez.

Ben terazi.Bakimliyim genelde,etrafim güzel oldugumu söyler ama kendime ayirdigim vakit hiç yok
hah eksik nokta bu işte. sizden o kadar emin ki ve sürekli evde çocuklarıyla onu bekliyor oluşunuzdan aklından geçmiyor karımı bi ariyim onunla birlikte zaman gecirelim plan yapalım..

bence güzelce giyinin bakımlı ve şık olun çocuklar olmamalı ama yanınızda gözüne sokarak hazırlanın ve liseden üniversiteden ya da herhangi bir yerden arkadaşlarımla buluşucaz deyin çıkın. Kaçta gelirim bilmiyorum hayatım deyin sorarsa da.

hatta sosyal medyanız varsa arkadaşlarınız sizi çeksin ama güzel bi şekilde onu paylaşın. arayıp sormayın yatağa geç girin hatta telefonla oynarken görsün sizi onunla ilgilenmeyin kısaca

kendinizde bi değişiklik yapabilirsiniz mesela su an bi kuaföre gidip saç renginizi stilinizi değiştirin manikür pedikür vs

bi deneyin bakalım çocukları bi kaç günlüğüne ananesine babanesine bırakmak da iyi olabilir.

hah eksik nokta bu işte. sizden o kadar emin ki ve sürekli evde çocuklarıyla onu bekliyor oluşunuzdan aklından geçmiyor karımı bi ariyim onunla birlikte zaman gecirelim plan yapalım..

bence güzelce giyinin bakımlı ve şık olun çocuklar olmamalı ama yanınızda gözüne sokarak hazırlanın ve liseden üniversiteden ya da herhangi bir yerden arkadaşlarımla buluşucaz deyin çıkın. Kaçta gelirim bilmiyorum hayatım deyin sorarsa da.

hatta sosyal medyanız varsa arkadaşlarınız sizi çeksin ama güzel bi şekilde onu paylaşın. arayıp sormayın yatağa geç girin hatta telefonla oynarken görsün sizi onunla ilgilenmeyin kısaca

kendinizde bi değişiklik yapabilirsiniz mesela su an bi kuaföre gidip saç renginizi stilinizi değiştirin manikür pedikür vs

bi deneyin bakalım çocukları bi kaç günlüğüne ananesine babanesine bırakmak da iyi olabilir.
Eşimi ne güzel anlattinz valla

Back
X