- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Cnm ben asla icki kokusu nedir bilmezdim ve hic hoslanmadigim seyler sigara dahil hic bir kötü aliskanligim yok zaten pat diye degismedi en azindan artik caba gösterio yine sinir hali var ama en azindan kontrol altina aliyor ...Ben evli bir insan olarak eşimin gece 1,30 da sarhoş dışarıda kalmasını kabul edemem. Bu kadar başı boş davranacak biriyle evlenmem zaten. Bu benim kıskançlık krizleri yaşadığımı ya da ona güvenmediğimi göstermez. Aksine hiç kıskanç değilimdir. Bu benim evlilik anlaşıyım.
Bu yüzden eşinin dakik olup 1,30 da gelmesi kabul edilir değil benim gözümde ki seni de götürseydi madem ya da aynı şartlar senin için de geçerliyse ok. Ama erkek olmanın avantajı ve ayrıcalığı olarak görüyorsa bunu kötü.
İstediğin huya gelmek üzere olduğunu falan söylemişsin. Huylar o kadar çabuk değişmez. Bir şeylerde yanılıyorsun ya da yanıltılıyorsun.
Anlamadığım bir şey var. Sen sigara dahi bilmiyorsun ama gece hayatını seven bir erkekle evleniyorsun.Cnm ben asla icki kokusu nedir bilmezdim ve hic hoslanmadigim seyler sigara dahil hic bir kötü aliskanligim yok zaten pat diye degismedi en azindan artik caba gösterio yine sinir hali var ama en azindan kontrol altina aliyor ...
Cnm ben evlendigimde bana icki ictigini ama artik birakacagini söyledi hatta süreklu icen biri degilim dedi evet dogru senede en fazla bir yada 2 kez icer oda arkadaslarla bir arada oldumu ama birakma konusundA cabasi yok ...Anlamadığım bir şey var. Sen sigara dahi bilmiyorsun ama gece hayatını seven bir erkekle evleniyorsun.
Sonrada evrim geçirmedi demi eşin.
Yani insanlar birbirine paralel olan kişilerle evlenir. Siz nasıl evlendiniz ki?
İnsanları değiştirmek senin hakkın değil ki. Kendine uygun biriyle evlenecektin.
Senede 1-2 kez içiyorsa bu tolere edilir bir şey olması lazım aslında.Cnm ben evlendigimde bana icki ictigini ama artik birakacagini söyledi hatta süreklu icen biri degilim dedi evet dogru senede en fazla bir yada 2 kez icer oda arkadaslarla bir arada oldumu ama birakma konusundA cabasi yok ...
Onceden surekli olmasada siddet uyguluyordu laf söylerdi bazi konusmalarim ve piskolojik destek aldigi icin eskisi gibi degil cnm bu tur erkeklerin bu destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorumSenede 1-2 kez içiyorsa bu tolere edilir bir şey olması lazım aslında.
Ama senin ondan beklentin ne ki? Yani "değişiyor" falan demişsin.
adam eğlenmiş üstüne bir de vicdan yapıp seni aldatmam size bunu yaşattığım için öleyim falan demiş.
bilemedim artık ne demek istemiş garip
canım bu tür erkeklerin analarına bakmak lazım, sonra babalarına, sonra aile düzenlerine.Onceden surekli olmasada siddet uyguluyordu laf söylerdi bazi konusmalarim ve piskolojik destek aldigi icin eskisi gibi degil cnm bu tur erkeklerin bu destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorum
Cnm aileden gelen bir sey degil kucuk yastan bu yana almanyada oldugu icincanım bu tür erkeklerin analarına bakmak lazım, sonra babalarına, sonra aile düzenlerine.
eşinin psikolojisi bozuksa ailesinden dolayıdır ve tedavisi inan kanser kadar zordur.
Onuda soylede bende bu yuzden soruyorum iyimi yaptim tepkimle kotumu diyeBir insan hiçbir konu yokken neden seni de kızımı da aldatmam ölürüm daha iyi der anlamadım. Ayrıca tamam içer de bir kadını kızıyla gece 1 e kadar evde yalnız bırakmak nedir yahu. Bilemiyorum yani ben olsam kızardım tabii ki siz bir de çok mu üstüne gittim diyorsunuz. Demek ki eğlence yerine gitmişler müzikten duymamış.
Kendi kaybeder cnmDuzeldigine inanma
Geri eski haline donecektir bekle gor
Beb sordum baska bi sey yok degil mi diye kadin falan diye o yuzden oyle dedibende böyle hissettim niyeyse,
kimsenin günahını almayayım da sarhoşluk hali için dışa vurumudur derler ben demiyorum tabi psikologlar diyor,
bide konu eve geç gelmesiyse ve sizde ona bu yüzden kızdıysanız konu kızımıda senide aldatmam asla mevzuuna nasıl geldi anlamadım.
Kendi kaybeder cnm
Beb sordum baska bi sey yok degil mi diye kadin falan diye o yuzden oyle dedi
adam eğlenmiş üstüne bir de vicdan yapıp seni aldatmam size bunu yaşattığım için öleyim falan demiş.
bilemedim artık ne demek istemiş garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?