• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok mu üstüne gittim...

sarhoş ya, ayılınca unutmadı mı tüm bağırmalarını. filmlerde hep öyle oluyor:KK49:

Ben evli bir insan olarak eşimin gece 1,30 da sarhoş dışarıda kalmasını kabul edemem. Bu kadar başı boş davranacak biriyle evlenmem zaten. Bu benim kıskançlık krizleri yaşadığımı ya da ona güvenmediğimi göstermez. Aksine hiç kıskanç değilimdir. Bu benim evlilik anlaşıyım.
Bu yüzden eşinin dakik olup 1,30 da gelmesi kabul edilir değil benim gözümde ki seni de götürseydi madem ya da aynı şartlar senin için de geçerliyse ok. Ama erkek olmanın avantajı ve ayrıcalığı olarak görüyorsa bunu kötü.
İstediğin huya gelmek üzere olduğunu falan söylemişsin. Huylar o kadar çabuk değişmez. Bir şeylerde yanılıyorsun ya da yanıltılıyorsun.
Cnm ben asla icki kokusu nedir bilmezdim ve hic hoslanmadigim seyler sigara dahil hic bir kötü aliskanligim yok zaten pat diye degismedi en azindan artik caba gösterio yine sinir hali var ama en azindan kontrol altina aliyor ...

Cnm ben asla icki kokusu nedir bilmezdim ve hic hoslanmadigim seyler sigara dahil hic bir kötü aliskanligim yok zaten pat diye degismedi en azindan artik caba gösterio yine sinir hali var ama en azindan kontrol altina aliyor ...
Anlamadığım bir şey var. Sen sigara dahi bilmiyorsun ama gece hayatını seven bir erkekle evleniyorsun.
Sonrada evrim geçirmedi demi eşin.
Yani insanlar birbirine paralel olan kişilerle evlenir. Siz nasıl evlendiniz ki?
İnsanları değiştirmek senin hakkın değil ki. Kendine uygun biriyle evlenecektin.

Anlamadığım bir şey var. Sen sigara dahi bilmiyorsun ama gece hayatını seven bir erkekle evleniyorsun.
Sonrada evrim geçirmedi demi eşin.
Yani insanlar birbirine paralel olan kişilerle evlenir. Siz nasıl evlendiniz ki?
İnsanları değiştirmek senin hakkın değil ki. Kendine uygun biriyle evlenecektin.
Cnm ben evlendigimde bana icki ictigini ama artik birakacagini söyledi hatta süreklu icen biri degilim dedi evet dogru senede en fazla bir yada 2 kez icer oda arkadaslarla bir arada oldumu ama birakma konusundA cabasi yok ...

Cnm ben evlendigimde bana icki ictigini ama artik birakacagini söyledi hatta süreklu icen biri degilim dedi evet dogru senede en fazla bir yada 2 kez icer oda arkadaslarla bir arada oldumu ama birakma konusundA cabasi yok ...
Senede 1-2 kez içiyorsa bu tolere edilir bir şey olması lazım aslında.
Ama senin ondan beklentin ne ki? Yani "değişiyor" falan demişsin.

Senede 1-2 kez içiyorsa bu tolere edilir bir şey olması lazım aslında.
Ama senin ondan beklentin ne ki? Yani "değişiyor" falan demişsin.
Onceden surekli olmasada siddet uyguluyordu laf söylerdi bazi konusmalarim ve piskolojik destek aldigi icin eskisi gibi degil cnm bu tur erkeklerin bu destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorum

adam eğlenmiş üstüne bir de vicdan yapıp seni aldatmam size bunu yaşattığım için öleyim falan demiş.

bilemedim artık ne demek istemiş garip

bende böyle hissettim niyeyse,
kimsenin günahını almayayım da sarhoşluk hali için dışa vurumudur derler ben demiyorum tabi psikologlar diyor,:KK14:
bide konu eve geç gelmesiyse ve sizde ona bu yüzden kızdıysanız konu kızımıda senide aldatmam asla mevzuuna nasıl geldi anlamadım.

Onceden surekli olmasada siddet uyguluyordu laf söylerdi bazi konusmalarim ve piskolojik destek aldigi icin eskisi gibi degil cnm bu tur erkeklerin bu destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorum
canım bu tür erkeklerin analarına bakmak lazım, sonra babalarına, sonra aile düzenlerine.
eşinin psikolojisi bozuksa ailesinden dolayıdır ve tedavisi inan kanser kadar zordur.

Bir insan hiçbir konu yokken neden seni de kızımı da aldatmam ölürüm daha iyi der anlamadım. Ayrıca tamam içer de bir kadını kızıyla gece 1 e kadar evde yalnız bırakmak nedir yahu. Bilemiyorum yani ben olsam kızardım tabii ki siz bir de çok mu üstüne gittim diyorsunuz. Demek ki eğlence yerine gitmişler müzikten duymamış.

Bir insan hiçbir konu yokken neden seni de kızımı da aldatmam ölürüm daha iyi der anlamadım. Ayrıca tamam içer de bir kadını kızıyla gece 1 e kadar evde yalnız bırakmak nedir yahu. Bilemiyorum yani ben olsam kızardım tabii ki siz bir de çok mu üstüne gittim diyorsunuz. Demek ki eğlence yerine gitmişler müzikten duymamış.
Onuda soylede bende bu yuzden soruyorum iyimi yaptim tepkimle kotumu diye

Duzeldigine inanma
Geri eski haline donecektir bekle gor
Kendi kaybeder cnm
bende böyle hissettim niyeyse,
kimsenin günahını almayayım da sarhoşluk hali için dışa vurumudur derler ben demiyorum tabi psikologlar diyor,:KK14:
bide konu eve geç gelmesiyse ve sizde ona bu yüzden kızdıysanız konu kızımıda senide aldatmam asla mevzuuna nasıl geldi anlamadım.
Beb sordum baska bi sey yok degil mi diye kadin falan diye o yuzden oyle dedi

Kendi kaybeder cnm

Beb sordum baska bi sey yok degil mi diye kadin falan diye o yuzden oyle dedi

ay bu soruları da şak diye soruyoruz tak diye cevap veriyorlar. acaba gerçekten ortamda kadınlar da varsa beraber de eğlendilerse hıı evet var hatta biri de sevgilim mi diyecekti.

demezler şekerim boşuna aldanma. ayrıca, adam azcık kirişi kırmış sohbeti bırakamamış da olabilir. ne güzel zamanında geliyormuş hep varsın bir kere de böyle olsun. benimki gibi 1 saate evde olurum deyip 3 saatte gelmiyor ya!:mad:

Yorumları baştan sona kadar okudum , kimse gecenin 12 sinden sonra nerelerde eğlenebileceği hakkında soru sormamış.
İçkili yerler restaurant işletme belgesi 12 ye kadar izin veriyor.
Diğer yerler 4 de kadar sabaha kadar , abuk yerler.Gittiği mekanın adını verebiliyor mu ?

Yorumları baştan sona kadar okudum , kimse gecenin 12 sinden sonra nerelerde eğlenebileceği hakkında soru sormamış.
İçkili yerler restaurant işletme belgesi 12 ye kadar izin veriyor.
Diğer yerler 4 de kadar sabaha kadar , abuk yerler.Gittiği mekanın adını verebiliyor mu ?

ben eşimin gece dışarda içip eve sarhoş gelmesini hoş karşılamazdım açıkçası.

illa dışarı çıkıp eğlenmek istiyorsa bende ona memnuniyetle katılırım. hemde saat sınırımız olmaz birlikteyken dimi amaaa..

kıskanç biri değilimdir ama bu kadar rahat olmayada gerek yok.

ben anlamadım bu işi şimdi. haftaya sen de içmeye eğlenmeye çıkabilecek misin? çıkamayacaksan neden ona da izin veriyosun? eşin ne tarz bir ortamda eğlenmiş? neden sen de gidemiyorsun?

Back
X